Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011:) Sedona 781

Cahit Türk

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Salcano
Bisikletimi alalı bir hafta kadar oluyor, hiç beklemediğim bir anda hayal bile edemediğim bir bisiklete kavuştum. Darısı tüm bisikletseverlerin başına diyelim..
Bisiklet malum olduğu üzere 2010 model, fakat hem yeni alındığından hem daha fazla ilgi çekmek için 2011 yazdım.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bazı parçalar daha ekonomik olması için değiştirildi.
Daha güzel fotolar da çektikçe eklenecek..

Scudo
Hayırlı olsun.Maşallah çok güzel görünüyor.2011'e 2011 model bisikletinizle girersiniz artık. :D İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
Çok süper bir bisiklet, güle güle kullanın.

Bayılıyorum Sedona'ya yaa. Özellikle 761 ve 781 modelleri çok hoş.

Başlıkta 2011 yazınca şaşırmıştım biran, acaba 2011'leri çıktı da benim mi haberim yok diye. :D

SLX aynakol nerde hocam?
Kilitli pedalları aldınız mi tamamdır... Güle güle kullanın. Bi an şaşırdım, 2011 modeller ortaya çıktı diye!
Kaç gram bu makine?

• Beğen
@Mansur KHASSANOV

Daha ekonomik olması açısından değiştirildi demiş. Ama olsun, bunun tipini ben Slx'den daha çok seviyorum. :) Yanılmıyorsam arka vitesin de XT olması lazımdı ama slx ile değiştirilmiş...

lastikleride yemişler...

üstat kaça aldın bu bisikleti

slx aynakol + xt arka aktarıcı racing ralph lastikler ile peşin

1800TL

sen ne verdin

bu bisiklet 2011 model değil 2010 model ve aslı bisikletin referans verdiği donanımlar yok malesef. hayırlı uğurlu olsun

• Beğen
bir önceki 781 ve 761 kadrolar daha sexiydi...hayırlı olsunnn

• Beğen
@Mansur KHASSANOV

Yorum yapan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Yorumlarınız beni memnun etti.

bisikleti orjinal hali pedalsız olarak 10,75kg tam olarak bu haliyle 11,30 kg olarak tarttık. Ancak ben teraziye pek güvenemedim.
Bazı parçaları daha ekonomik olması hem benim gibi yarışmayan max 50-60 kmlik tur yapan birine ihtiyaç olmadığı için değiştirdim. Aynakol da bunlardan biri, hem deore slx den daha güzel görünüme sahip bence içime de sindi doğrusu. Spd de kullanmayı düşünmüyorum şimdilik.

@müjdat dede

evet bisiklet 2011 değil, zaten yazmıştım. bisiklet yeni alındığı için hem konu daha fazla dikkat çekeceğinden 2011 yazdım. Yorumlar hedefin tam isabet ettirildiğini gösteriyor.

Bisikletin orjinal hali ve şu anki halinin tam olarak farkındayım. Ortada bir kazıklanma durumu yok yani telaş etmeyin. Aslında 761 almak için gitmiştim. İzmirde bunu bulabildim ve 761 e benzettik biraz. hem bütçe hem donanım olarak. Aslında maşayı epicon yapmayı düşünüyordum ama daha fazla orjinalliğini bozmayalım hem bütçeye de uydu diye daha fazla dokunmadık. Ama renk-görünüm olarak 761i arıyorum doğrusu. Siyah-beyaz beni pek açmadı.

Donanım listesini ekleyelim, karışıklık olmasın.

Orijinal 781 Benim 781
Kadro 6069 Alu. 6069 Alu.
Maşa Suntour Axon RLD Suntour Axon RLD
Furş Neco CC146 Neco CC146
Gidon Rave Face Evolce 31.8 Rave Face Evolce 31.8
Boğaz Race Face Evolve 31.8 Race Face Evolve 31.8
Sele B. Race Face Evolve 31.6 Race Face Evolve 31.6
Sele Velo 2128Scott Sub
Vites Kolu Shimano SLX 660 Shimano SLX 660
Ön Vites Shimano SLX 660 Shimano SLX 660
Arka Vites Shimano XT ShadowShimano SLX 660
Aynakol Shimano SLX 660Shimano Deore 590
Pedal Shimano 515 SPD Wellgo C27
Ruble Shimano Deore 11-34 Shimano Deore 11-34
Zincir Shimano HG-53 Shimano HG-53
Fren Kolu Shimano SLX 665 Shimano SLX 665
Fren Shimano SLX 665 Shimano SLX 665
Jant Alex XCR 100D Alex XCR 100D
Ön Hazne Novatec centerlock Novatec centerlock
Arka Hazne Novatec centerlock Novatec centerlock
Jant Teli Siyah Siyah
Lastik Schwalbe Racing Ralph 2.25 Hutchinson Phython Air Light
İç Lastik CST CST

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler inşallah diyelim.
sonralıkla, ben aksesuarlara takılıyorum biraz:) kilit çok hoşuma gitti. sele borusuna monteli galiba. nereden bulunur veya link yazabilir misin?

• Beğen
@samet ceylan

temennileriniz için teşekkürler.

kilit izmir-çankaya bit pazarındaki bisikletçilerde bulunabilir.

yeni bisikletiniz hayırlı olsun. bisikletin bu hali ile de çok iyi, göz alıcı. Güle güle pedallamanızı dilerim.

• Beğen
Geri