Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 Salcano lar ne zaman piyasaya sunulacaki, bilgisi olan?

Tepki
5
İyi geceler arkadaşlar. Yakın zamanda Salcano XRS 200 ya da XRS 500 almayı düşünüyorum da. Salcano'nun 2011 yol bisikletleri ya da tüm bisikletleri ne zaman mağazalarda boy göstermeye başlar? Böylece eski modellerin indirime girmesini umuyorum da... :)

Scudo
bisikletler 3. ayda satışa sunulacak bilginize

@BARIŞ AKAN

Teşekkürler arkadaşlar... Ocak'da ise iyi de, Mart biraz geç oluyor ya, sizce 2011ler piyasaya çıktığında diğerlerinin fiyatlarında düşme olur mu?

@HALİL

Böyle saçmalık mı olur ya bütün markalar yılbaşına 3 ay kala çıkardı tüm modellerini sitelerini yeniledi salcano mart başımı diyo ya :boese157:

• Beğen
Tepkiler: Onur Narinoğlu
Ya Salcano'ya perşembe günü mail attım hala geri dönüş olmadı. Negatif reklam yapmış oluyorlar. Keşke Türk firmaları düzgün yönetilebilse...

@HALİL

Şu saçmalık, o kadar reklam yap katalog çekimleri yap bi türk markası olarak şuralara geldik buralara geldik de.Ama bisiklet almak isteyen 3 ay daha beklesin?Madem doğru zamanda doğru kişiye ulaşamayacaksın bu kadar reklam niye?Müşteri memnuniyeti diye bişey var tüketiciye istediği ürünü zamanında karşılaman gerekir bu şekilde marka olunur yoksa sadece bisikletin donanımı değildir önemli olan tüm markalar zamanında yenilediyse sitesini salcano da problem var demektir buda başlı başına bi saçmalık.

@Kerim KOÇAK

Sedona da çıkaramadı 2011leri. :(

Geri