Scudo Sports

2010 Sezona Hazırız, bugün bakım günü : )

Scudo
vay be 5 bisiklet birden ha =) biz bir tanesini eve sokuyoruz da kıyamet kopuyor, amma sanslısınız =)

ne yapıcaksın o kadar bisikleti sat bana şu scott u:) şaka bi yana çok güzel bisikletler sezonu kazasız belasız bitirirsin inşallah:)

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Oda sadece bisiklete ayrılmış her türden her koşula ait bisiklet mevcut :) Hepsi birbirinden güzel yol bisikletininde ayrı bir havası var orada :):)

Beb bitanesini alana kadar üç kişiyle takıştım burası bisklet cennetine dönmüş :)

• Beğen
Vay be bir odada 4 bide yarım var sağ üst köşede 5 tane bisiklet.Bende benim bisiklet balkonda yer kaplıyor diye düşünüyordum.Evdekilerle az tartışmadım bisikleti eve alma konusunda:):):)Bu duruma ne denir ki...Allah arttırsın:)Kazasız sürüşler.Kolay gelsin.Zor olacak bakım yapmak:)hangi birine yetişilir ki!!!:):):)

• Beğen
Selamlar..

Güzel dilekleriniz için teşkkür ediyorum..

Benimle birlikte pedallayanlar bilir.. Bu resimde gördüğünüz hiç bir bisiklet dükkan ya da bayilerden alınmadı.:rolleyes:

Hepsi ikinci el;)

Ancak hiç biri kullanılmamış ya da çok az kullanılmış:cool: Resmin sağında görünen kondisyon bisikleti dahil:)

(link)

Şİmdi bu yukarda gördüğünüz resimdeki işaretlenmiş parlak şey aslında bir not kağıdı.. Tur ya da gezi dönüşlerimde sokakta bisikletleri sıcak köpüklü suyla yıkayıp kuruduktan sonra odama çıkarıyorum. Ve o anda ne arızası varsa kağıdın üzerine yazıp yapıştırıyorum.. Sonra havaların kötü olduğu, evden dışarı çıkamadığım zaman tamirat yapıyorum. Böylece devamlı bir hobi olmuş oluyor bana:in:

Ailem bu durumu önce yadırgadı elbette ama sonra alıştılar.. Nede olsa evde tutuyor beni bu makineler..:eek:

Darısı sizlerin başına..

Maşşallah bu arada:p

Evinde bir oda dükkan gibi olmuş . Hayırlı işler :)

• Beğen
Geri