Scudo Sports

2010 igmanım

Scudo
Frenleri ayarlı olarak mı geldi yoksa siz mi ayarlattınız?Buradaki Salcano servisleri pek iyi değil de o yüzden soruyorum.

@Harun Salcı

Dostum herşeyi ayarlı geldi. Ama ben sadece gigon ve ön tekerlek çıkık olmasına rağmen servisinde toplatmadım bisikletten anlayan bisikletciye toplattım 10 gün kadar sürdükten sonra ince ayarlarını yaptırdım özellikle furç yatağı gevşiyor. hidrolik disk fren gerçekten çok güven veriyor ufak bir kuvvetle frenleme yapabiliyorsun ve hiç ses çıkmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@rraiderr

Öyle olunca garanti belgesi iptal olmuyor değil mi?

Yani. :)
Teşekkürker.Impetus maduruyum en o yüzden soruyorum.

@rraiderr

Verdiğiniz linke baktım. Orada isim "igman" değil, IGMAN olarak verilmiş; bu sebeple baş harfinin "i" değil, "ı" harfiyle yazılması gerekirdi; kaldi ki özel bir isimden bahsediyoruz, "igmanım" yerine "Igman'ım" diye yazsaydınız bunu özel bir isim olduğu daha kolay anlaşılırdı ve yanlış anlamaların önüne geçilirdi.

"igmanım" deyince okuyanda sanki idman sözcüğünü kusurlu yazmış gibi bir izlenim oluşuyor.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@Livestrong

sen öyle yazarsın anlayan anlıyor bilgi için saol.

güle güle kullan gayet güzel bir bisiklet allah kazadan,beladan,gözden,nazardan saklasın

Teşekkürler arkadaşlar.
Igman ile ilgili önemli bir konuyuda yazmak isterim. Büyük bir hevesle sram x7 set aldım ve 9lu sisteme geçeyim dedim fakat arka göbekte 7li ruble takılıydı aynı zamanda kendiside sadece 7li ruble uyumlu ne yaptıysak 9lu ruble takamadık. neyse 24 delikli 6 vidalı disk uyumlu arka göbek aramaya başladım ne sıfırını nede 2. elini bulamadım.
Sonuç olarak komple jant setimi değiştirme kararı aldım jant setim geldikten sonra yeni halinin fotoğraflarını koyacam.
bu arada jant seti olarak Mavic Crossride disk jant setini tercih ettim.

Geri