Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2009 Scott Sub 30-yol Canavari

Cahit Türk

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Salcano
Bir zamanlar bir gün benim de olur mu diye düşündüğüm SCOTT SUB'ım.

http://img571.imageshack.us/img571/3083/05122010625.jpg

Bisikletimi alalı 3 ay kadar oldu, fotoları yüklemek şimdiye nasib oldu.

(link)

Yorumlarım;
-MTB den sonra tam sabit kadroya alışmak zor
-Hafifliği harika 11,15 kg
-Yolda akıp gidiyor-uzun yolda yormuyor
-Uzun yol için bisikletin kadro boyu büyük önerilmişti, ancak L kadronun benim için çok büyük olduğunu kullandıkça anladım.

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Scudo
hayırlı olsun güle güle kullan aynısından bende kullanıyorum güzel makine.

@osman yalçın

başlıkta yazdığım gibi 2009 model.

@serkan bayazıt

50 mesajım olmadığı için burada ilan açamadım. Ancak sa.......com da ilanı açtım, 3-4 saat sonra aktif olur. Fiyat 750 tl.

Akşam kısa bir turladım, amortisör takıp kullasam, satmasam mı diye düşündüm. Gerçekten MTB de bulamayacaığım bir ataklığı, seriliği var. Ancak bu seferde kadro boyu beni düşündürüyor.

kardeş bu 2009 model bende alalı 2-3 ay oldu 485 euro fiatı 750 tl diyorsun bi yanlışlık yok dimi, bu makineyi satmaya nasıl kıyarsın be :))

(link)

işte benim makinede bu

kardesim boyun kaç bu arada vede l kadro baç boya hitap eder tesekkürler

@ergün yurt

Alınabilecek en güzel city bike insanın baktıkça bakası geliyor :) Gerçekten satmaya kıyamaz insan :eek:

@ercan günes

bu konuda uzman olsaydım bunu alırken biraz daha düşünürdüm sanırım. boy-kadro olayını internetten araştırırsanız daha sağlıklı olur. hem iş boyla bitmiyor bacak boyu da önemliymiş.benim boy 1 67, L kadro için en azından 1,75-1,80 olmak gerekir diye tahmin ediyorum.

Renk olarak çok tatlı duruyor. Ee tabi Scott farkı buda. Güle güle kullanın. Ben sizin yerinizde olsam satmazdım. :)

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
iyi
güzel
sürülesi olan bisiklet
ama bisikletin resimi
forumun istediği kriterlerin çok üstünde
konunuz kilitlenebilir haberiniz olsun
saygılar

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
@Yunus YILMAZ

evet fotoların düzgün bir şekilde ekleyemedim. Daha güzel fotolarını çekip uygun boyutta eklemeye çalışıcam.

Geri