Scudo Sports

2009 model trek 8000

sizi mi kırıcam 19,5" olsun:) bisikletin kilosu hakkında bir bilgisi olan warmı acaba int. te araştırdım bişeye rastlayamadım?

Scudo
Valla henüz tartma imkanım olmadı ama standart 6700(17.5") yaklaşık 11.7 kg falan geliyordu, sanırım 8000(17.5)'de 11 civarıdır...

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Parlakgül
11.2 kg aslında çok ağır bir kilo değil.
Benim merak ettiğim konu, 17.5" luk Trek 8000-8500 kadro kaç gr. geliyor ?
Mümkünse üzerinde headset, kulakçık ve sele kelepçesi olmadan.
Ayrıca yeni kadroların üzerinde "ZR" ifadesi var mı ? Yanılmıyorsam eskilerinde yazıyordu bu.

Sadece ağırlığa bakmayın ama :) kadrosu tam bir tank :) gerçi o parayı verdikten sonra insan biraz daha hafif bişeyler bekliyor doğaz olarak ama, hafifliği en sağlam şekilde bu bisiklette bulabiliyorsunuz :) (kendimi reklamcı gibi hissettim :) tamamen kendi fikirlerimdir görecelik gösterebilir:p)

@raven1442

Güney abi sanırım sdsye bugün 2 tane 8500 kadro gelecekti 2009 model ben uğrayamadım, sen uğrayabilirsen bir baksana satılmadan :D

edit:Neyse vazgeçtim ben gidiyorum :p

@d.berkay

Yeni model ile ilgili görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bende merak ediyorum beyaz olarak nasıl duruyor. Resimde gördüğüm kadarıyla çok farklı bir rengi var. Gerçeğide güzeldir inşallah...

Arkadaşlar bugün dayanamadım gittim SDS'ye ve gördüm yeni 8500 kadroyu ve açıkcası beklediğimden çok çok daha güzel bir renk kombinasyonu ile karşılaştım, katalogda ve internetteki fotoğraflarda kadro üzerindeki koyu gri kısımlarda beyaz olarak çıkmış ama yakından görünce o kadar güzel bir kombinasyon ki bayıldım yesem yeridir :)
Rijitlik ise her ne kadar kullanmamış olsamda gerçekten kadroyu elinize aldığınızda hissettiriyor kendisini; kadronun arka qr birleşme noktalarından içe ve dışa baskı yaptım gerçekten trek 6500 kadroya nazaran çok bariz bir esnememezliği vardı, inanın almak istediğim 6700 kadrodan soğudum :rooleyes:
Tabi sizler içinde bir kaç fotoğraf çektim :)
Kadronun v-fren pivotları suluk kafesi vidaları ve kadro kulağı ile tartılmış Ağırlığı 1637gr üzerinde gelen bontrager sele kelepçesi ise 25gr..

(link)
(link)
(link)

Ankarada olanlar incelemek için i ziyaret edebilirler...

Ya bende bugun öylesine gitmiştim SDS'ye, kadro gerçekten mükemmel..Katalogtan bakmıştım ama çirkin gelmişti gözüme, beyaz tonlar ağırlıklı gibiydi yakından bakınca gri tonların hakim olduğunu gördüm ve bayıldım..Gerçekten tam anlamıyla şahane görsellik olarak, performans olarak zaten fazla konuşmaya gerek yok heralde..

:)

Evet bende ilk görüşte çok beğendim. eskişehirden sds gelmek artık farz oldu. arkadaşlar dükkandan çıkmayacağa benziyor

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Biraz önce 8500 kadrom geldi. Gerçekten katalog ve sitesindeki resmi ile hiç alakası yok. Muhteşem bir renk kombinasyonu. Ayrıca kaynak noktalarıda traşlanmış.Topladığımda resimlerini koyarım arkadaşlar...

@sPinErGy_26

Teşekkür ederim,
Bende heyecanlıyım. Herşeyim hazır bir tek iş toplamaya kaldı. Yılbaşı ertesi inşallah hazır olacak...

@Selim Üsel

Hayırlı olsun gerçekten çok çok güzel bir tercih yapmışsınız..

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
@d.berkay

Teşekkür ederim.
İnan tam 3 aydır bekliyorum nerdeyse. Ama beklediğime değdi :)

bizde resimlerini beklioruz teşekkürler:) rica etsem 8000 kadronunda fotoğrafını koyabilirmisiniz :) hakkını yemiyelim oda güzel bi kadro:D

@cparlakgul

8000 nin kadrosu ayrı olarak gelmedi galiba. Berkay bugün ben de sds ye bakmaya gidecektim ama vaktim yok. Kadro müthiş görünüyor gerçekten. Resimler için eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Geri