2006 Yilinin En İlgİnc Turlari

rahmankarataş

Forum Bağımlısı
Tepki
707
herkese Selamlar
sevgili bisiklet tutkunları diger anlamda bisikletforumcular
bu sene harika geziler ve turlar oldu bence hepsi gülbahcesindeki
güller gibi
sizce 2006 nın en ilginc turlarını nasaıl sıralarsınız?

not.konu hakkında anket yapmayı
sizler yorumlarınızı ekletikden sonra daha uygun gördüm...

Scudo

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Rahman Abi çok güzel bir fikir. Yalnız ilginç derken hangi anlamda anlayamadım. Ama gerçekten bu sene çok güzel gezi ve turlara imza atıldı. İzlenme sayısı yüksek olan gezileri oylamaya sunabilirsin mesela. Bu benim düşüncem.

Sevgiler..

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
vallahi benim unutamadigim su ironman ekibinin yaptigi, gecenin bir yarisi eve donup de hanimlardan firca yedikleri tur :D :D neydi o oyle :D Ahmet'in Mogolistan-Cin-Vietnam turunu bile geride birakti benim hafizamda :D :D

rahmankarataş

Forum Bağımlısı
Tepki
707
selam
evet serkan karteş seninle aynı fikirdeyim
ama önce yorumları okuyup ona göre sıralama yapmak
isdemişdim
yani bana göre hepsi güzel bir tek benim görüşümle
yazmak isdemedim
ilginc derken şöyle diyebilirim
[1]cizilen güzargah bakımından
[2]dedigin gibi izlenme bakımından
[3]bikergrrl arkadaşımızın bahsettigibi hafızalarda kalanlar diyelim
bunlar yazmakla bitmez yani konu her türlü yoruma acık

ben yorumumu şöyle belirteyim
Ahmet arkataşımızın Mogolistan-Cin-Vietnam turu
bana göre benim hep hayalımde böyle bir tur var
ahmet arkadaşımızı burdan birkez teprik ediyorum...

Tarık DUMAN

Daimi Üye
Tepki
251
bence candedenin yaptığı tur ço ilginç. aslında yapılan yollar bakımından deil çünkü oralara herkes gidiyor görebiliyor fakat bir tur ancak bu kadar canlı olarak izlenebilir. sanki internetten yazılanları takip ederken canlı yayında bir program izliyormuşum gibi hissediyordum. her gittiği yerde forumdan bir tanıdıkla buluşuyor ve o misafirperverliği gösteren kişi hemen forumda resimleri yayınlayıp yazıları yazıyodu. sonraki noktaya geldiğinde bu sefer orada görüşülen arkadaş aynı şeyi yapıyordu ve bu olay edirneye kadar sürdü...

bundan sonra ironman ın günübirlik tuzgölünde ölümün ayak sesleri turu olabilir.

ondan sonraki değişiik bir güzergah olan rusya-çin-vietnam güzergahı....

ben kendim yaptığım ege-akdeniz turunu sıraya bile koymuyorum çünkü bu turların yanında çok basit çok banal kalmış. ama herkesin yapması gereken bişi :)

Ercan Bayram

Forum Bağımlısı
Tepki
1.516
bence bu şekilde kıyaslamak yada şu daha ilginç yada daha güzel demek bir garip olur...

her yerin mekanın kendine göre güzelliği var değil mi?

şimdi bu durumda her tur kendi içinde ayrı değerlendirilmeli
mesela istanbul turlarından şu daha ilginç yada konya turlarından şu çok ilginç denilebilir bence

Yanlışım varsa affola ;)
Saygılar...

Tarık DUMAN

Daimi Üye
Tepki
251
ama şöyle bişide var... burada çıkacak sonuca göre kimseye gidip plaket felan verilmeyecek. burası herkesin kendi kişisel görüşü. tabiki heryerin ayrı bi güzelli var fakat burada herkes kendi beğendiği turu seçiyor..
yok canım ne yanlışı.. bu da senin görüşün...
belkide benim görüşüm yanlıştır :)
sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
3.922
Herkese merhaba

Burada Rahman kardeş bir fikir atmış. Çokta güzel. Tabi ki burada bir yarışma düzenlemiyoruz. Herkesin kendi yaptığı uzun soluklu gezi kendi adına en güzelidir. Bu da benim fikrim . Kalkıpta bir başkası başka bir fikir atabilir.

Ama bu 2006 da yapılan turları göz önüne almamız açısından güzel bir konu. Aklıma gelen turlar, Süleyman abi, rahman. Cahit, Özcanın yaptığı tur, Necati abinin gezisi, Can Dede,nin gezisi, Tarık Duman' ın gezisi, Mesut kardeşimin yaptığı geziler, Köprülü kanyon gezisi, Ahmet beyin devam eden çin ,viyetnam tur , daha da bir sürü yapılan geziler var. Bunlar birden aklıma gelenler. Aklıma gelmeyenler için lütfen alınmayın. Hepside birbirinden güzel geziler ve turlardı.

Mesela ben şimdi kendi adıma bir gezi seçmek istiyorum. ben Can Dede' nin turu nu kendimce en harika tur diye algılıyorum. Ama neden: Çünkü Can ı birebir gördüm 2 gün onunla aynı havayı soludum ve de beraber pedalladım. Onun için . Yoksa Can 'ın turunun diğer turlardan çok değişik bir farkı yok.

Tarık' cım da çok alçak gönüllülük göstermiş, onun turuda aslında muhteşem olmuş. Tarık'ın tek hatası turunun 4- 5 bölümünüde aynı gün foruma atması. Eğer bu bölümleri 2 şer gün arayla atsaydı çok daha fazla okunma oranına sahip olurdu. Turuda aslında süper. Sadece Antalya' ya gelip, bana haber vermediği için ona kızdım, ama sonra barıştık. Şimdi benim yakın arkadaşım. ;)

Mesela Süleyman abilerin turu da muhteşemdi. İşte çok zor bunları ayırmak ama herkes kendince bir tur seçebilir. Nasılsa sonunda alkış ve teşekkürden başka birşey yok. Hemde 2006 turları yeniden gözümüz önüne geliyor.

Herkese selam ve sevgiler sunuyorum.
Hoşçakalın.

Ahmet Mumcu

Daimi Üye
Tepki
1.073
Arkadaslar 2006 yili daha bitmedi:)
Eger oylamayi simdiden yaparsaniz onumuzdeki iki ay icin bana haksizlik yapmis olursunuz:)
Ayrica benim dezevantajim geziyi bitirdikten sonra degilde yasarken sizlere birseyler aktarmaya calisiyorum, hatta Cin gibi bir ulkede sansurden dolayi bir 48 gunluk acik var. Birde resimleri burada degilde kendi web sayfamda verdigim icin izlenmesi biraz zor oluyor sanirim.
Yok canim saka bir yana her cevrilen pedalin ayri bir zevki var. Eger kisi kendini bir turla ozdeslirebiliyorsa en guzeli bence onun icin odur. Her turun ayri bir ozelligi var bence.
(link)
Turkiyeye selamlar
Vietnam

rahmankarataş

Forum Bağımlısı
Tepki
707
herkese selamlar
tabiki herkesin turu güzel
cünkü hepsinde bana göre bir hedef var
bu turlar arasında önemli olan
ülkemizin farklı bölgelerden geziyoruz
tur bittik den sonrada turumuzu yani anılarımızı
en güzel yanı bu ortamda sesini bile duymadıgımız
arkadaşlarla paylaşmakdır
saygılar

rahmankarataş

Forum Bağımlısı
Tepki
707
@Ahmet Mumcu

selam burdan oraya
tabiki oylama icin senin serüven gibi turunun
bitmesini bekliyorum
en iyi şekilde bitirmen dilegimle
saygılar

Tarık DUMAN

Daimi Üye
Tepki
251
@Ender Alıcıoğlu

Teşekkür ederim Ender abi.
Dediklerine tamamen katılıyorum. sonuçta burada herkes kendine göre bi güzelliği seçiyor, bana güzel gelen diğerine kötü gelebilir, veya diğerinin beğendiğini ben beğenmeyebilrim. sonuçta herkes kendi beğendiği turu seçecek ve bunu yapmakta çokta özgür.

Benim tur olayında doğru söylüyorsunuz. Aslında farklı zamanlarda koysaydım çok daha fazla okunabilirdi, yine de yorum yapan arkadaşlarada çok teşekkür ederim. Bu arada bişiyide itiraf edeyim. Ben o yazıları daha önceden başka bir sitede yayınlamıştım. Buraya koyarken tek tek uğraşmadım daha önce koyduğum o siteden textlerini ve upload linklerini buraya kopyaladım :p Onun için tüm 6 sayfayı 2-3 saatte hazırlayıverdim. Yoksa o kadar resmi koymak çok zor, yani zor deilde uğraştırıcı:p

Ben oradayken daha önceki söylediğim sebeplerden dolayı size haber verememiştim ama ben sizin gelmenizi sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım 2-3 hafta kaldı :) İstanbulda görüşmek üzere...
Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu

Ahmet Mumcu

Daimi Üye
Tepki
1.073
@rahmankarataş
Rahman'cigim
Bugun yolda giderken aklima bir cinlik geldi, eger en iyi tur secilemezsem turu 2007'ye sarkitip seneyede sansimin devam etmesini planliyorum.:)
Selamlar
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu

BF Okuru

Üye
Tepki
11
Valla bence bu yılın en ilginç turu olmasada en ilgi çekici güzergahına Serkan abi imza attı Tur demiyorum çünkü daha başlamadı.Bence bu yılın favorisi bu tur.:D

rahmankarataş

Forum Bağımlısı
Tepki
707
@Ahmet Mumcu

selam
2007 sarkmana gerek yok
zaten senin kılasmanında
tek oldugunu bilmeni
isderim
hayırlı yolcucuklar

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
3.922
@Ahmet Mumcu

Ahmet beyciğim

Rahman'ın dediği gibi siz zaten birincisiniz, sizin klasmanınızda , şu anda Türkiyede, hiç böyle miletlerarası tur yapan yok. Onun için siz gönlünüzü ferah tutun.

Sizin gezinizi merakla izliyoruz. İnşallah gelincede, daha bir güzel, bizlere de aktarırsınız.

Size başarılarınızın devamını dilerim.
Hoşçakalın.