Herkese merhaba
Burada Rahman kardeş bir fikir atmış. Çokta güzel. Tabi ki burada bir yarışma düzenlemiyoruz. Herkesin kendi yaptığı uzun soluklu gezi kendi adına en güzelidir. Bu da benim fikrim . Kalkıpta bir başkası başka bir fikir atabilir.
Ama bu 2006 da yapılan turları göz önüne almamız açısından güzel bir konu. Aklıma gelen turlar, Süleyman abi, rahman. Cahit, Özcanın yaptığı tur, Necati abinin gezisi, Can Dede,nin gezisi, Tarık Duman' ın gezisi, Mesut kardeşimin yaptığı geziler, Köprülü kanyon gezisi, Ahmet beyin devam eden çin ,viyetnam tur , daha da bir sürü yapılan geziler var. Bunlar birden aklıma gelenler. Aklıma gelmeyenler için lütfen alınmayın. Hepside birbirinden güzel geziler ve turlardı.
Mesela ben şimdi kendi adıma bir gezi seçmek istiyorum. ben Can Dede' nin turu nu kendimce en harika tur diye algılıyorum. Ama neden: Çünkü Can ı birebir gördüm 2 gün onunla aynı havayı soludum ve de beraber pedalladım. Onun için . Yoksa Can 'ın turunun diğer turlardan çok değişik bir farkı yok.
Tarık' cım da çok alçak gönüllülük göstermiş, onun turuda aslında muhteşem olmuş. Tarık'ın tek hatası turunun 4- 5 bölümünüde aynı gün foruma atması. Eğer bu bölümleri 2 şer gün arayla atsaydı çok daha fazla okunma oranına sahip olurdu. Turuda aslında süper. Sadece Antalya' ya gelip, bana haber vermediği için ona kızdım, ama sonra barıştık. Şimdi benim yakın arkadaşım.
Mesela Süleyman abilerin turu da muhteşemdi. İşte çok zor bunları ayırmak ama herkes kendince bir tur seçebilir. Nasılsa sonunda alkış ve teşekkürden başka birşey yok. Hemde 2006 turları yeniden gözümüz önüne geliyor.
Herkese selam ve sevgiler sunuyorum.
Hoşçakalın.