2004 xt veya Deore

Mesut Ferhat Akbaş

Aktif Üye
Tepki
25
Bisiklet
Merida
merhaba arkadaşlar ben deore full set almak istiyorum ama dün bir arkadaşım 2004 xt almamı tavsiye etti sizce hangisini almam daha mantıklı olur ve 2004 xt fiyat bilgisinden pek haberim yok yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Esbike Team - ESKİŞEHİR - Ferhat

Scudo

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.700
Bisiklet
Specialized
Şu anda piyasada 2004 Xt diye bişey yok sadece 2004 yılında yenilenmiş XT serisi var ve fiyatlar ucuz değil hatta deore nin 2 katı diyelibirim yaklaşık...Tabiki buy fiyat farkına sebep olcak üstünlkükleri var fakat bence yeni başlayan yada öel hergün dağ taş toprak gezen çok fazla performansa ihtiyat duyan biri değilseniz 2006 sensinde yenilenen Dual Control kollara sahip (xt deki sistemin aynısı) Full deore bir set işinizi görecektir diye düşünüyorummm...

Aşağıda setlerin toplam olarak fiyatlarını bulabileceğin linkleri veriyorum...

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu setler arasında alacağınız bir lx sette sizin için en uygun set olacaktır diye düşünüyorum ayrıca hobi ve hobi üstü kullanıcıların çok sık tercih ettiği bir set ve 2005 te yenilendi... onunda linkleri burda...

(link)

(link)

Tabi bu seçenekler bisikletin üstündeki bütün vites çekiş sistemi elemanlarını kapsıyor ve istediğiniz parçayıda alabilmeniz mümkün...Disk ve V-fren seçenekleri tamamen sizin ağırlık ve performans ve bisikletinizin uyum özelliklerine bağlı...

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Çağrı belirtmiş ancak ben de yineleyeyim, XT serisi 2004'te yenilendi ve halen aynı. XTR'da en son 2003'te yenilenmişti, ancak 2007'de yeni serisi çıkıyor. LX de 2005 de yenilendi. Deore'de 2006 itibari ile yeni modelleri ile piyasada...