Batuhan Ustaoğlu
Aktif Üye
- Tepki
- 70
Merhba yine bi konuyla karsinizdayim 
Konunun yerini arastirdim ama uygun bi yer goremedik eger varda tasirsinaniz sevinirim.
Yol bisikletimle genelde kisa ve hizli turlar yaparim ancak bu sefer 200 km civar bi tur yapmayi dusunuyorum.
Yanima almayi dusundugum malzemeler
4 ic lastik
Plastik levye
Pompa
Alyan takimi
2 sulugum haricinde minik bi yedek su
Gida takviyesi olarak
Cikolata
Kraker
Biskuvi
Minik sandvic
Muz vs.
Gidayi kendim hallederim ama alet edevat olarak ne gotursem bilmiyorum
Cunku temel olarak tamir islerini yapmama ragmen 200 km lik bi turda teknik olarak neye ihtiyac duyarim ve yapabilir miyim bilmiyorum.
Onerileriniz yaptiktan sonra bir konu da bunlari tasiyacagin canta.
Sirt cantasi butun ihtiyaclari mi alir sanirim
Ama inisler ve tirmanislar olacak. O yuzden rahat edebilir miyim bilmiyorum.
Bi baska secenek arka bagaj.
Fazla esyam olmayacak o yuzden arka bagaj gereksiz olur gibime geliyor. O kadar yuk tasimayacagim.ayni zaman da hic kullanmaim ama manevra kabiliyetini hizini vs etkileyecegini dusunuyorum.
İstedigim methotun rahat olmasi en onemli etkenlerden biri.
Onun disinda turla ilgili cikis saatleri tempo, teknik konular ve her turlu dikkat etmem gereken nokta,unutmama gereken seyler hakki da tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konu yanlis yerdeyse tekrar ozur dilerim.
Konunun yerini arastirdim ama uygun bi yer goremedik eger varda tasirsinaniz sevinirim.
Yol bisikletimle genelde kisa ve hizli turlar yaparim ancak bu sefer 200 km civar bi tur yapmayi dusunuyorum.
Yanima almayi dusundugum malzemeler
4 ic lastik
Plastik levye
Pompa
Alyan takimi
2 sulugum haricinde minik bi yedek su
Gida takviyesi olarak
Cikolata
Kraker
Biskuvi
Minik sandvic
Muz vs.
Gidayi kendim hallederim ama alet edevat olarak ne gotursem bilmiyorum
Cunku temel olarak tamir islerini yapmama ragmen 200 km lik bi turda teknik olarak neye ihtiyac duyarim ve yapabilir miyim bilmiyorum.
Onerileriniz yaptiktan sonra bir konu da bunlari tasiyacagin canta.
Sirt cantasi butun ihtiyaclari mi alir sanirim
Ama inisler ve tirmanislar olacak. O yuzden rahat edebilir miyim bilmiyorum.
Bi baska secenek arka bagaj.
Fazla esyam olmayacak o yuzden arka bagaj gereksiz olur gibime geliyor. O kadar yuk tasimayacagim.ayni zaman da hic kullanmaim ama manevra kabiliyetini hizini vs etkileyecegini dusunuyorum.
İstedigim methotun rahat olmasi en onemli etkenlerden biri.
Onun disinda turla ilgili cikis saatleri tempo, teknik konular ve her turlu dikkat etmem gereken nokta,unutmama gereken seyler hakki da tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konu yanlis yerdeyse tekrar ozur dilerim.