Scudo Sports

200 -300TL lik maşa lazım ne alabilirim?

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
sedona 741 2009 model bisikletim var. beyaz renk disk ve v fren uyumlu olması tercihimdir. (şuan v fren kulllanıyorum belki ileride diske geçerim). bisiklette suntour xcm v2 maşa var hiç memnun değilim taş gibi... maşadan pek anlamam o yüzden tavsiyenize ihtyacım var.

Scudo
(link)

(link)

Daha uygun fiyatada bulabilirsin. Belki 2. elde bulabilirsin. Havalı bi masa kullananlar öneriyor. o fiyata tekrar aynı özellikte bi masa almanın cok bi anlamı yok. Kullandıgından memnun deilsen havalıya gecmen lazım diye düşünüyorum.

O kullandıgın masada yumusaklık ayarı ve kilit olması lazım onlarıda bi kurcala. Ama düzenli bakım yapmadınsa sertlesmişte olabilir. Bi biiskletciyede danısabilirsin elindekini kullanılır hale getirebilrmek için.

• Beğen
Tepkiler: özcan parlakoğlu
@Uğur Recep AKGÜL

sertlik ayarı en yumuşakta ama hala çok sert, keçeleride yağlıyorum banamısın demiyor. içten yağlama yapmak lazım sanırım

(link)

bendede 2010 741 var bende 200-300 tl arası maşa arıyorum linktekı maşaya bakabılırsınız.Siyah renk olduğu ıcın benım ılgımı çekmedı.

@Emre Yıldız

mevcut maşamda siyah ama beyaz istiyorum. bisiklet kırmızı beyaz

http://hizliupload.com/img/64939726807080004237.jpg

Arkadaşım erdoğanları arıyorsun ben 2008 XCR Gidondan Lockout maşa istiyorum diyorsun emin 600 TL'lik maşayı katlar 600 TL verip 300 GR hafif olcağına 200 TL verip 300 GR ağır olsun ama aynı şekilde çalışan bir maşa sana dediğim ama 2011 modellerinde bozmuşlar sakın bunu unutma 2008 XCR sor.

• Beğen
Tepkiler: özcan parlakoğlu
O fiyat aralığında Suntour'un XCR ve Raidon'lar var.
XCR'lar 2007'den beri aynı diye biliyorum. 2006 model Axon d-rl'ler 2007'den
beri yeni tasarım aynı mekanizma XCR adı altında üretiliyor.
2008 model Epicon RL halen bulabilirsiniz, yalnız ağırlık olarak 2kg civarındalar
diye biliyorum.
Raidonlar bu fiyat aralığında fakat bulmak zor, parça halinde var mı bilmiyorum.
Tavsiye ediceğim havalı olan Raidon X1'ler.

ikinci el bi tora tek taraf havalı sana yeticekdir rock shox kalitesini gercekten kullanırken hisseddiriyor

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
Geri