Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

20 Mart 2011 Pazar Gelibolu Yarımadası, Şehitlik Turu

Selamlar arkadaşlar,

Çoklu katılımın olacağı bu tur ayrıntıları, kişi ve gruplara göre farklılık arzetmekte. O yüzden net olanları buraya ekliyorum.

Programa, Edirne, Lüleburgaz, Tekirdağ, Keşan, Çanakkale, Edremit, Akçay'dan bisiketçiler katılacak.
Saat 17.00'de Çanakkale Şehitler Abidesinde toplanacak ve saygı duruşunda bulunduktan sonra turu bitireceğiz.

Edirne'den bisikletiyle yola çıkan ekibin Abide'ye varış saati 17.00 olacağından saat nirengisi olarak bu şekilde tespit ettik.

Bunun dışında, Keşan ekibi sabah saat 08.30-09.00 arasında Eceabat-Kabatepe sapağında Çanakkale ve Edremit'ten gelen bisikletçilerle buluşacaklar.

Bu karma ekip Gelibolu Yarımadasını Bigalı-B.Anafarta-Kabatepe-Alçıtepe-Seddülbahir-Abide olarak turlayacak. Abide'de Edirne ve Tekirdağ'dan gelen diğer ekiplerle buluşulacak ve saygı duruşuyla tur sona erecek.

Keşan ekibi olarak araçlarımızı bir kamyonet ve bisikletçileri de özel minibüslerle Eceabat'a nakledeceğiz. Ekiplerin programında konaklama yoktur fakat dönüşte Eceabat ya da Gelibolu'da deniz mahsüllerinin tadına bakılabilir:)

İstanbul'dan gelecekler için Eceabat-Kabatepe sapağı bir buluşma noktası olabilir.

Şimdilik son durum bundan ibarettir. Trakya'nın dört bir yanından gelen bisikletçiler olduğu gibi, Çanakkale yöresinden gelen bisikletçiler de olacağından, program içinde olası değişimler vuku bulmaktadır fakat ana omurga söylediğim şekildedir.

Scudo
Hakan bey,
İstanbuldan cumartesi günü araba ile ailece eceabat a hareket edeceğiz.Otel rezervesi yaptım.Pazar sabahı 08.30 da kabatepe kavşağında görüşmek üzere muammerlede konuştum sevgiler saygılar:)

@faruk eker

Faruk bey bende katılacağım cumartesi sabah istanbuldan ailece araba ile yola çıkacağım..20 mart pazar eceabat kabatepe kavşağında sabah 08.30 grubu bekleyeceğim keşan ve edremitden gelenler:)

Muammer Hocam, seninle birlikte bütün Akçay gelmiş oluyor zaten...
Görüşmek üzere...

@Orhan Kılıç

Orhan abi Tekirdağ'dan sabah 05.00 gibi çıkış yapılacak.Belirlediğimiz rotadan gidilerek(170 km) civarı Eceabat'a varılacak.Konaklama yapılmayacak0aynı günün akşamı(20 mart pazar) araçlarla,otobüslerle dönülecek.

bizde, marmara üniversitesi bisiklet kulübü olarak, 10 kişilik bir katılım ile size eşlik edeceğiz.

el verdiğince sizlerle birlikte pedal basmaya çalışacağız. gurup disiplini içerisinde, geride adam bırakmadan keyifle pedallayalım diyorum ben. olaki benim gurubumdan geride adam kalır, o halde zeten ben size yük olmam, gurupça geriye çekiliriz. ama o na kadar birlikte pedallamanın coşkusunun tadını çıkartalım..

Sizlerle birlikte pedal basmak bizleri mutlu kılacaktır.
Geride adam bırakılmaz, endişe etme. Bu performans turu değil.
Keyifle çeviririz pedalları...

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@barış taşkıran

Geliboluyu geçip yanılmıyorsam Eceabata yaklaşık 5 km mesafede sağda. Yazın kavşak girişinde meyve satan sergiler vardı. Ayrıca Şehitlik, müze tabelası ile Gökçeada Feribotu tabelası var. Bir de çeşme var.
Bu da Gelibolu'dan Kabatepe kavşağına olan haritanın link'i:
(link)

Eceabat-Kabatepe Kavşağı, Eceabat'a gelmeden 3 kilometre öncesi sağa ayrılan geniş bir alan.

Google Earth Koordinatlarını simgesiz veriyorum: 40 12 13 72 K / 26 21 19 70 D

Eceabata'a Gelibolu yönünden gelirken denizin içeriye doğru kulak yaptığı yer olarak da haritada görebilirsiniz.

@barış taşkıran

Maalesef gelemiyorum. Hafta içi koşuda üşütmüşüm. Yağmur ve hastalığım olmasa İstanbuldan bisiklet ile gidecektim. Başka bir etkinlikte buluşmak üzere, size iyi yolculuklar.

Geri