Scudo Sports

20 kasım pazar mangal....

arkadaşlar yanına çaydanlık alma imkanı olan varmı.yada biri demlik biri de altlığını alabilirmi.mangal sonrası hemen toparlanıp gitmiycez.çay kahve içip sohbet de edicez.

Scudo
Enver

Son durum Garipce mi Belgrad mi?

havalar artık serin olduğundan ve mangal sonrası çay kahve keyfi yapacağımızdan yanınızda sıcak kıyafetler bulundurmanızda fayda var.havaların erken kararmasıyla dikkat çekme sıkıntımızda önem kazanıyor artık.özellikle arka ışıklarınızı kontrol ederek gelin.isterseniz akşam perpaya giderek kendim için alacağım ışıklardan size de alabilirim.fiyatlarına son aldığım 4 ay kadar öncesinden itibaren zam gelmediyse arka ışık 10 lira kafa lambalarının da biri 25 diğeri ise 40 liraydı.bende hepsinden var kendime almıştım.özellikle arka ışık almaya gidiyorum aslından.10 liraya bulmuşken 4-5 tane almayı düşünüyorum.gelirken yanımda telsiz getiricem 3 adet.ekibe dağıtıp birbirimizle iletişim halinde turumuzu tamamlayabilmek için her an önde ortada ve arkada birer adet telsiz olacak.zaman zaman da değişecek takım kaptanları.bu arada daha önce kendime aldığım ışıklardan çekilmiş resimlerde aşağıda.40 tl olan police çantalı kafa lambası.görüşmek üzere...

ben caya kalamicam yemekten sonra kacicam hemen pazartesi sinavim var yoksa caydanligi alir gelirdim :)

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@yilmaz kaynak

vallahi o muhabbetden sonra 1 saat geç gitsem bişey olmaz diyerek kalmaya karar vereceksin bence yılmaz :D :D

benimde iki sınav var ne yapacağım bilmemekteyim ama tura da katılacağım :D
duruma göre belki sizinle bende döne bilirim

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
yahu bi garipçe dedik iki tur daha açılmış garipçeye.hayırdır beyler. ne yapıyorsunuz bakalım :D amaç baltalamaksa nafile, kolay gelsin. gelin katılın bizim mangala.mangalın keyfini çıkarın...

@enver avcı

bak şimdi teessüf ederem özel durum durum diye he babam yazdım bıçkıdere topiğinde özel durum sevgili saysür kurucusu orda kaçarmı onun yanından basarak geçeceğiz yahu ,,,

:D :D :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

saysür ne abi.kim onun kurucusu.ben fazla kalmışım izmirde galiba...:p

@enver avcı

konuşuruz konuşuruz :D :D :D
bu pazar saat 03.45 de barboros meydanında olacağım ,,,,

:in: :in:

@enver avcı

uykulu uykulu yazarsan böyle olur kafayı yedik gene,,,,

:D :D :D

08.45 de barborostayım,,,,3 tuşu ile sekiz tuşu arasında epey mesafe var ama uyukladık yahu,,,

:D :D :D :D :) :)

yarın görüşürüz.ama mangala kalamıycam işlerım nedenıyle geri döneceğim hemen..

@ilyas yiğit

Merhaba İlyas, sen hangi istikametten gideceksin? Gop ya da Bereç tarafından geçecek misin, veya Eyüp Feshane tarafından? Bir de turdan saat kaç gibi dönersin? Senin durumunu belirtirsen belki buluşup beraber gideriz. Ben de gitmeyi düşünüyorum fakat geçe kalamam, kesinlik yok henüz; senin durumuna göre bir bakacağım

enver meydandan kalkış kaçta olur.ona gore planlama yapalım.berkant mesaj yolladım sana .yarın görüşmek üzere

@ilyas yiğit

İlyas ben de sana mesaj yazdım, cevabına göre hareket edeceğim

yarın görüşürüz.

Geri