Scudo Sports

20 kadro sedona borla çalınmıştır

Scudo
tmm butun bısıkletcılerı gozlerı yollardadır ınsalah kısa zamanda bulnur calan da cezasını ceker

@Yokuscu

bunun cevabı verildi , bknz sayfa 1 " teampasha " nick li kullanıcıya verilen yanıt.

Standart bi Sedona/Borla şehir içi kullanım içindi,siyah 20 kadro (belki kadro farkından ayırd edici olabilir, tüm ekipmanlarını almıştım yanıma zaten flaşörler,km,suluk,kask,tamir tak. sadece her iki tekerde de 2'şer reflektör vardı bide mtb 'ye aykırı olan ayaklığı.Bunun dışında extra bi aks. yok zaten.

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
çok geçmiş olsun izmirli arkadaşlar daha da dikkatli olsun bu kaçıncı bisiklet çalınışı

• Beğen
Tepkiler: bugsy
dostum gecmis olsun kamera kayıtlarını alacam demissinde alıp inceledin mi bi seyler bulabildin mi ?

• Beğen
Çalan çoktan elden çıkarmıştır.Veya parçalara bölüp elden çıkarmıştır.. Çalınan mekandaki güvenlik kamerası kayıtlarını anca polise başvurarak alabilirsiniz.Nekadar çok sağlam kilit taksakta yolunu buluyor adiler.

• Beğen
Çok geçmiş olsun hiç birinizi tanımıyorum ama çok üzüldüm:( benim komşumla beraber bisikletleri apartmanın altına koymuştuk onun bağlama zinciri vardı benimki zaten eski diye ben takmadım arkadaşımın zincirli bisikletini nasıl olduysa çıkarmışlar çalmışlar ama benim açık bisiklet yerinde duruyor nasıl işse şerefsizler nasıl oluyorsa buluyor çalmanın bi çaresini bide gürçeşmeye bak belki bişey çıkabilir:(

• Beğen
@semdekor

arkadasım gun ıcınde cok bısıklet goruyorum su bısıkletın bı resmını koy bulunur o

öneri arasıra çankayada bisikletçiler çarşısın 2 3 sokak arkasında pekte tiplerinden beklenmeyecek adamlar bu tür bisikletleri satıyorlar adamların günahlarını almak istemem ama başka çalınan bisiklet olursa buralara bakılmasına tavsiye ederim benimde 2 defa bisikletim çalındı o duyguyu bilirim biri eski atlas marka kırmızı bir yol bisikleti idi diğeri ise aliminyum peugeout bir bisikletti

büyük geçmiş olsun. ben de böyle bir çaresizlik yaşadım. umarım sizinki bulunur.

Çalınan bisikletler genelde hafta sonları bit pazarlarında ya da kadifekale taraflarında görme imkanınız olur bilginize.20 kadro baya dikkat çekici olur.

Arkadaşlar dün akşam 8 sularında Bornova Özkanlar pazaryerinde 18-19 yaşlarında esmer kara kuru bir çocukta marka model ve rengi tutan bir bisiklet gördüm ben. Kasksız kullanmaktaydı ama hızla yanımdan geçti gitti ben o bölgede oturuyorum tam gittiği istikameti ve nerede olduğunu söyleyebilirim gerekirse o bölgedeki arkadaşlarla akşamları özkanları turlayabiliriz.

Geri