r.ezk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 415
- Bisiklet
- Cube
Kafamda deli sorular, çözümü için zamanım var ama bisiklet işte sonuçta akıldan atmak zor 
Yaza doğru almanyaya gideceğim bilenler var elbette
Cube agree gtc pro carbon(8.3kg) yine almanyadan almıştım onun yanına kardeş bisikletim ile yola devam edicem, sorun yeni gelecek olan 2. yeni de ; o da haziranda
2. yeni için
allround heryerde her şekilde (düz yol asfalt performansı hariç) konforlu keyifli, disk frenli ve mümkünse süspansiyonlu düşünüyorum.
toprak stabilize ile de çukurlu asfalttada narin ve keyifli konforlu sürüşler aradığım şeylerin başında geliyor, 700x35 den kalın lastik zaten düşünmem
MTB;
benim için başlı başına hantallık max 12.5 kg psikolojik sınırım
FITNESS(hibrit);
akıcılık keyif önplanda konfor düz gidon olması en yakın acabam,
(link)
CYCLOCROSS;
??? handikların başında
Süspansiyonsuz yol gidonlu Cross, eklemlerime yazık değil mi? !!!
Cyclocross hafifliği arazide bisikleti taşıma, disk fren ve lastik ebatları avantajı ile toz toprak hatta çamurda performansı ile öne çıkıyor, yinede arazide taş çakıl ve engebe için bir miktar ağırlaıktan fedakarlık gösterilip 12 kg civarı bir düz gidon cross daha iyi olmaz mı...
örn.
(link)
Keza disk frenli ve hafif dişli fitness bisikletlerden tek farkı yol gidonu olması cyclocross un.. Fitnessda alınabilir sonuç olarak
CROSS;
yol bisikletimin yanımda diğer tüm ihtiyaçlarımı karşılar mı?
en sevdiğim cross benim olan cross olabilir mi?
ülkemin bozuk asfalt sahil ve dağ yollarında düz gidonu süspansiyon disk frenli üst donanımı ile mutlu edermi?
örn.
(link)
siz olsanız ne alırsınız ne yaparsınız kime sorarsanız.
Yaza doğru almanyaya gideceğim bilenler var elbette
Cube agree gtc pro carbon(8.3kg) yine almanyadan almıştım onun yanına kardeş bisikletim ile yola devam edicem, sorun yeni gelecek olan 2. yeni de ; o da haziranda
2. yeni için
allround heryerde her şekilde (düz yol asfalt performansı hariç) konforlu keyifli, disk frenli ve mümkünse süspansiyonlu düşünüyorum.
toprak stabilize ile de çukurlu asfalttada narin ve keyifli konforlu sürüşler aradığım şeylerin başında geliyor, 700x35 den kalın lastik zaten düşünmem
MTB;
benim için başlı başına hantallık max 12.5 kg psikolojik sınırım
FITNESS(hibrit);
akıcılık keyif önplanda konfor düz gidon olması en yakın acabam,
(link)
CYCLOCROSS;
??? handikların başında
Süspansiyonsuz yol gidonlu Cross, eklemlerime yazık değil mi? !!!
Cyclocross hafifliği arazide bisikleti taşıma, disk fren ve lastik ebatları avantajı ile toz toprak hatta çamurda performansı ile öne çıkıyor, yinede arazide taş çakıl ve engebe için bir miktar ağırlaıktan fedakarlık gösterilip 12 kg civarı bir düz gidon cross daha iyi olmaz mı...
örn.
(link)
Keza disk frenli ve hafif dişli fitness bisikletlerden tek farkı yol gidonu olması cyclocross un.. Fitnessda alınabilir sonuç olarak
CROSS;
yol bisikletimin yanımda diğer tüm ihtiyaçlarımı karşılar mı?
en sevdiğim cross benim olan cross olabilir mi?
ülkemin bozuk asfalt sahil ve dağ yollarında düz gidonu süspansiyon disk frenli üst donanımı ile mutlu edermi?
örn.
(link)
siz olsanız ne alırsınız ne yaparsınız kime sorarsanız.