Scudo Sports

2 yaşındaki oğlumuz ile Almanya-İsviçre-Avustur.-Macaristan-Slovakya-Çek Cum- Almanya

Bugün bazı haber bültenlerinde gezimizle ilgili haberler yayınlanacağını sanıyorum. Umarım daha çok kişiye "bisiklet virüsünü" bulaştırmamız için fırsat yaratmış oluruz.

Scudo
gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum sizi umarım bizde böyle turlara çıkarız çok şanslısınız ve sizden çok çok daha şanslı biri var oda tabiki evladınız büyüdüğü zaman oda iyi bir pedalsör olur kalın sağlıcakla ..

Tebrik ederim.Umarım dünya turu hedefinize de ulaşır bizlerle paylaşırsınız yine;)

Helal olsun. Gerçekten tebrike şayan turlarınız. Ben 200 km yi gözüme zor kestiriyorum.

pazar günü sizleri CNN tv debüyük bir hayranlıkla izledim. muhteşem bir başarı. gıpta edilecek, ,imrenilecek bir gezi. dünyalar tatlısı ( ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN altın oğlunuz ve çoğu erkeğe nasip olmayan biricik eşinizle gerçekleştirdiğiniz seyehat umarım bir çok kişilere örnek olur. sizler anlattıkça hayranlığım artı. yerinizde olmak için neler vermezdim. umarım, d
ilerim bir daha dünyaya gelirsem sizin yolunuzda giderim BÜTÜN GÜZELLİKLER, BAŞARILAR SAĞLIKLAR BİRİCİK EŞİNİZ VE DÜNYALAR GÜZELİ ALTIN OĞLUNUZ LA SİZLERİN OLSUN. M A A Ş A L L A H

öncelikle tebrikler ... insanın bir işi severek yaptığında hiç bir engel tanımadığının en güzel örneğisiniz sanırım ..

Harika bir şey bu.Canı gönülden tebrik ediyorum.Benimde dünya turu hayalim var fakat ekonomik şartlar el vermiyor :)

@cuneyt kara

Güzel sözleriniz için teşekkürler.
bizim de ekonomik şartlarımız elvermiyor.
Fakat gerçekten isteyince bir şekilde oluyor.

@b.naz

Evet, yukarıda da yazdığım gibi,
bisiklet, doğa sporları dışında özel bir yaşamı olmayan,
uykusundan, keyfinden keserek bu işler için imkan yaratan kişileriz.
Aslında kolay değil, olsaydı herkes yapardı zaten.

@Emre Akcan

Teşekkürler, daha güzelleri de yapılacak.

@ayla abdan

Bütün dünya çocuklarına barış, sağlık ve huzur diliyoruz.
MAŞALLAH HEPSİNE

@kdralan

20 yapın 200 kolay gelecek, 200 yapınca 2000. :) böyle böyle çıta yükseliyor.

@ömer korkmaz

Bu yıl kuzey avrupa etabını yapıyoruz.
Dünya turu adım adım, pedal pedal tamamlanıyor.

@mehmet ankaralı

Teşekkür ederiz.
Bir arkadaşımızın sözüyle ; Tibet Çınar hayata 1-0 önde başlıyor" :)
Sevgiler...

Soner bey Tandemle turlamayı düşündünüz mü acaba ?

@Hucreceperi

Hayır, düşünmedik.
2013 tur fotoğraflarımızı gördüyseniz,
artık zaten mümkün değil.
Çünkü çekilecek iki tane aletimiz var artık.
Römork ve özel tandem bisiklet.

Geri