Scudo Sports

2 yaşındaki oğlumuz ile Almanya-İsviçre-Avustur.-Macaristan-Slovakya-Çek Cum- Almanya

@Oğuzhan Doğru

Daha tura çıkacaklar :D okumanızı tavsiye ederim :)

Scudo
Arkadaşlar, ailecek yaptığımız orta avrupa bisiklet turumuza devam ediyoruz.
bu sebeple ayrı ayrı cevap yazamıyorum.
Hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.

Tibet Çınar'ın avrupa bisiklet macerasını

www.macerakolik.net
www.bebek.com
www.e-bebek.com

dan takip edebilirsiniz.

Yorumlarınız bize güç verecektir.

walla helal olsun.gerçekten mükemmel.ayrıca think pozitif,be pozitif buda müthiş sizlerden çok şeyler öğreneceğim.bende yeni başlıyorum bu spora işallah istediğimi bulurum.herşey gönlünüzce olsun.bütün güzellikler sizlerin olsun :D:D

Sabah sabah çok iyi geldi.. Büyümüş :)

hayalim sizin gibi eşim ile gezmek ve çocuğuma bisikleti benimsetmek ve onu bisiklet aşığı yapmak..çok imrendim. Allah bir ömür boyu mutluluklar versin. Çoçuğunuza sizden daha çok yerler gezmek nasip etsin Allah. Çok duygulandım.

Bu arada turunuz güzel gidiyor. Ayrıca oğlunuz Tibet Çınar büyümüş. Ancak, Orta Avrupa turunuzun günlüğünüz güncel değil. Keşke o da güncellense.

Herkese teşekkür ederim.
Döndüğümüzde çok detaylı bir paylaşım yapacağım.

Umarım şunu vurgulamayı becerebilmişizdir.

"Bebeğiniz sizi kısıtlayan, eve kapanmak zorunda bırakan bir "baş belası" değidirl. Gerekli eğitimi verir ve uygun yaklaşımları benimserseniz, bebeğiniz size her yerde uyum sağlayabilir. Onunla herşeyi paylaşabilir, unutulmaz anlar yaşar ve ebeveyn olmanın zevkini doruklarda yaşayabilirsiniz. "

[FV]10150272043269300&comments[/FV]

Merhaba, Tibet'i sizin kadar tanıyoruz. Ömürlü olsun. Babası gibi marka bisikletçilerden olsun.
Benim sizden bir ricam var. Turlarınızda kullandığınız bisikletleri, verimliliklerini karşılaştırabilir misiniz. Selamlar, sağlık haberlerinizi ve maceralarınızı dört gözle bekliyoruz.

@Soner Sarihan

Bence daha iyi vurgulanamazdı...
Teşekkürler bu turu gerçekleştirdiğiniz için..

Soner Hocam hic sansiniz yokmus bee geldiniz geleli su yagmur ve soguktan kurtulamadiniz neyse günesin altinda yanmak daha iyidir herhalde
iyi yolculuklar!!!!!

Arkadaşlar detaylar ve açıklamalar için lütfen biraz daha sabredin.
Tahmin edersiniz ki, neti çok bulamıyorum. Buluncada konaklama, rota planlamaları ve daha pek çok şey için kullanınca merakınızı gidermek için zaman kalmıyor.

Türkiye'nin en küçük bisikletçisini desteklemek için lütfen, msn, facebook vs adreslerinizde videoları paylaşıp, duyurularımızı ekleyiniz.

Geri