Scudo Sports

2 yaşındaki oğlumuz ile Almanya-İsviçre-Avustur.-Macaristan-Slovakya-Çek Cum- Almanya

bir de geçeceğiniz şehirlerin grup sayfalarına durumunuzu belirten postlar atarsanız illaki birileri döner. siz de çok iyi bilirsiniz ki özellikle misyonunuza vurgu yaparak bir yazı (sponsorluk için attığınız yazıda olduğu gibi) kaleme alırsanız etkilersiniz avrupalı gençliği :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
@Ozan Dönmez

Merhaba Ozan,
CS ye yeteri kadar vakit ayıramadım, kalan sürede üzerine oynayacağım artık.
Şehirlerin grup sayfaları olduğunu bile şimdi senden öğreniyorum.
Tabi dil problemi de var . Sana da birşeyler yazdım, umarım çok abuk olmamıştır.
Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Turumuz sırasında gönüllü olarak destekleyeceğimiz vakıf belli oldu.
Umarım bu vakfın yaratmaya çalıştığı farkındalığa bir nebze katkımız olur.
% 100 kesinleştiğinde zevkle sizinle paylaşacağım.

Ayrıca bu yıl İtalya turu sırasında kaybettiğimiz değerli bisikletçi Weyland ı da anmak ve hatırasına bir tutam saygı sunmak için elimizden geleni yapacağız.

@hasim yuce

Vefat haberini aldığım anda ilk aklıma gelen şey bu olmuştu.
Kaybedilenlerin arkasından hatıralarını yaşatmaktan başka şey gelmiyor elimizden. :(

• Beğen
yolculuğunuzda kolaylıklar diliyorum

Kamp malzemeleri sponsorumuz North Face'e teşekkürler.

http://i83.photobucket.com/albums/j319/sonatay/TNFLogo_Ok.jpg

soner hocam yine harikasınız size özel mesaj attım sanırım ulaşmadı size bir kontrol ederseniz sevinirim çabanıza hayranım sizi örnek alıyorum bende bir genç bisikletçi olarak ilerde sizin gibi bisikletle gezmeyi cok istiyorum allah size zeval vermesin yolunuzu acık etsin hocam.bazen arkadaşlarla konusurken benim hocam diyorum bisikletle hindistana gitti diyoeum ve sizin sayeniz de bisikletin ciddi bir ulaşım aracı olduğunu onlara kanıtlıyorum.keske bisiklet sporuna türkiyede daha cok değer verilse ve bisiklet kullananlara gösterilen değer artsa .artık bıktım araçların bisikletlileri hor görmelerinden halbuki bizim çevreye bir zararımız yok havayı kirletmiyoruz.ya da insanların canına,malına zarar vermiyoruz.bugüne kadar duyulmuş mu bir bisikletlinin bir yayaya çarparak canına kastettiği?inanın cok doldum hocam . keske sizler gibi insanların sayısı biraz daha fazla olsa hocam.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Fatih Sevindik

Teşekkür ederim.
Selamlar

@İRŞAD ÇETİN

Teşekkür ederim.
selamlar

Yolunuz açık olsun Soner Abi. Elbette ileride bisikletle uzun tur yapmak isterim. Ama henüz yolun başındayım.

• Beğen
@Soner Sarihan

Ben bile heyecanlanıyorum bu kadar az zaman kalınca. Yolda karşılaşmak umuduyla kazasız, keyifli turlar.

• Beğen
Geri