Scudo Sports

"2 Teker 1 Yer" Her Pazar 17:15'te NTV Yeşil Ekranda

Scudo
Programın 01.07.2012 tarihindeki gösterimine NTV'nin internet sitesinde yer verilmiş.

Bağlantı adresi:
(link)

@muzo

Bu fotoğrafta bir sakınca yok. Programı izlediniz mi bilemiyorum ama ben de size yanlış olan birçok kareden birini koyabilmek isterdim ama şu an imkânım yok. Bu konuya odaklanıp izleyince farkedebiliyorsunuz rahatça...

iç umduğum gibi bir program olmamış.. ilk bölüm diye böyle herhalde

@Serkan.ÇABAŞ

bu bildiğin gezi programı ya. tek farkı ulaşım aracı olarak bisiklet kullanılması.

Birazdan saat 17:15'de yine var program. Alpay Erdem başarılıdır.

çok vasat bir program hani "biz bu kadar yaptık işinize gelirse" gibi bir program olmuş ALPAY ERDEM in kılık kıyafette dökülüyor ne bulmuşşa giymiş, hele içine giyidiği kadın çorabı tarzındaki tayt dillere destan ,sürüş tarzı ilede göze hoş gelmiyor bisiklete sanki zorla oturtmuşlar , konuşmaları ve ekrana hakimiyetide yok eskişehirdeki çayı gösterip burda çay var yazın iyi dinlenme yeri olur falan deyip geçip gidiyor ben sevmedim böyle bir progam ilk defa yayınlanıyor deyip bisikletin hatırına bile çekilmez.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Akbaş
ilk bölümdeki bisikletin üzerinde bir kamera var.marka ve modeli nedir acaba ? go pro hero mu ? linkten izlediğim için net görünmüyor

İlk bölümü ben de seyrettim ve nedir abi o tuhaf laflar?" sevinçten bileklerimi ısırabilirim " falan..hem o alpay erdemin yüzündeki ifade neden bilmem bana alice harikalar diyarındaki kediyi hatırlattı ve beykozdaki o muhteşem parkurda bisikletle ağır çekim aksiyon yapmaya çalışırken yok arkadaş bu program bisikleti sevdirir mi bilmem de benim sevmediğim kesin.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Programın 08.07.2012 tarihindeki gösterimine NTV'nin internet sitesinde yer verilmiş.

Bağlantı adresi:
(link)

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
kaçırdığımız bölümler internetten takip ediyroruz ama bazen geç güncelleniyor.

bence keyifli bir program.

şimdi, Alpay Erdem ordan oraya bisikletle mi gidiyor?

ikincisi nerede kalıyor, ne yer ne içer bu adam? bana fazla kurgusal geldi?

alpay erdemin bisikletle gezdiği çoğu yerde yani eskişehir içerisinde bisiklet yasağı var. hoş güzel alpay erdem madem böyle program yapıyorsun. birazcık araştır gittiğin gezdiğin yerleri.

ayrıca turx arkadaşa katılıyorum ve teşekkür ediyorum hatırlattığı için. hes projelerinin baş mimarlarından olan ntv aynı zamanda göz boyayarak çevreci görünmek için böyle programlar yapıyor. çok kurgusal işler. Saman altından Su yürütmek diye deyimin tam da örneği...

Alpay beraber tura çıkılabilecek bir adam ama program çekecek biri değil maalesef.

Çok şey bekleyerek izlemeye başladım hayal kırıklığı ile kapattım :(

Geri