Yeniyılın ilk turunda 14 kişi Beşiktaş'ta buluşup Garipçe Köyü'nün yolunu tuttuk. Saat 10.00'da hareket ettik. Yanlışım varsa düzeltin Saat 13.00'te oradaydık.
Yolda bazı aksilikler oldu. Bir arkadaşımızın pedalı gevşiyordu sürekli. Bir başka arkadaşın zinciri atıyordu. Arkadaşımız Bahçeköy'deki bisikletçide pedalını tamir ettirip bize yetişti.
Bu tip nedenlerle 3-4 kez durmak zorunda kaldık. Bu sırada diğer Garipçe grubu bizi solladı fakat yılmadık, mücadele ettik. Onların da performansları oldukça iyiydi. Buradan onları kutluyoruz.
Garipçe'de açıkbüfe kahvaltılarımızı ettik. Çaylarımızı içtik. Gerçekten her şey çok lezzetli idi. 14.00 gibi Garipçe'den ayrıldık. Dönüşte sahil yolunda anormal trafik vardı. Ben 19.00'da evde oldum.
Tüm katılımcılara teşekkür ederim. Kudret Abi'yi muhteşem performansından ötürü tebrik ediyorum. Ve tabiki tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
Yeni tanıştığımız arkadaşlarımızla tekrar görüşmek dileğiyle.
Ve resimlere geçiyoruz.
Kadıköy'e giderken yolda sürekli gördüğüm bu pembe arabayı çekmeden edemedim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Soldaki şahıs (bisikletli değil) bana ayakkabı giymeyi unuttuğumu söyledi. Ben de giydim fakat üzerine kılıf geçirdim diyince kıkır kıkır gülmeye başladı.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Rampalar
(link)
(link)
(link)
(link)
Yolda bazı aksilikler oldu. Bir arkadaşımızın pedalı gevşiyordu sürekli. Bir başka arkadaşın zinciri atıyordu. Arkadaşımız Bahçeköy'deki bisikletçide pedalını tamir ettirip bize yetişti.
Bu tip nedenlerle 3-4 kez durmak zorunda kaldık. Bu sırada diğer Garipçe grubu bizi solladı fakat yılmadık, mücadele ettik. Onların da performansları oldukça iyiydi. Buradan onları kutluyoruz.
Garipçe'de açıkbüfe kahvaltılarımızı ettik. Çaylarımızı içtik. Gerçekten her şey çok lezzetli idi. 14.00 gibi Garipçe'den ayrıldık. Dönüşte sahil yolunda anormal trafik vardı. Ben 19.00'da evde oldum.
Tüm katılımcılara teşekkür ederim. Kudret Abi'yi muhteşem performansından ötürü tebrik ediyorum. Ve tabiki tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
Yeni tanıştığımız arkadaşlarımızla tekrar görüşmek dileğiyle.
Ve resimlere geçiyoruz.
Kadıköy'e giderken yolda sürekli gördüğüm bu pembe arabayı çekmeden edemedim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Soldaki şahıs (bisikletli değil) bana ayakkabı giymeyi unuttuğumu söyledi. Ben de giydim fakat üzerine kılıf geçirdim diyince kıkır kıkır gülmeye başladı.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)