Scudo Sports

2 mayıs yalova su düşen şelalesi

pazar günü saat 08:15 feribotuyla pendikten yalovaya geçicez o gün yalovada bi tur daha var o grupda büyük ihtimal aynı feribotu kullanıcak bizimle o yüzden saat 08:00 da marin türk'ün önünde yani kartal tarafından pendiğe gelirken sahil yolunun bittiği yerde buluşcaz diğer grupla karışmayalım birbirimize :) irtibat için cep telefonumu veriyorum bi aksilik olduğu halde çağrı atmanız yeterli ben ararım yada mesaj ;)

feribotun dolu olabileceğinden biletlerimizi cumartesi günü internetten alırsak çok iyi olur yada imkanı olan pendik ido iskelesinden alabilir. imkanı olmayan varsa bana haber versin ben alırım cumartesi günü biletleri.

09.00 da yalovaya varış iskelede çay molası yenikapıdan gelecek feribotu bekleyeceğiz fırsatı değerlendirmek lazım çay simit iyi gider sabah sabah.
09:45 yenikapıdan gelenlerle buluşup yola çıkıyoruz
yalovadan sucukları alıp termal yoluna giriyoruz termalden içecekleri alıp su düşene devam ediyoruz su düşende doğa turu (isteyen buz gibi suya girebilir. ben şortumu alıcam yanıma :) ) sucukları mideye indirdikten sonra gır gır şamata ve geri dönüşe geçiyoruz yavaş yavaş rampaları devirdikten sonra yalovaya varış ve geri dönüş erken gelirsek iskelede bi çay daha içer feribot saatini bekleriz.

eğer yol bana yetmedi çok az pedal bastık diyen olursa topçulara pedal basıp eskihisar feribotuyla karşıya geçebiliriz gebzeden tuzlaya e5 den tuzladan sahile ordan evlere kadar sahilden gidebiliriz.

yalova topçular 18 km civarı (düz yol)
eskihisar pendik 20 km civarı (3km sağlam rampa sonrası düz yol.)

irtibat tel.
0506 291 49 71
ist_samet@hotmail.com
samet@meteks.com.tr

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
Scudo
@samet_özdemir

walla bu süper olur.. çok geç saate kalmazsak geri dönüşü böyle de yapabiliriz..

liste güncelleme

1. samet özdemir
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Kaşif
5. Jimmy Cons (belki gelecek)
6. Burak EKEMEN (belki gelecek)
7. Arda TAŞAN
8. Engin YILDIZ (Yenikapıdan gelicek)
9. Özkan Gül
10. Barış Özkan ...
11. Zekeriya GECENOĞLU (Yenikapıdan gelicek)
12. Emre DEVECİOĞLU (Yenikapıdan gelicek)
13-demir alatalay-yenikapıdan gelecek
14-rsy ersoy
15. Nostoc Domenica
16-neverhood-bir aksilik olmazsa
17.Enis (işin durumuna göre)

evet dostlar görüşmek üzere yıkacağız su düşenin rampalarını

:in: :in: :in: :in: :in:

1. samet özdemir
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Kaşif
7. Arda TAŞAN
9. Özkan Gül
10. Barış Özkan ...
14-rsy ersoy
15. Nostoc Domenica
16- Enis (işin durumuna göre)

noverhood canın saolsun başka turlarda görüşmek üzere ;) kudret abi sabah erzuruma gidiyorum cağ kebabı getireyimmi su düşende yapar yeriz :)

@samet_özdemir

allahhhhhhhhhhhhhhhh
derim kebap yiyelim kebap
su düşende
allah muhabbet o biçim olacak

:in: :in: :in:

1. samet özdemir
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Kaşif
7. Arda TAŞAN
9. Özkan Gül
10. Barış Özkan ...
14-rsy ersoy
15. Nostoc Domenica

samet dostumun mesajı

pazar günü saat 08:15 feribotuyla pendikten yalovaya geçicez o gün yalovada bi tur daha var o grupda büyük ihtimal aynı feribotu kullanıcak bizimle o yüzden saat 08:00 da marin türk'ün önünde yani kartal tarafından pendiğe gelirken sahil yolunun bittiği yerde buluşcaz diğer grupla karışmayalım birbirimize :) irtibat için cep telefonumu veriyorum bi aksilik olduğu halde çağrı atmanız yeterli ben ararım yada mesaj ;)

feribotun dolu olabileceğinden biletlerimizi cumartesi günü internetten alırsak çok iyi olur yada imkanı olan pendik ido iskelesinden alabilir. imkanı olmayan varsa bana haber versin ben alırım cumartesi günü biletleri.

09.00 da yalovaya varış iskelede çay molası yenikapıdan gelecek feribotu bekleyeceğiz fırsatı değerlendirmek lazım çay simit iyi gider sabah sabah.
yalovadan sucukları alıp termal yoluna giriyoruz termalden içecekleri alıp su düşene devam ediyoruz su düşende doğa turu (isteyen buz gibi suya girebilir. ben şortumu alıcam yanıma :) ) sucukları mideye indirdikten sonra gır gır şamata ve geri dönüşe geçiyoruz yavaş yavaş rampaları devirdikten sonra yalovaya varış ve geri dönüş erken gelirsek iskelede bi çay daha içer feribot saatini bekleriz.

eğer yol bana yetmedi çok az pedal bastık diyen olursa topçulara pedal basıp eskihisar feribotuyla karşıya geçebiliriz gebzeden tuzlaya e5 den tuzladan sahile ordan evlere kadar sahilden gidebiliriz.

irtibat tel.
0506 291 49 71

resimler kartpostal gibi yaa paylaşım için teşekkürlerr ...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
A full day of sunshine. Winds from the NE at 16 km/h.
Realfeel®: 23 °C
High: 19 °C

(link), May 2
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the NE at 9 km/h.
Realfeel®: 13 °C
Low: 14 °C

1. samet özdemir
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Kaşif
7. Arda TAŞAN
9. Özkan Gül
10. Barış Özkan ...
14-rsy ersoy
15. Nostoc Domenica

samet dostumun mesajı

irtibat tel.
0506 291 49 71

hava çok güzel olacak pazar günü ben şuan erzurumdayım buz gibi dağlarda kar var akşam adanaya geçicem ordanda yarın öğleden sonra istanbula dönecem inş. Pazar günü görüşmek üzere

Arkadaşlar herkez bana cep telefon numarasını verirse çok iyi olur iletişim için kopukluk olmasın. ;)

http://www.e-yasamrehberi.com/deniz_ulasimi/deniz_images/09_10_kis_do_pendik_yalova.gif

dostlar dönüşte en geç 20.15 feribotunu yalovadan yakalarız
21.30 hepimiz için geç olur

kaçırırsak topçulara gideriz ordan dönüştede gebzeden tren yapabiliriz ;) ama o kadar geç kalacağımızı sanmıyorum

Pazar günü saat 08:00
Buluşma yeri. marin türk girişi kartal tarafından gelirken sahil yolunun bittiği yer bilet durumunu kimse yazmadı ben yarın sadece kendime alıyorum bilet

@samet_özdemir

samet dostum geçmiş turlarda hep gideceğimiz gün alıyorduk okullar tatil olduğu zaman ve de bayram günlerinde bilet bulma sorunu olabilir
sen gene her ihtimale karşı al derim ama zannetmiyorum bilet bulunur özel bir gün değil 2 mayıs pazar

@Kudret Kurtcebe

bende yarın bilet almayı düşünüyodum artık pazar alırım

arkadaşlar bişey sormak isterim; bostancıdan yalova deniz otobüsünü de kullanmak mümkün mü? ben size yalovada katısam? idodan baktım; sabah 7:50 de var. eğer onu kullanamıyorsak pendiğe gelmem gerekicek. üsküdarda oturuyorum bu arada...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Bright and sunny. Winds from the NE at 16 km/h.
Realfeel®: 23 °C
High: 19 °C

(link), May 2
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the NE at 9 km/h.
Realfeel®: 12 °C
Low: 14 °C

1. samet özdemir
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Kaşif
7. Arda TAŞAN
9. Özkan Gül
10. Barış Özkan ...
14-rsy ersoy
15. Nostoc Domenica

@çağlar kalaycıoğlu

çağlar dostum
ben bostancıdan yalovaya deniz otobüsü ile gittim bisikletini dışarı kilitliyorsun koyacak yer bile yok sıkış tepiş arkaya motorun oraya kilitliyorsun dalgalardan bisikletin ıslanmasıda çabası

@çağlar kalaycıoğlu

Bostancı'dan Yalova'ya denizotobüsü ile geçmeniz mümkün ancak bisiklet dışarıda kaldığı için deniz suyu çok ciddi tuz bırakıyor üzerinde.En kısa zamanda temizliğini yapmaz iseniz bisikletin çeşitli yerlerde çok hızlı pasa neden olabiliyor.Genelde artık alüminyum olsada kadrolar üzerlerindeki pek çok vida vs. aksam hala çelik kullanılmaya devam ediliyor.Temizlik içinde su tutup üzerindeki tuzu akıtmanız yeterli.

Aklınızda olsun..:in:

bostancıdan yalovaya geçersin ama bostancı pendik arası çok fazla değilki zaten 14 km olması lazım sahilden yada 17 45 dakikada gelirsin ama istersen bostancıdanda gelebilirsin tabi sen bilirsin ama bisikletini yıkaman gerekicek binmeden önce üstünde bi parmak tuz olacaktır ;) pendik arabalı feribotda çok rahat bisikletlerimizi bağlayabiliyoruz suda almıyo içeriye sıkıntı olmuyor olmadı haydarpaşadan trene binin pendikte inin ordan sahile inersiniz ;)

tuzla tarafından gelecek var mı arkadaşlar beraber gidebiliriz pendiğe

çok güzel bir tur olacağı belli ben katılamadığım için üzülüyorum bir dahaki sefere diyerek kazasız belasız güzel bir gün geçirmenizi diliyorum arkadaşlar

Geri