samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
pazar günü saat 08:15 feribotuyla pendikten yalovaya geçicez o gün yalovada bi tur daha var o grupda büyük ihtimal aynı feribotu kullanıcak bizimle o yüzden saat 08:00 da marin türk'ün önünde yani kartal tarafından pendiğe gelirken sahil yolunun bittiği yerde buluşcaz diğer grupla karışmayalım birbirimize
irtibat için cep telefonumu veriyorum bi aksilik olduğu halde çağrı atmanız yeterli ben ararım yada mesaj 
feribotun dolu olabileceğinden biletlerimizi cumartesi günü internetten alırsak çok iyi olur yada imkanı olan pendik ido iskelesinden alabilir. imkanı olmayan varsa bana haber versin ben alırım cumartesi günü biletleri.
09.00 da yalovaya varış iskelede çay molası yenikapıdan gelecek feribotu bekleyeceğiz fırsatı değerlendirmek lazım çay simit iyi gider sabah sabah.
09:45 yenikapıdan gelenlerle buluşup yola çıkıyoruz
yalovadan sucukları alıp termal yoluna giriyoruz termalden içecekleri alıp su düşene devam ediyoruz su düşende doğa turu (isteyen buz gibi suya girebilir. ben şortumu alıcam yanıma
) sucukları mideye indirdikten sonra gır gır şamata ve geri dönüşe geçiyoruz yavaş yavaş rampaları devirdikten sonra yalovaya varış ve geri dönüş erken gelirsek iskelede bi çay daha içer feribot saatini bekleriz.
eğer yol bana yetmedi çok az pedal bastık diyen olursa topçulara pedal basıp eskihisar feribotuyla karşıya geçebiliriz gebzeden tuzlaya e5 den tuzladan sahile ordan evlere kadar sahilden gidebiliriz.
yalova topçular 18 km civarı (düz yol)
eskihisar pendik 20 km civarı (3km sağlam rampa sonrası düz yol.)
irtibat tel.
0506 291 49 71
ist_samet@hotmail.com
samet@meteks.com.tr
feribotun dolu olabileceğinden biletlerimizi cumartesi günü internetten alırsak çok iyi olur yada imkanı olan pendik ido iskelesinden alabilir. imkanı olmayan varsa bana haber versin ben alırım cumartesi günü biletleri.
09.00 da yalovaya varış iskelede çay molası yenikapıdan gelecek feribotu bekleyeceğiz fırsatı değerlendirmek lazım çay simit iyi gider sabah sabah.
09:45 yenikapıdan gelenlerle buluşup yola çıkıyoruz
yalovadan sucukları alıp termal yoluna giriyoruz termalden içecekleri alıp su düşene devam ediyoruz su düşende doğa turu (isteyen buz gibi suya girebilir. ben şortumu alıcam yanıma
eğer yol bana yetmedi çok az pedal bastık diyen olursa topçulara pedal basıp eskihisar feribotuyla karşıya geçebiliriz gebzeden tuzlaya e5 den tuzladan sahile ordan evlere kadar sahilden gidebiliriz.
yalova topçular 18 km civarı (düz yol)
eskihisar pendik 20 km civarı (3km sağlam rampa sonrası düz yol.)
irtibat tel.
0506 291 49 71
ist_samet@hotmail.com
samet@meteks.com.tr