Kadir Özen
Daimi Üye
- Tepki
- 102
forumu yaklaşık 7-8 gündür takip ediyorum. eski bisikletim bisan infraydı. 17.4 kg. arkadaşlarla bir gün kızılinlere gidelim dedik. oradaki yokuşu çıkarken ölüyordum neredeyse. (fidanlığı geçince yola sapınca oradaki yokuş...) eve gelince baktım bisikletin her iki tekerleğindede akort ayarı yok. teker frene sürtüyor. + 17.4 kg böyle olunca dank etti. en kısa sürede bisiklet alıcam. dedim. sonra burayı buldum araştırdım benim bütçeye uygun ne var falan diye. ortaya şunlar çıktı.
ilk olarak whistlelere baktım çok beğendim yaklaşık 4-5 mağazayı aradım ya ellerinde kalmamıştı ve ne zaman geleceği belli değildi yada 20 " lik modeller vardı boyum 167-70 olunca 16"-18" benim için en uygunu. daha sonra kron xc 500 e baktım. daha sonrada sedona borla ya baktım.
yarın akşama kadar bisikleti almış olucam ancak şimdiden bi öneriniz varmı?
whistle miwok 1053-54 v-d modelleri yok.
kron xc500 bunuda sedonayı alırsam diye eledim....
ve son olarak sedona borla= X bisikletçiside bunun için nakitte 550Tl birde yanında km saati hediye dedi.
son bir tavsiyeniz varmı?
not: kesinlikle 600 tl yi geçemem. bazen 50 ekle şunu al yok 100 ekle şunu al fln diye yorumlar yapılıyor
malesef öyle bir imkanım bulunmamakta....
ilk olarak whistlelere baktım çok beğendim yaklaşık 4-5 mağazayı aradım ya ellerinde kalmamıştı ve ne zaman geleceği belli değildi yada 20 " lik modeller vardı boyum 167-70 olunca 16"-18" benim için en uygunu. daha sonra kron xc 500 e baktım. daha sonrada sedona borla ya baktım.
yarın akşama kadar bisikleti almış olucam ancak şimdiden bi öneriniz varmı?
whistle miwok 1053-54 v-d modelleri yok.
kron xc500 bunuda sedonayı alırsam diye eledim....
ve son olarak sedona borla= X bisikletçiside bunun için nakitte 550Tl birde yanında km saati hediye dedi.
son bir tavsiyeniz varmı?
not: kesinlikle 600 tl yi geçemem. bazen 50 ekle şunu al yok 100 ekle şunu al fln diye yorumlar yapılıyor