Scudo Sports

2. el aksesuarlar alıyorum

Tepki
0
İsim
Ömer Faruk Gedik
Bisiklet
Diğer
Selamün Aleyküm abiler, ablalar,kardeşler..
Bu aksesuarları alıcam, hepsini 1 anda alacak gücüm olmadı için, 2. el ve ucuz olarak almak istiyorum.
(en ucuz sıfır heybelik 50 TL lakin benim verebilecegim para 15-20 TL .. bu sebeble yüksek fiyatlı ürünleri yazmayın..örn: 300 TL ürünü 120 TL satıyorum kaçırma diyorsunuz da mali durum yok.. neyse çok konuşdum ;)
büyük sele
heybelik
hız/km ölçer
yan aynalıklar
su matarası+su matara kılıfı
bisiklet kaskı
dizlik+dirseklik+eldiven
lazer stop lambası
ön ve arka (tekerleğe en yakın ve uzun) çamurluk
elcik
kargo bana aittir fiyatları ona göre söylerseniz sevinirim, iyi mutlu günler..

Scudo
Merhabalar,
burada sattığım ürünler var. Suluğu kendim kullanmaya başladım bunun yerine XLC'nin suluğu var elimde temiz.
Bunlara ek olarak cateye Velo 9km sayacı (55-75 TL arası bulunuyor internette), kask (piyasada 50 TL) (yeni bisiklet aldım ama kullanamadım kaskı) , sağ-sol ayna ve barend mevcut elimde.
Bu saydığım ürünlerin resmini akşam yollayabilirim düşünürseniz.
Fiyatta da ona göre konuşuruz almak istedikleriniz olursa

Yakın tarihte kask alacağım, prowell kaskımı(6 aylık) istersen sana hediye edebilirim cesur yürek. En azından bir işe yarasın...

(link)

Camurluk var zefal ve sedona. Butce kisitliysa yardimci olmaya calisabilirim.

Selamün Aleyküm, iyi akşamlar, abiler yorumlar için sağ olun bende hala araştırıyorum hala...Evren Ozbilen kardeşim kask'ı hediye atti. Öğrenci olduğum için nakit çok sıkıntı.. geç cevap gelirse kızmayın arayıp ucuz bulmaya çabalyorum

@Burak_Dingiloglu
foto atarmısın rica etcem

Kask da bu kategoride ilani actim .20TL. Kafeste var ben de 5 TL. Isini gorur bunlar.

bir arkadaş sağ olsun kask'ı hediye etti. suluk kafesi çok uygun, 1-2 arkadaşım bende fazla var alma dediler ama hala ses çıkmadı :p

kask ve elcik hediye edildi. Heybelik çok uygun fiyata buldum. diğerleri günceldir

Arkadaşlar ben de kask, gözlük ve sele altı çanta arıyorum.

Geri