Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Bahadır Gürel

bahadır bey ...bu sizin için çok iyi olacak yani bi adet mtb ......nedeni biliyorsunuz her yere göre değil yol bisikleti ,yeşil bisiklete bi arkadaş geldi dehşet bi yol makinası ama ne yol bisikleti adam toplamış ama çok paraya mal olmuş 12.000 yuro toplam,,,,,,fuji kadro,,,,dedim stabilizeye girebiliyormusun , valla çok zor dedi o kadar para verdim harcayamam orda dedi çok haklı tabi....

Scudo
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif antreman prosedürü....
benim kontrolümde olanlar

1- cem şentin
2- ergün bey

saha komseri hasandır tüm raporları telsiz ile hasandan alacağım...kurtdoğmuşu tersten aldığımızda yolun tam bittiği yerde ki ora zati başlangıç yeri olarak baştan söylenecektir orda grup toplanacak tüm ekip gelecek ve raporu hasan bana verecek ben artçı olarak en arkada o sakat yolda düşme olayı olursa arkadaşlara anında yardımcı olacağım bi nevi moral desteği sunacağım ....

evet saha komseri hasanın kontrolünde olanlar

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,
10- ekrem,,,,

11- ferruh ??????
12- muhammed?????

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...

bostancı adalar iskele önü..saat 08.00 toplanma ----08.30 hareket .....
kask burda lazım dostlar toprak yol taşlı,,,,,,

en gerekli......iç lastik pompa -kask--------
katılan arkadaşlar daha önce kaskları ile turlara gelmişlerdir ..............bu antremanda kaskları ile katılacaklar aksi takdirde almayacağım önemle duyurulur sorumluluk almam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

evet kuru üzüm kuru kayısı kuru incir manavlardan muz götürmece........su, yollarda çeşme vardır ..............
sırt çanta almayın .................

evet 2 ekim antremanına yeni gelecek olan arkadaşlar konuyu tekrar tekrar anlatıyorum çünki arka sayfaları hiç kimse okumaz ................

evet bu antreman nedir ,,,,,,,,,,,,,

2 ekim kurtdoğmuş,,iznik e hazırlık -1 dir

16 ekim bıçkıdere hazırlık -2 ,,,,,,,

evet ,,,,,yeni gelecek arkadaşlar 4 gün içersinde rampa ağırlıklı çalışma yapmaları kendi menfaetleri icabınadır antreman çok ağır olacaktır ,,,,,,,,,,,,fakat artçı olduğum için arkada kalanları toplayacağım özellikle dönüşte ...ve ana gruptan kopma olmayacak tabi............bu antreman aynı zamanda yardımlaşma ama gezi anlayışı gibi değildir ............iznikte ise durum ise a takımının pişmesidir ,,,,o da burda belli olacaktır sıcağa dayanıklı olmayanlar baştan söylesin yada hastalığı olan yüksek tansiyonu ve ilaç kullananlar ,,

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif
kurtdoğmuş offroad yolun tam olarak uzunluğu 10 km dir dönüş ise 10 toplam 20 km dir .......bu 20 km boyunca epey çıkışlar olacak arkadaşlar ,,,,,
bostancıdan kaynarcaya kadar yavaş tempo yapacağız ve hatta pendik kurtdoğmuş sapaktan istanbul bulvarına yavaş tempo ve kurtdoğmuş offroad yolun tam başlangıcında ekip ikiye ayrılacak hasanın kontrolünde olanlar hasanı takip edecek benle olanlar şimdilik 3 kişi.....

evet başladığımız yere geri döneceğiz toprak yolu tersten alacağımız için iş zordur,,,,,,taş delen su dolum tesisinde çıkınlar yeriz, burada belgrad olayı geçerli değildir burada kuru üzüm kuru kayısı kuru incir gibi, hurma badem fındık gibi yiyecekleri yiyeceğiz ....

evet arkadaşlar çok özel bi durum oluştu ...malesef çok sevdiğim arkadaşım hasanın geçen pazar belgrad dönüşünde fazla yükleme yaptığı için kalpte bi sorun oluşmuş olduğunu öğrendim hasanın bi şeyi yok ama bu kalp ,sinyali verirse zorlamamak lazım bu nedenle hasanı çok sevdiğim için onun başına bi olay gelmesini istemediğimden hasanın bu ağır antremanda olmamasını istiyorum ....

hasan ile biz çok yerlerde pedalladık ama arkadaşlar kalp ritm bozukluğu önemli bi olaydır ve asla zorlamaya gelmez mazallah kalp krizi anında adamı götürür bunu asla istemem bu nedenle hasan dostumuzun tüm görevini ben üstleneceğim .............

evet bu antremanda ağır antremanda gençleri ele alacağım öncelikle....

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,
10- ekrem,,,,

benim kontrolümde olacaklar .

....arkadaşlar
cem şentin ve ergün beyi kollayacağız nerde rampa bitimlerinde bekleme olacak onları kendi hallerine bırakmayız ...evet amaç iki insanın kollanmasıdır bu arada ferruh ve muhammed arkadaştan ses yok,,,

@Adem Sönmez

açıkçası bu ara ağır etaplardan ayrı olmasında fayda var kalp ritm bozukluğu önemli bi durum ,hasanın bundan sonra daha kolay etaplarda var olması lazım belgrad ve garipçe ,,poyraz gibi şimdi açıkça bu etaplar zor, bıçkıdere,,,,,,,,,,,
kurtdoğmuş offroad,,,,,,,,,,,, ve iznik tavşanlıdan gidiş ve boyalıcadan dönüş................

@Adem Sönmez
+1

Ben de aritmi var (bazen dk.'de 2-3) ve nedense bisiklet bunu düzeltti. Artık çevremdeki herkese bisikleti öneriyorum. Çünkü şehir hayatında stresli farkında olmasa bile ritim bozukluğu yaşayan çok. En kötü aşama bayılma olayı (dakikada onlarca bozuk ritim) imiş, kalp krizi olayını duymamıştım.

Sevgiler, saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
Hasan abi geçmiş olsun, vallahi moralim bozuldu şimdi. Abi bir an önce toparlarsın inşallah kendinide turlardan geri kalmassın.Daha yeni başladık yahu ben seni geçeceğim daha öyle kalp malp anlamam ben o kadar ucuz kurtulamassın :D

@Kudret Kurtcebe
Abi ne zaman dönüş yapacak Hasan abi ağır etaplara, veya yapacak mı ?

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Ozan Güner

ozan hasanı kollayacağım ,şöyleki ,iznikte zati hasanın antremana ihtiyacı yok iznikte hasan var ve a takımının koçu ,,orada tavşanlıdan giriş yapmaz a takımı ,, b takımı,ben ve ogün yapacağız ve çok hızlı olunacak orda, orda durma yok b de ve lastik patlamalarında herkez tek başına b nin koşulları çok ağır baştan bunları söylüyorum ozan b ye girebilmen için önünde iki adet ağır antreman var evet süpriz yapabilirsin ama çalışacaksın daha ve bıçkıderede senden çok iyi derece bekliyorum bu pazar offroad girdikten sonra yoruldun ama kemerburgazda rüzgara karşı tempon yavaş kaldı biz uçtuk ve bunu gördün üstelik rüzgara karşı bahadır beyle 40 tempolarda gittik ...tünele girdiğimizde dehşet arttı tempo ben orda 50 de gittim arkamda bahadır bey km 50 dedi tabi doğrumu km si bilmiyorum ..

evet hasan iznikte var ama daha kolay yoldan gidecek orhangazi ve gölün kuzeyi ve iznik dönüş aynı topçularda denk gelebiliriz ben ogün ile ölüm yollarına dalacağım tavşanlı ahmediye den ta çakırlı ve iznik dönüş iznik boyalıcadan kız derbent ve topçular çok ağır kurtdoğmuştan beter olacak,,,,,,,,,,,,,,

@burak durel

burak hasanın bi şeyi yok face den özelden mesaj attı belgrad dönüşü kalpte biraz ağrı oldu dedi bu yüklemeden yani tempo yapmaktan oldu , hasan kendi limitlerini iyi bilir ama onun neden bu duruma düştüğünü biliyorum 14 km rampayı durmadan çıktı en ağır bisiklet ile ve kendini sakatladı doktor kalpte ritm bozukluğunu tespit etti ben çok kereler hasanı uyardım o çantayı alma diye beş kilo o çanta sonuç bu arkadaşlar durmadan çıkılınca arkada beş kilo kalp bozulur ...evet hasan son derece iyi bi insandır ama kendini asla yormayacak artık ve gaza asla gelmeyecek ..ve bu pazar hiç kimsede çanta görmeyeceğim , aksi takdirde çanta alanlar baştan serilecekler kurtdoğmuşta ve asla başaramayacaklar ,,,

anladim kudret abi..

@Kudret Kurtcebe

herkes birbirini kollarsa sorun olmaz bence yani asiri hiz durumunda , tehlikeli bir iniste , yerde buyuk bi tas oldugunda , keskin virajda birbirimizi uyaralim , arkada kalanlar ile aramizi cok acmayalim. herkes birbirinin kocuymus gibi hareket ederse isimiz daha kolay olur.

@yilmaz kaynak

tek kelime ile bravo yılmaz ,,, bu genç adamları seviyorum benim düşünemediğim şeyleri onlar yakalayacak olay budur işte ..bu arada avrupa yakada burak etrafında toplanın ve haydarpaşaya gelin banliyö trenine binin ve bostancıda inin saat 08.30 da sizleri karşılayacağım evet yorulmayın 8 km pedal basmayın size enerji lazım anadolu yakadan ozan ben cem şentin olacağız ......hasan cumaya kadar haber edeceğim dedi gerçi ama ben sıkıldım bu durumdan çünki dabıl kurtdoğmuş çok ağır olacak arkadaşlar ..hasan isterse gelir ama en arkadan yavaş tempo yapacak .....

@Kudret Kurtcebe

tamamdir zaten biz evden de normalden daha erken bi saatte cikip yavas tempo ile karakoye gelecez gucumuzu kurtdogmusa saklicaz.

avrupa yakadan gelenler bana ulaşsınlar Pazar sabah saat 06:30 da karaköyden haydarpaşa vapuruna binecez arkadaşlar oradan da trene binip bostancıda ineceğiz tel numaram,, 05312046475 lütfen geç gelmeyin

@burak durel

helal burak ,,,avrupa yaka kurtdoğmuşun organizatörü sensin not aldım cebi ,,,bende cep yok ama ozanda vardır size ulaşacağım ...

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe
Abi hiç koltuktan inmedim, belgrada vardığımızda benim km saati 42 deydi, offroada girdik 60 lara geldi, 18km hiç inmeden tempolu sürdükten sonra yine hiç inmeden dönüşe rampayla başlayınca ister istemez zorladı tabi. Ama ben o gün herşeye rağmen çok iyiydim uykumu almıştım kendimi çok iyi hissediyordum kadiköye geldiğimde de sana söyledim keşke bugün antrenman olsaydı diye yani ara vermemek yordu ama 110km ve dönüşte 30-35 tempo ile yine antrenman tadında tur oldu.
Bıçkıderede 130 yapmıştım ve 2-3 gün ayaklarımı oynatırken ağrılar oldu belgraddan döndüğümde bu ağrılar bıçkıderedekilerin 4 te 1 i kadar bile değildi. Çok km gittikçe bacakların ömrü artıyor 20km nin o kadar ağrıda farkettireceğini sanmam bence gelişmeden dolayı git gide azalıyor ağrılar. Kendimi erken yatmaya alıştırdım eğer ogünde kendimi belgrad turundaki gibi hissedersem kurtdoğmuşu zorlanmadan alırım

@Ozan Güner

evet güzel doğru yaklaşım şu ......gelişme var ağrılar azalıyor neden 130 lar üst üste gelen turlar ama biliyorsun 130 lar devam edecek şimdi bu pazar oldukça ağır olan 20 km lik o kurtdoğmuş offroadı tersten almak burda olay gerçekten zor olacak ...ve 16 ekimde bıçkıderede artık bizim uçmamız lazım yani bostancıdan durmadan gideceğiz sele üstünde tam 2 saat 10 dakika pedal çevrilecek durmak yok gidişte bıçkıderede, nitekim dediğim gibi iznik olayı çok daha ultra bi olay olacak ............neden çünki dönüş boyalıcadan topçulara daha oraya var senin bu antremanlarda belli olacak ne olacağı eğer bunlarda baktım başarıyı sağladın kafadan b de olacan ama şunu unutma b nin koşulları son derece acımasızdır orda yardımın y si yok tek başınasın bu acımasız pro anlayışı böyledir bunlara hazır olman ve psikolojine ona göre ayar çekmen gerekecek, vay efendim beni niye bıraktınız lafı geçerli değildir b takımında ...

@Kudret KurtcebeZaten artık kendi kendimize yetmemiz lazım abi eğer profesyönel diyeceksek kendimize :) Sıkıntı yok onda ama ben izniki çıkartsam bile bu kadar antrenmanla b nin temposuna yetişebilecek kadar gelişeceğimi sanmıyorum daha çok çalışmam lazım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri