Scudo Sports

2.500 lira bütcem var şehir-tur bisikleti arıyorum

Tepki
21
Bisiklet
Sedona
2.500 lira bütcem var şehir-tur bisikleti arıyorum yardımcı olur musunuz

Scudo
Specialized Sirrus Elite, fiyatı 830 Euro... Kalan paraya da kask, eldiven, gözlük..vs alırsın

Şekil olarak biraz daha iyi birşey misal sedona istanbul ama bulamıyorum ya bir türlü

Abi sağlam düzgün görünüş olarakta hoş birşey arıyorum ileride bagaj takmayı filanda istiyorum sağlam çok hızlı olmasına gerek yok ama ince tekerlek olursa tabii çok iyi olur

Specialized Sirrus Elite bence. 2500 tl bütçe ile sedona istanbul bakmak...

o kadar bütçen varsa trek dx 8.4 veya trek fx 8.4 modellerine bakabilirsin. İkisinin de görünümü çok hoştur.
(link)
(link)

bana göre hayatımda gördüğüm en güzel city bike.cannondale 29 istiyordum aklımı aldı az kalsın resmen bunu alıyordum.
tabi biraz bütçeni arttırırsan gerçekten mükemmel.avro 2.50 olmasa istediğin fiyata alabilirdin.
(link)

Güzel bisiklet evet de anlıyorsunuzdur umarım önce bir göze çarpmalı yani şimdi istanbulun özelliklerinden anlamam yani o yüzden danışıyorum ya çok aşağı kalır bir yanı yoksa yine tercihim istanbul olur tabi

@Ramazan Gürel

Hastayım bu söze :))

Kardeşim dağ bisikleti alarak pişman olmuş ve satmış ve Sirrus ELite AF yada Sirrus Elite almayı bekleyen biri olarak.. Birçok arkadaşa danıştıktan sonra ben, SS modellerine bakmanı tavsiye ederim.. Forumu araştırırsan da göreceksin zaten.

Trek 7.2 kullanıcısı olarak Trek tavsiye ederim. 7.4 gayet güzel bir bisiklet.

Bunun dışında Sirrus Elite modelinin beyazları çok güzeldir.Yolda çok dikkat çekiyorlar. 2013 modelinden alabilirsin.

hocam ARADIGIN ŞEY TAM AKSESUARLI OLARAK BUMUDUR........ BENCE BUDUR

(link)

@VOLEYBOLCUizm

sirrus süper bir seçim ama bu donanımlarla ve aksesuarları ile ktm de süper görünüyor

@cevdetbİlge

katiliyorum dediklerinize.. Artilari Çok fazla .....

Geri