Scudo Sports

" 2-3 Nisan " Kapıdağ Yarımadası Konaklamalı...Ekşıın (:

@Selçuk Uygun

Erteledim Selçuk abicim,Mayısın ilk haftası olacak 8-9 Mayıs olabilirrr;) Hem denizzzz mevsimini de orada açmayı düşünüyorumm:) 2. gün sabah kahvaltıdan önce yine cuuuuppp:D kahvaltı sonrası Erdek yolcularıııı pedalaaa:cheer: Ocaklar köyünde de denize girebilirizzz

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
Scudo
Cumartesi Pazar olacak değil mi kaptan?
İlk haftaysa one göre nöbet yazdırmayayım, bu sene kaçırmayayım bari :I

• Beğen
Tepkiler: sports-man
bisiklete yeni başladım ancak erdek ve civarı harika coğrafyalar, her yazım erdek'te geçer, civar kasabaları ve yolları da bilirim, ve imkanı olanlar KESİNLİKLE gitmeliler, tadına doyum olmaz.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@onur ti

Ayneeenn Onurcum:)
8-9 bizim için uygun çünkü 1 sonra ki hafta İlhan abi tatile çıkıyooo....Bu nedenle 8 i Turanlar köyüne kadar pedal basıcaz,konaklama ve denizzzz:D 9 u hareket...Erdek'e girmeden Ocaklar köyü mola veee denizzz:p Erdek....Bandırma'dan Feribot ile dönüşşş:winkenlux

@orhan mesut

14 - 15 ya da 21 - 22 Mayıs olabilirrrr arkadaşlarrr:D sizce hangisi olsunn ?:)

Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin! Charles bukowski

• Beğen
Tepkiler: orhan mesut
@onur ti

Ayneeeen Onurcum;) Mayısın 3 ya da 4. haftası olcak....bu sene kaçırmaaa dostuum:)

Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin! Charles bukowski

bence 14-15 mayıs olsun çünkü diğer hafta sonunu millet 19 mayısla daha uzun bir tur veya tatil yapabilir. Örnekse Benim gibi :)

herkes için 14-15 mayıs uygun olur mu ?

@orhan mesut

Organizasyon için 14 - 15 Mayıs uygun gözüküyooo;) Yakında duyuruyu yapcam....herkes biletini ona göre alsın,biletsiz kalmayalımmm:)

Geri