Scudo Sports

1997 model xtr setli Peugeot

Cem Ç

Forum Bağımlısı
Tepki
921
Bisiklet
Merida
dün akşam yakından gördüm de sahibi ile konuştum 5.000 liradan fazla harcamış bisiklete kadrosu çok temizdi. birde xtr setliydi. göbeklerinden hidrolik frenlerine kadar son sistemdi bisiklet.

bende de böyle 1997 model bisiklet var bende yavaş tavaş modifiye etmek istiyorum gerçekten bu kadar harcamaya değermi sizce.

bende ki pejo değil yalnız çok temiz ve hafif kadrosu var aynı tip 1997 model daha önce ufak tefek modifiye ile 24 vites yapmıştım tabi kullanmıyorum öyle duruyor.

Scudo
1997 model peugeot kadro disk uyumu var mı :/

Bence gereksiz bir masraf olmuş. Peugeot yerine Bu konudaki Marin tarzı çelik bir kadro olsa daha iyi olurdu :)

@Hasan Kılınç

gazetelerin yada marketlerin verdiği pejo değildi yalnız orjnal fransız pejoydu benım gorduğum ve sahıbı olan kısının 25 30 bın lıralık dh bisikleti de vardı fotosunu ızın almadığım için eklemedım konuya göbeklerine kadar xtr dı hidrolik frenleri de son sistemdi tam olarak yakından bakmadım ama söylediğine göre son sistem yapılmış. maşa vs amortisörlüydü

@Cem Ç.

Çok merak ettim. Acaba nasıl bir şey. özelden atabilir misiniz peki fotografı :)

@Hasan Kılınç

komple modifiye edilmişti kilitli pedalı bile son sistemdi foto yanımda değil bir ara eklerim

Harcanan bütçe kritik bir etken fakat önemli olan bu harcamanın aslına uygun şekilde yapılıp yapılmadığıdır, ki klasik niteliği taşıyan bir bisiklet olsun, bambaşka bir araç ya da obje olsun yeni parçalar ile modifikasyonu tasvip ettiğim bir yöntem değildir. Mümkünse ve fotografı var ise paylaşılır ona göre olumlu/olumsuz değerlendirilebilir.

Geri