andjustice4all
science rocks
- Tepki
- 233
- İsim
- Doğu Mert A.
- Bisiklet
- KTM
Herkese merhaba
Elime 1989 model Samchuly marka bir bisiklet geçti ve bu bisikleti restore etmeyi istiyorum. Ben Triban 3 almadan biterse ilk yol bisikletim olacak. Tabiki BF olmadan altından kalkabileceğim bir iş değil. Bisiklet klasik mi değil mi bilmiyorum ama marka 1944 yılında kurulmuş bir Kore markası. Bu da web sitesi : (link)
Bisiklet 2x6 vites ve downtube vites sistemine (kadrodan) sahip. Ben STI vitese çevirip 2x11 kullanmayı düşünüyorum. Jantın üzerinde ne olduğunu anlamadığım bir ölçü var. Allah'tan dış tekerin üzerinde şöyle yazıyor : 32- 630 (27 x 1 1/4) Çelik kadrolu bir bisiklet.
Aklımdan geçen işlemleri yazayım :
Kadroyu yeni bir renge boyama
Polisaj (Nikelaj)
27 inch'ten 700c'ye geçme
Kadro boğazına geçme (korktuğum konu)
Downtube - STI siteme geçme
2x6 - 2x11 ve yeni frenler (frenleri değiştirmek gene korktuğum konu)
Gerekirse ve mümkünse jant çapı (yeni jantlar) (korktuğum konu)
Korktuğum konuları da belirttim, korktuğum nokta ise uyum sorunu, modern parçaları bu bisiklete uydurmak yani
Yardımlarınızı umarak fotoğraflara geçiyorum ve görüşlerinizi bekliyorum
Elime 1989 model Samchuly marka bir bisiklet geçti ve bu bisikleti restore etmeyi istiyorum. Ben Triban 3 almadan biterse ilk yol bisikletim olacak. Tabiki BF olmadan altından kalkabileceğim bir iş değil. Bisiklet klasik mi değil mi bilmiyorum ama marka 1944 yılında kurulmuş bir Kore markası. Bu da web sitesi : (link)
Bisiklet 2x6 vites ve downtube vites sistemine (kadrodan) sahip. Ben STI vitese çevirip 2x11 kullanmayı düşünüyorum. Jantın üzerinde ne olduğunu anlamadığım bir ölçü var. Allah'tan dış tekerin üzerinde şöyle yazıyor : 32- 630 (27 x 1 1/4) Çelik kadrolu bir bisiklet.
Aklımdan geçen işlemleri yazayım :
Kadroyu yeni bir renge boyama
Polisaj (Nikelaj)
27 inch'ten 700c'ye geçme
Kadro boğazına geçme (korktuğum konu)
Downtube - STI siteme geçme
2x6 - 2x11 ve yeni frenler (frenleri değiştirmek gene korktuğum konu)
Gerekirse ve mümkünse jant çapı (yeni jantlar) (korktuğum konu)
Korktuğum konuları da belirttim, korktuğum nokta ise uyum sorunu, modern parçaları bu bisiklete uydurmak yani
Yardımlarınızı umarak fotoğraflara geçiyorum ve görüşlerinizi bekliyorum