Scudo Sports

1983 Tube Special Peugeot Carbolite 103

@Mustafa demirbacak

Bilseydim hurdacıya vereceğini verirmiydim ona? Eskiden de bu tür bisikletler kullanırdı tamir ettirip binmek istiyorum dedi verdim. Gerçekten de pişman oldum!!

Scudo
@Serkan HODANCI

Ah o hurdacılar bi bana denk gelmiyor ki bakıyorum hep ahı gitmiş çelik bisikletler ne oldukları belli bile değil. :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Ben 3-4 şehirde tüm hurdacı pazarlarını gezdim bir tane düzgün bisiklete rastlayamadım. Hep Bisan İhlas :)

@Mustafa demirbacak

Kesinlikle katılıyorum. Birde ben uzun bir aradan sonra tekrar başlayabildim bisiklete. Yaklaşık 1 yıl oldu vermemiş olsaydım keşke diyeli zaten 5 - 6 ay olmuştu. Şimdi yarama tuz basıldı :)

• Beğen
Tepkiler: D.Mustafa
Forumu uzun süredir takip ediyordum ancak bir türlü üye olupta bu hoş sohbetlere katılabilme imkanı bulamadım... ne varki geçen hafta hurda vaziyette satın aldığım 1983 model Peugeot marka yarış bisikletimle artık aranızdayım...konu başlığı ve içeriği açısından bana epeyce yakın olduğundan ilk mesajımıda buraya yazıyorum...

bisikletiniz çok güzel ve eksiksiz orijinal gibi görünüyor...güle güle kullanmanızı dilerim...benim bisikletimde aynı kadroya sahip epeyce bir yol katetmeme rağmen halen arka fren kaliperinin takıldığı yerdeki deliğin konumuyla ilgili sıkıntı çekiyorum...nette yaptığım araştırmalar neticesinde benimkisi gibi olan göremedim genelde kaliperin montajlandığı delik yere paralel durumda benimkinde ise yere dik durumda...weinmann marka fren kaliperlerini montaj yapacağımızı düşünürsek bu sıkıntıyı nasıl aşacağımı bilemiyorum ve sizlerden yardım istiyorum...ilgilenen herkese teşekkür ederim...

Geri