Scudo Sports

1978 Bisan 3 vites 34 yıl sonra 2012 Whistle Guıpago 27 vites

Kadir Altuntaş

Forum Bağımlısı
Tepki
672
Bisiklet
Whistle
:) Arkadaşlar Merhabalar.

Tabiki Bisiklet Tutkum çocukluktan beri var,Çocukken 3 tekerlekli bisikletimin olmasını çok istemiştim ama olmadı,çalışırken 1978 yılında 3 vitesli Bisan almıştım,o zaman bisiklet almak araba almak gibi idi çok kıymetliydi ve yüksek vitesli bisikletler yoktu,şimdi Şükürler olsun bu konuda çocuklar şanslı.

Şimdi ise Forumlara takıldıktan sonra bisiklet tutkum arttı ve sonunda Whistle Guıpago 1160 aldım.27 vites,hafif,atak,Bisiklet sanki kendi gidiyor,ALLAH olmayanlara Hayırlısıyla en iyisini versin..

Hoşça Kalın...

http://img6.imageshack.us/img6/856/grnt015g.jpg

my-images/703/grnt039p.jpg/]http://img703.imageshack.us/img703/7207/grnt039p.jpg[/URL]

my-images/406/grnt026w.jpg/]http://img406.imageshack.us/img406/2688/grnt026w.jpg[/URL]

photo/my-images/440/grnt027d.jpg/]http://img440.imageshack.us/img440/5046/grnt027d.jpg[/URL]

Scudo
@Oğuz.

:) Oğuz Bey Teşekkür ederim daha iyisi Sizlerin olsun...

Hayırlı olsun güle güle pedallayın... Yıllar sonra gelen mutluluk diyebiliriz sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
hayırlısı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın..

• Beğen
@Eser Sevinç

@Oguzhan.Pilgir

@Murat Çetinkale

:) Arkadaşlar çok Teşekkür ediyorum.

@M.Ozkul

:) Teşekkürler,Daha iyisi Senin olması Dileğiyle...

@forza46

:) Arkadaşım Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

Denizli'ye Kucak Dolusu Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Akan
Abi senin Bisan'a bindiğin yıl benim doğum yılım :) Yıllar geçsede yürekteki bisiklet aşkı hiç bitmiyor.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

• Beğen
@erendiz çetiner

Erdenizciğim ALLAH Sana Hayırlı yaşam Nasip etsin,İlgine Teşekkür Ediyorum.

Biliyormusun sene 1981 bu Abin Manisa Tanksavar Taburu 4. Bölük Batı Kışlada Askerlik yaptı,acemi birliği..aynı zamanda Manisa 2. Memleketim,Selamlar..
Ayrıca Spil'e,O Muhteşem Dağa şöyle bir bak ve bendende Selam söyle..

Hoşça Kal...

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Aleykümselam!

Abi sen askerliğini Manisa'da yapmışsın bende Ankara yenimahalle doğumluyum.:)

Manisa'dan Ankara' ya sevgi ve saygılar...

• Beğen
Kadir abi Whistle Bianchi ile anlaşamadığı için artık Türkiye'de üretimi durmuş durumda, ithal de edilmiyor bildiğim kadarıyla, o yüzden elindeki bisikletin kıymetini bilesin :)(espri yapıyorum, sizin yaşınızdaki biri ki; belki benim yaşım kadar pedallamışlığınız vardır, elbetteki kıymetini bilir) :)
diyeceğim o ki; Manisadaki Bianchi fabrikasında (Whistle'ın da üretildiği tesis) tanıdığım bir kaç kişi var, eğer fabrikanın elinde kalan varsa ben de almayı düşünüyorum Guipago,bayilerde tükenmiş durumda, sizden ricam imkanınız varsa tartabilirmisiniz bisikleti? ben baktım kilosuyla ilgili bir bilgi bulamadım internet'te, teşekkür ederim.

@ASinanB

:) Sevgili Sinan Merhabalar,Teşekkür Ediyorum.
Estağfirullah Siz Gençler Benim gözümde Bisiklet konusunda daha Profesyonelsiniz.

Bisikleti çocukluktan beri Sevsem de aralıklı kullandım 34-35 Yaşından sonra taki bu Bisikletimi alana kadar aktif olmadım,Forumlar,En önemlisi Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nu da izledikten sonra tutkum daha da arttı.

Whistle Guıpago bizzat evde tarttım 12.750 gr.hemen hemen tam 13 kg. geldi.Hafif,Atak,27 vites,sanki bisiklet kendi gidiyor,ayrıca hayatımda önceleri böyle bisiklet kullanmadığım için kontroller de biraz zorlanıyorum..

Tekrar araştırdığımda star bisiklet istanbul (link) buldum.fikir edinmek için,çünkü ben nakit 900 tl ye sıkı bir pazarlıkla almıştım, daha fazla diretmeme rağmen daha aşağı inmedi,tabiki bisikleti burdan yani Ankara'daki bir bisikletçiden aldım,zaten elinde 1 tane kalmıştı?.

Size gelince araştırın,en iyisi fabrikadaki arkadaşlarınızla irtibata geçin çünkü onlar bayileri bildikleri için en uygun fiyat ve bisikleti bulmanıza yardımcı olcaklardır.

İzmire Selamlar Hoşça Kalın...

Kadir abi durdun durdun turnayı gözünden vurdun. Bisikletin gayet hoş. Hayırlı olsun gülerek kullan inşallah. Uzun tur niyetin varsa Sivas'a bekleriz inşallah.

• Beğen
:) Teşekkür Ediyorum Muhammed,Kısmetimiz bu imiş Hayırlısı derken,Darısı Sana ve en iyisi olmayanların olsun.senin Bisikleti şimdiden merak etmeye başladım..
Tur düşünmüyor Değilim bu sene hazırlıklarımı bitirip Çadır,Mat vs Hazırlıklardan sonra Kısmet olursa Önümüzdeki yıllar olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MuhammedErkan
Bisikleti bir arkadaş izine gelirken getirecek. Marka model Türkiye'de pek bulunmayan cinsten. Yakında öğrenirsin markasını:)
Ha bu arada arkadaşa da senin bisikletten baktık da sanırım artık gelmiyormuş. İyi denk geldi sana da. Turlarda görüşmek üzere...

• Beğen
Hayırlı olsun güzel bisiklet :)

Geri