Scudo Sports

19 Temmuz Kilyos

Scudo
@çirkin

Süpersin Hasan. Fotoğraflar harika. Eline, emeklerine sağlık. İnsanoğlunun gezegenlerdeki aktiviteleriyle kopardın yine beni:)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Adaş eline sağlık fotoların ve anlatımın gerçekten çok güzel aslında seni DAYİB'e yazı işleri müdürü yapalım ne dersin

çirkincim Daha Pro var sırada hem arka teker gösterisi yapmadım onuda proyla yapacam :):)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Bu gezi sayesinde amele yanıklarımın görünmesinden rahatsızlık duymadığım bir grup bulmuş oldum kendime. Ne güzel kadını erkeği, genci yaşlısı benim gibiler vardı. Yabancılık çekmedi amele yanıklarım. Yanıklarım bu durumdan o kadar memnun olmuşlardı ki, memnuniyetten daha da belirginleşmiş adeta parlıyorlardı.

Abi bisiklet tutkusu olan bir insanın ağzını ayırıp, hayranlıkla seyredeceği bir tablo. Grup isminin hakkını vermiş, iyi yiyip içmiş, birde çimmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler.

@yusuf_tb5cks

Elimi,zden gelen gayreti gösteriyoruz. 26 temmuz riva gezisi bölümünde grubumuzun andı da var. bakarsınız:D

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
sevgili çirkin hocam gezi çok güzel olmuş muhabbet şahane yalnız düşen arkadaşa çok geçmiş olsun kudret abiye hak vermek lazım adam 1975 senesinden beri tecrübeyle sabit söyledikleri gezilerin devamını bekleriz kalın kazasızca sağlıcakla!

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Aşağıdaki fotoğraflar size bir yeri hatırlatıyor mu?

http://img87.imageshack.us/img87/6992/fotoraf6.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/245/fotoraf7.jpg

Hala hatırlayamadıysanız lütfen önceki sayfalardaki fotoğraflara bakınız.

Bizlerden sonra baya kirlenmiş ve dalgalanmış gibi :mad: Geçerken uğramışsın anlaşılan :rolleyes:

fotoğraflar mı yoksa anlatım ma daha güzel karar veremedim doğrusu. paket olarak harika :)

Harika bir gezi , harika bir anlatım :) Teşekkürler paylaşım için... Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık..

Bol serinlemeli bir tur:D:D:D
Bütün terinizi atmışsınız.
iyi pedallamalar...

abi biraz ağır olucak ama birşey yapılmadan önce biraz düşünmek gerekir bir tur düzenleniyor gayet güzel geziyo terliyorsunuz denize girip serinliyorsunuz ancak orda konulan şampanya görüntüleri pek hoş deil

• Beğen
Tepkiler: emre güven
Geri