Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Scudo
Ya bugün giremedim internete 10 sayfa mesaj olmuş. Herkese teşekkürler.
Görkem biz 18,00 de çıktık kilyostan Sarıyerde 30 dk çay keyfi yaptık ve 20,45 beşiktaştan vapurla kadıköye geçtik. Ben 21,15 evdeydim valla.
sahilde cok bastık Toygar abi sağlam tempo tuttu :D

@TOYGAR YONTGAN

Toygar Abi, bir dahaki kandilde bizim yandaki camide hocalık yapar mısın? Duaların da şampanya açışın kadar güzel walla:) DAYİG onursal başkanı olarak kandil gününde şampanya açtığın için ayrıca tebrik ediyorum:)

Kudret Abi'nin
Hafif bisikletini tek eliyle kaldırıp, arabalara doğru savururken (bir yandan bağırırken)
Hah!! Şimdi bisikleti arabanın ön camdan içeri sokacak, hissine kapılan oldumu, benden başka :):):)

@burakb

ben hangisini seçecek acaba üstüne çıkmak için diye düşünüyordum.

@burakb

Açıkcası, Ben o duyguyu hep yasıyorum ama o hali gercekten bence cok etkileyici... Bir gun o hali fotograflamak isterim...

Esasında eskiden konserlerde gitarı kaldırıp yere atarlardı, bende Kudret Abinin onu havaya kaldırdıgında o anlar gozumde canlanıyor...

Nede olsa Turk Tarihindeki sıkı ROKCI Abimiz...

@burakb

Millet deli gibi korkmuştu.. Hele üstü açık arabada oturan kız ağzı açık bakıyodu. Sanırım Kudret abinin bisikleti arabanın üstünden kafasına atacağından korktu:) Zaten öyle bişi yapacak olsa dur abi senin güzel bisikleti atma al benim 15 kiloluk deveyi at dicektim:) Ama Kudret abinin eylemi süperdi.. Bisiklete binin bisiklete, 4 tekere hayır... Norveç'te kralın da bisiklete bindiğini öğrendik ayrıca kendisi sayesinde:)

@burakb

adamın yüzündeki ifadesini gördüm bayağı korktu neyse bir daha trafiğe bir yıl sonra çıkarım herhalde istanbul dışına kaçıyorum artık dostlar

@TOYGAR YONTGAN

Toygar Abi
Benim dediğim dönüşte sahil yolunda, görmeliydiniz valla :)
egzozlarından, 4 tekerli olmalarına kadar fırça yediler Kudret Abi'den.:)

@TOYGAR YONTGAN

Kesinlikle çok şey kaçırdınız... Kudret abi tüm ihtişamı ve kararlılığıyla trafiğin ortasında kaldırdı bisikletini ve "İnin artık şu arabalarınızdan, yeter dünyayı kirlettiğiniz be yeter, kurtuluş bisiklette, 4 tekerlerinizi bırakın artık" dedi.. Sonra da düdüğünü Türkiye'nin bisikletli gelecek günleri için çalarak bisikletine atladı. E bize de alkışlamak ve desteklemek düştü tabi.. Küçük bir critical mass gösterisiydi diyebiliriz. Küçük ama yankısı büyüktü. Tekrar tebrik ediyoruz kendisini cesareti ve kararlılığı için.

@Vural UZUN

bence
bu hareketim kitlesel olmadıkça havada kalır gibi geliyor bana bunun da farkındayım bu ülkede bu kadar futbolkolik bir seyirci olduğu vakit ne olurki futbol maçlarına gidenler biraz da kütüphanelere gitseler yada ferdi sporlara yönelseler
eski fikirlerim tekrar debrişiyor ve diyorumki insanlar üçe ayrılır
domuzlar-yönetici ve egemen sınıflar
köpekler -çıkarı doğrultusunda dümen çevirenler
ve koyunlar onlar çok bu koyunlar güdülür medyayla tüketime aliştırılırlar ve mutsuz kılınırlar ellerine kredi kartları verilerek mutsuz edilmişlerdir
burda suçlu bizzati halkın kendisidir
evet ben aradan sıyırarak kendi kendimle oldum bir zamanlar müziğimle
ve kitlemi oluşturdum ama fareli köyün kavalcısı olmak istemem doğrusu
herkes bireyliğinin farkına varmalı bence biz koyun değiliz biz köpek değiliz biz domuz olamayız biz hepimiz önce bireyiz insanız ve insani değerlerin yanındayız insanca ve insandan yana bir yaşam biçimi arıyoruz tabi şimdi ihtiraslarımızla doğayı mahvederek yarattığımız uygarlığın doğa tarafından yıkılması gerekiyor
o zaman çok güleceğim araba ne işe yarayacak insan aç kalınca kağıt paraları yiyecek çok güleceğim çok

@Ali Kerim Catalkaya

Ali, çok teşekkürler. Ellerine, yüreğine, emeklerine sağlık:) Şampanya patlatma anını saniyesi saniyesine fotoğraflamışsın tebrikler walla. Bu arada DAYİG'ten aksi beklenemezdi tabi ama göbekler facia:):):) Bundan sonraki turlarda yediğimiz her bir lokma için 10 mekik çekeceğiz:)

Geri