Serdar kusura bakma simdi tanidim, Besiktasta konusmustuk. Artık yeni katılan arkadaşlar için yaka kartı basıcaz

arkadaşlar. Yeni katılanlar isimlerini söyleyecekler ve vural da yazıcıdan basıp getirecek
Hocam bu kez bi 10 kiloluk Adana karpuzu keselim ama.
Karpuzu yuvarladıkmı iner aşağı zaten seçtiğimiz yer, kilyos gibi kayalık değil.
Kasaturayı kim getiriyor? Karpuzu kesmek için tabiki.
Arkadaşlar şimdiden söylüyorum bakın, sofra bezi gibi bişeyler getirin. Hafif ama büyük bir örtü olsun. Kilim getirmeyin ağır olur

Sadece yemek yemek için değil, aynı zamanda oturmak için.
Çok lazım olacağını siz de göreceksiniz.
Biliyorum öncelikli olan şey yemek, ama oturmak da onemli. Ayakta yemek yemeyi sevmez DAYİB. DAYİB ne bulsa yer, DAYİB yemek seçmez, DAYİBCİ doymuşsa yemeğini paylaşır, doymadıysa paylaşmaz, karşısındaki kızmaz. DAYİBCİ her gördüğü markette durur yiyecek bir şeyler alır, hiçbişey bulamazsa su alır. DAYİBCİ günde en az 8.5 litre su içer. DAYİBCİ bir oturuşta 2 kilogram et, 1 kg dondurma yer, bana mısın demez. DAYİBCİ yiyecek satan seyyar satıcılara saygılıdır, yol verir. Başka ürünler satanlara aldırmaz. DAYİBCİ eğer 1 saatten fazla aç kalırsa tansiyonu düşer, bayılır kalır. Onu ayıltacak tek şey pişmiş kuzu eti kokusudur. DAYİBCİ eğer denizin içinde 1 saatten fazla kaldıysa, denizin içinde bira içer, ruffles yer. DAYİBCİ avlanmayı çok iyi bilir. Issız bir adaya düşse ayağıyla istakoz, eliyle pirana yakalar, yine pişirir, yer, yedirir. DAYİBCİ, arkadaşları için 19 litre damacanayı sırtında 19 kilometre taşır. DAYİBCİ tam bir gurmedir. Tüm dünya mutfaklarını tanır. Ama asla Türk mutfağından vazgeçmez.