Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Scudo
@çirkin

Fotoğrafları küçültmeden Rapidshare veya picasadan alma ihtimallerimiz varmıdır ey 19 Temmuz katılımcıları.

@Serdar Ozuslu

Selam serdar, ben picasadan aynen alıyorum o boyutla. Ama küçültmeden başka bişey kastettiysen anlayamadım. Bu arada resminden çıkaramadım da sen şehir bölge planlamacısı olan arkadaşımız mıydın?

@Vural UZUN

evet o kişi olamaktayım :)

Vural haklısın, ben çikin'in "Yarın sabah yayınlayacağım"dan sonraki cümlesini okumadan cevap vermişim. Dikkatsizlik etmişim.

@Serdar Ozuslu

Ehehe:) Burda önce nickle tanışıyoruz, sonra gezi gününde yüzyüze tanışılıyor ama kim kimdi hatırlanamıyor ve en son da gezi sonrası hah bu şuydu diyerekten karar kılınıyor:) Çirkin fotoları yarın yükleyince gör asıl eğlenceyi:)

DİKKAT DİKKAT... Duyduk duymadık demeyin..
26 Temmuz 2009 Pazar gezimizin duyurusu yarın öğleden sonra 13:00 sularında yapılacaktır. Saatlerinizi ayarlayın ve bu müthiş heyecana kendinizi hazırlayın:) Kalbi olanlar duyuruları kontrol etmeden önce dil altı haplarını alsınlar, tansiyonu olanlar ona göre hazırlansınlar...Sizler için düşündük, taşındık ve ne yapsak da bu grubu eğlendirsek dedik..Ve müthiş bir beyin fırtınası yaptık. Cumartesi critical mass sonrası Pazar turu bomba olacak bomba...
Her zaman olduğu gibi DAYİG iletişim koordinatörü asi kız Görkem katılımcı listesini sizler için tutacak ve güncel duyurularımızı yayımlayacak. DAYİG güzergah sorumlusu Zuhal canımızın çıkmaması için en uygun güzergahları tespit edecek. DAYİG ana saymanı Orionforever Kerem'den ses çıkarsa kendisini de mali işler koordinatörümüz yapacağız. 19 Temmuz gezisine katılarak DAYİG kuruluşuna şahitlik etmiş olan tüm arkadaşlarımız öncelikli haberdar edilecek. Bizimle kalmaya devam edin..Az sonra...

Sevgili dostlar,öncelikle dün kuruluşunu yaptığımız ve tüm katılanların doğal üyesi olduğu DAYİG'in vatana millete hayırlı ve uğurlu olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum.Bu güzel güne şahitlik eden pedalşörlere teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum.Hepinizin ayaklarına sağlık.

@G. Akpınar
Biz sizden iki saat geç çıktık bende 22.05 te eveydim.Üstelik boğaza karşı çay ile içtik.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@çirkin
Makarnayı hediye etti ama taşımanın bir yolunu bulmak için yarım saat kıvrandı.

• Beğen
Tepkiler: burakb
@sado
Bizde sana teşekkür ederiz de,bakalım Kudret abinin elinden nasıl kurtulacaksın?

• Beğen
Tepkiler: sado
@G. Akpınar
Tam soracaktım bu hafta nereye gidiyoruz diye senin yazını okudum.Sorumun yarısı cevap buldu,sıra geldi ikinci yarısına bekleyip göreceğiz.Hadi hayırlısı.

Geri