Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Scudo
Arkadaşlar, ben de geçirdiğim güzel günün üzerine memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Çok güzel vakit geçirdim; katılan ve güzel bir pazar geçirmemizi sağlayan herkese teşekkür ederim, harikaydınız.

Önceki gün yaptığım tur beni biraz yormuştu; Kilyos'u doğrultabilir miyim diye tereddüte düştüm; ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Gidiş de, dönüş de ayrı keyifliydi. Gidiş yolunu beğenmedim diyenler parmak kaldırsın :rolleyes:. Rampalardan hoşlanmadığınızı biliyorum; ama Sarıyer'den gitseydik indiğimiz rampayı çıkacaktık; sizce böyle daha güzel olmadı mı? :) Bu arada bu gezinin DARİG grubunun açılış gezisi olduğunu bilmiyordum; bunda katkım olduysa ne mutlu bana. :) Herkes yediklerini yazmış; ama ben pek bir şey yemedim, fazla da hatırlamıyorum :bilmiom:. Yazsam da bir şey ifade etmiyor: Sebze, meyve, sandviç, bol bol su.

Bir dahaki gezinin daha da güzel geçeceğine eminim; fotoğrafları bekliyoruz.

19 TEMMUZ PAZAR
Unutulmayacak bir gün olarak tarihte yerini aldı.

Çok güzel bir gündü. Çok eğlendim.

Bebekten ayılmak zorunda kaldığımız için öndeki arkadaşlarla vedalaşamadık.
Esprili, paylaşımcı, güler yüzlü bütün arkadaşlara teşekkürler.

Kudret Abi'ye şeref verdiği ve arkada sabırla beklediği için.
Vural'a organizasyon için
Zuhal'e parkur için
için, için, için, için
için
bu böyle gider.

@burakb

çok teşekkür ederim benim için zevkti gerçekten çok eğlendim hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum evet arkayı mümkün olduğu kadar toplamaya çalıştım burak telsiz çok iyi oldu çok sağol telsizin kalabalık gruplar için hayati önemi var bu arada kavşaklarda bir kişinin durması arabalara düdük çalarak
dikkatini bisikletlilere vermesini sağlaması önemli gerçi polisler gıcık olsada bu duruma ama her kavşakta polismi var sanki yada bu ülkede bisiklete saygımı var tövbe tövbe konuştaracaklar beni kavşaklarda düdük çalmamın etkili olduğunu gördüm bu dört tekerleri yola getirmeli düdükle

@Zuhâl

valla güzergahla ilgili en çok ben takıldım sana diye hatırlıyorum. Biraz bıdı bıdı yaparız ama yine de gideriz. Sporcu kişiliği böle bişe olsa gerek ben ciddi ciddi bişe yediğini görmedim. Fotosentez mi yaptın :D naaptın bilmiyorum ama gezimizin güzel gözlü rehberine teşekkürler...

SU ÇOKKK GÜZELDİİİİİİİİİİİİİİİ

Ben 22.00'de evde oldum. Oldukça uygun bir saatti evde olmak için, teşekkür ederim.
Bir grup arkadaşımız kendi istekleriyle biraz daha kaldılar, Hasan onlardan biri. Kacta evde oldun Hasan ?

slm gurupta yeni olmama rağmen gidiş yolunu çok sevdim gelişide bir o kadar zevkli geçti özellikle gurubu toparlayan vural kardeşime kudret abi ve askerlerine çok teşekkür ediyorum ha bu arada evden çıkmadan önce 63 kiloydum eve geldim 61 olmuşum kondis yonuma şaşırdım 10 lilre sıvı almışım fırsat buldukça gurubunuza katılmak istiyorum

Çok keyifli bir geziydi, deniz muhteşemdi doğrusu.
Gidiş güzergahımız için Zuhal'e ayrıca teşekkürler. Ağaçlıklı, bol gölgeli ve tabi ki bol rampalı çok güzel bir rota
Bu keyifli günü geçirmemizde emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Sağlıcakla kalın.

Dikkat Dikkat !

Çok yakında yeni bir gezi düzenleyeceğiz. Ayrıntıları kaptanımız açıklayacak.
Cumartesi akşamınızı ve pazar tüm gününüzü boş bırakın. Çünkü Kilyostakinden daha çok eğleneceğiz. Eğlenmeyen beni dövsün.

Cumartesi: Saat 17.00'de Critical Mass - Göztepe Parkı, sonrasında sahilde çimenler üzerinde sohbet, yeme içme.

Pazar: Sabahın köründen akşama kadar - Vural açıklayacak.

@G. Akpınar

Eyvah derim yoksa darub'un bir turu daha mı iptal olacak :eek:
Heyecanla bekliyorum açıklamayı.
Hele bir de sahil turu olursa Kurtdoğmuşu ekerim(Kudret abi kızacak bana yine):D

Geri