Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Şu anda bi taraflarımın ağrısı dolayısıyla mesajı zor yazıyor olsam da çok keyifli bir tur oldu:) Eminönü'nde başlayan ve sıcağın alnında saatlerce sürüşle ve rampalarla devam eden gezimiz önce dönercide döner ve karpuz molasıyla ve sonra da müthiş deniz keyfiyle ve şampanya patlatma okasyonuyla renklendi. Her ne kadar bir kramp vakası ve bir de kazamız olsa da gezimiz vukuatsız geçti denebilir. Günü 4 ayran, 1 adet 1,5 litrelik schweppes mandalina suyu ve 6 adet 1,5 litrelik su ve 1 adet sütle tamamlamış olmanın gururunu yaşıyorum:) Dönüşte İstinye'de Kudret abinin "4 tekere hayır, 2 tekere geçin 2 tekere" sloganıyla araçların ortasında yaptığı eylem geziye damgasını vurdu. Bugün eminim İstanbul bizi konuşmuştur:) Grupta gezimize renk katan ve geziden keyif aldıklarını umduğum bir çok yeni arkadaşımız vardı. Kasklarımızla, sürüş disiplinimizle süperdik.
Ve şimdi de teşekkürler...
Arka ve ön takım arasında koordinasyon ve haberleşmeyi yapabilmemizi sağlayan telsizler için Burak kardeşime, arka takım kaptanlığı, eylemleri ve gezimizi şereflendirdiği için Kudret abime, şampanyayı hakkını vererek açan ve sonra denizde çok kaldığı için buruşan Toygar abimize, bizi yine gülmekten kırıp geçiren Hasan, Cem ve Kerem kardeşlerime, mp3'ünden çaldığı parçalarla bizi sürüş boyunca eğlendiren asi ruhlu kızımız Görkem'e, rehberlik ve güzergah bilgileri için Zuhal'e, arkalarda kalan arkadaşlarımızı önde sabırla bekleyen tüm arkadaşlara, sabah bizimle Bakırköy'den beraber pedallayan Burak ve Onur ve abisine, Darub'cu arkadaşlarımız Hasan, Hüseyin, Sado ve Wural'a, dönüşte kaptanlığımızı yapan Şevket abimize, ilk yardım setiyle anında müdahale yapan ve bizi güvende hissettiren Paramedic kardeşimiz Tolga'ya, yol arkadaşım boksör Kadir'e, gösterdiği performansla yılların bisikletçilerine taş çıkaran Korkmaz abimize, Baki'ye, Salih'e, Osman'a, Kenan'a, Cemal'e, Serdar'a ve Ali Kerim'e ve adını hatırlayamadığım ya da atladığım ama geziye katılarak güzelleştiren herkese çok teşekkürler. DAYİG (Dağ Bisikleti Yeme İçme Grubu) bugün çok eğlendi çoooookkk:) Başka bir gezide tekrar buluşmak dileğiyle, Vural...
P.s. Fotoları şehir içi gezi ve tur makaleleri-fotoğrafları başlığı altına yüklemenizi bekliyoruzzzz:)

Scudo
Bu geziyi kaçırdığıma çok üzüldüm doğrusu. :( Eksik malzemeleri tamamlayabilirsem katılacağım demiştim.Cumartesi günü sabah ilk kez bisiklet ile Seyrantepe'deki işime geldim.İlk olduğu için biraz zordu doğrusu.Güneş çok etkiledi beni.
Öğlen iş çıkışında eksik malzemelerimi tamamlamak için Seyrantepe'den Beşiktaşa oradan Ortaköye pedallayıp 2 bisikletçi gezip eksik malzemelerimi tamamladım ve Alibeyköy'e evime geldim ama nasıl geldim.Zaten bisikleti yeni almıştım ve ilk kez bu sıcakta ve bir günde bu kadar yol gittim.Tecrübeli olanlar hatta yeni başlayan genç arkadaşlar için belki sorun teşkil etmeyecek bir yolculuk beni cidden çok etkiledi.İlaç kullansamda yüksek tansiyon sorunumun ne ölçüde beni etkilediğini bilemiyorum.Ama pek tavsiye edilen bir durum değil.Tecrübesizlik sanırım sıvı alımındada yanlışlık yapmama sebep oldu.

Bir acemi olarak ustalarla birlikte olmak ve onların tecrübelerinden yararlanmayı çok isterdim.Sağlık olsun umarım başka seferleri kaçırmam.

Fotoğrafları 4 gözle bekliyorum.Neler kaçırdığımı görüp üzülmek ve gelecek seferler için daha da şevklenmek ayrıca katılımcı arkadaşların mutluluğunu görüp onlar adına bende sevinmek istiyorum. :)

Herkese saygılar.Bol gruplu sorunsuz ve eğlenceli geziler dilerim.

Sefakoyden başlayan daha sonra emınonu ve kilyosa uzanan tur gerçekten süperdi..

Hele dönüşte Onurla bir ferrariyi 3kere sollamamız, trenle gidilem deyip son anda vazgeçip sefakoye pedallamamız güçlü ama güzel bir yorgunluk verdi :D

Vural arkadaşıma ve geziye katılan herkese çok teşekür ediyorum

Çok güzel ve snırlarımı zorlayıcı bir tur oldu..

1 adet poğaca,:)
1 adet bardak çay,:)
2 yarım ekmek döner,:D
1 litre kola,:rolleyes:
8 litre su,;)
3 adet power enerji içeceği,:eek:
1 adet ayran,:p
2 adet tavuklu sandiviç,:eek:
1 adet şekersiz limonata,:eek:
1 adet yarım litre fanta,:cool:
1 adet magnum dondurma.

Sanırım grubun hakkını verdim arkadaşlar

:) Güzel ve Zevk Verici Bir Yolculuktu Yeni Tanıştığım Arkadaşlarımı Çok Sevdim Onlar Kendilerini Biliyorlar Yarın itibari ile gruba Yol Bisikletimle Katılacağım Her Şey için Herkeze Cok Teşşekkür Ederim...

Esasında üzerine, cok uzunnn yazılar yazılacak belkide konusulacak cok cok keyifli bir haftasonu turunu daha guzel anılar ile bitirdik. Muhteşem organanizasyon ile DAYIG Grubunun resmi açılışını yapmış bulunuyoruz. Bu guzel etkinligin duzenlenmesine vesile olan emegi gecen sohbetini esirgemeyen VURAL - GORKEM - ZUHAL üçlüsüne cok cok teşekkürler. Ayrıca KARBON bisikleti ile gelen ve bize her zamanki gibi abiligini yapan KUDRET Abiye de cok cok teşekkürler.

Tabiiki bu turun beyin takımı yukarıda adı gecen kişiler olsada onların paylaşımlarının degerlerini bilen PEDAL DOSTU tum arkadaslarıma kucak dolusu sevgiler ile teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Tur için soylenebilecek tek sey MUHTESEMDİ. Bundan once bir kac kere kilyosa gelmis olsamda, bugun; denize giriş yaptığımız nokta muhtesemdi ve ileriki zamanlarda goz onunde tutulması gereken bir yer oldugunu dusunuyorum. Kısaca bol icecekli, az yemekli bir turu daha bitirdik.

Bu arada yolda gelirken kuşlardan aldığım bilgiye göre DARUB'cu bazı arkadaslar Sarıyer Boregi ve Limonata içerek DAGYIP Grubunun ana misyonuna katkıda bulunmus.

Bu guzel turdan sonra artık ücretleri belirlesek iyi olur:) Aidatları birazdan belirtecegim hesaba yatırabiirsiniz:D Vural Kaptan bana yetki verdi:p

Herkes ile yeni turlarda buluşmak dilegi diyerek parmaklarımı klavyeden cekiyorum:)

Iyi haftalar, pedallı günler

ooffff yaaa herkeşşlerrr yemissss icmişşşşşş

Ben toplamda:

2 lt su + 1 lt su - 750 ml suyu telef ettim:(
2 adet nesttle gofret,
1 adet milka mjoy
1 adet doner,
1 adet ayran,
1 adet susurluk ekstra kuvvetli ayran:)
Plajdada 1 adet susurluk normal ayran:)
1 avucdan az ruffles,
1 adet .....
1 adet .....
1 adet sinek:p

@OrionForEver

Bu performansa da şapka çıkartıyorum ve maşşşşşallahların maşşşallahı diyorum:) Özellikle 1 adet sinek yeme kısmına:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@Vural UZUN

Hiç Sorma, Benim agzimda hep emzik olurdu, bilirsin surekli su icmeye calısırım bu seferde dedim kendimi su içmeye cok alıstırdımmm emzikim benden uzak dursun, bir ara basarken nefes olayında agzimi sanırım cok acmisim, bir de aclik olunca:)

Ne yapalım onu yetişitiricem buyutucem, belki NOS gorevi gorup beni kanatlandırır:)

Evet arkadaşlar bir keyifli turu daha tamamlamış bulunuyoruz. Bu turu organize edenler ve katılan herkese çok teşekkürler. Gidişte ve dönüşte Sefaköy'de benimle birlikte pedallayan Erhan'a ve abim Uğur'a sabah Bakırköy'de bizimle buluşup devam eden Vural ve özür dileyerek ismini hatırlayamadığım arkadaşıma ayrıca teşekkürler. Yiyecek içecek listesine gelince sınıfta kaldım sanırım.

1 Kase Çorba
1 Adet Pide döner
1 Adet Ayran
1 Bardak Soda
1 Adet Snickers
1 Porsiyon Midye Tava
1 Adet Karışık Soğuk Sandviç
1 Adet Limonata
6 Litreden sonrasını sayamadığım kadar bol su

Bu arada toplamda 150 km. yapmışız Erhan'la birlikte

ben bugün az yedim. hakikaten hep ufak tefek seyler . adam gibi yemek yemedim.

sabah: 2 yumurta, bir büyük dilim ekmek
öğlen ve akşam: Porsiyon döner, içinde patates kızartması pilav domates turşu falan var. 4-5 dilim ekmek. garpuz, fındık, üzüm, çubuk kraker, salatalık, ayran, ayran, ayran, antep fıstıklı çikolata, süt, şeker, birazdan da yarma aşı denen bir şey yiyeceğim, bilen bilir, pişmiş buğday yoğurdun içine konur, semizotu doğranır nane ekilir tuz atılır falan süper bişeydir.

Ohhhh.Mis mis. Toplamda 120 km yapmışım. 2 yarım döner 2 ayran toplamda 3 lt su 2 enerji içeceği. 0,030 ml şampanya,2 tost,limonata,bira... :eek: 1 kg vermişim üstelik.:D

Yazımı hazırlıyorum ve şehiriçi gezi ve makaleler kısmında yayınlayacağım. Ama önce iş sonra yazı.

Katılan herkese teşekkürler.

Geri