Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

19.07.2009 Kilyos Katılımcılar

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Gomez
7. Ömer_kt3
8. Cem Ateş
9. Çirkin
10. Mycetin
11. Serdar Özuslu
12. Ali Kerim Çatalkaya
13. McMillerr
14. Tolga Yalçın
15. Orionforever-Kerem
16. Uğur Büyükakman
17. Tolga Ayla
18. Baki Cankurt
19. Salih Çiftçi
20. Sado
21. Özgür kaya
22. Hasan
23. Hüseyin
24. Erhan
25. Kudu (belki)
26. İsmail Karagöl
27. Snaqe
28. Mersinaki

30'a yuvarlayan yok muuuuu:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
@TOYGAR YONTGAN

Eğer pazar sabahı saat 06:30'da beni İdealtepe köprüsü sahil yolu bağlantısında beni göremezsen bekleme.. Yoksam bil ki Ümraniye'den geliyor olacağım.. Sebebi uzun mevzuuuuuu..
Sevgiler..

@Vural UZUN
Vural dostum,dün plajların ücretli olduğu yazıldı.Bu konuda ne gibi karar verildi.Katılımcılara bilgi verildi mi?Biliyorsun Hasan internete giremiyor,gelişmeleri ona bildireceğim.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
@Vural UZUN
Nasıl bir gruptur bu yav.. İyilik fışkırıyo gruptan.. ben hiçbir yerde böyle bir insan toplluğunu bir arada görmedim.. Bi tane mi arıza çıkmaz aradan.. :D

@TOYGAR YONTGAN

Abi dün Mert ile görüştüm. Biz geçen gidişimizde non-stop beach'in halk plakı kısmına gitmiştik 10 TL kişi başı girişti. Ama şemsiye vb zar zor verdiler. Mert o plajın biraz ilerisinde başka plajlar da olduğunu söyledi. Orayı deneyebiliriz. Ayrıca Zuhal bir kaç yer biliyormuş ona da bakabiliriz. Bahçeköy'den katılacak bir arkadaşımız var onun da belki daha iyi bilgisi olabilir. Anlayacağın kesin değil:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@gomez_hunt

Bahçeköy'e kadar olan güzergah önemli
Maslaktan mı sahilden mi gidilecek onu öğrenmem lazım arkadaşım için.

@Vural UZUN
O.K. dostum,herhangi bir gelişme olursa bir şekilde bilgilendir,dediğim gibi Hasan'a haber vereceğim.

@aykutkarasac

Ben de aynı şeyi sormuştum Aykut. Görkem buna cevap olarak kendisinin gıcık olduğunu belirtti. Yani grupta gıcığımız da varmış. Eksik hiç bişeyimiz yok. Kask, eldiven ve iç lastikten sonra gıcığımız da tamam oldu:)

@kudu

Düz yolda guruba uyarım ama rampada iş değişir baştan söyleyim:D
:vroam:

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
vural dostuma tam destek
vural dostumun tüm organizasyonlarını destekliyorum inanmıyacaksınız ama bütün topiği okudum bütün güzel insanlar buraya toplanmış heyecanla gezi gününü bekleyenler
evet bu o kadar güzel bir duygu ki insanları bir bisiklet etrafında bir gezi ortamında birleştiriyor herkeze vural dostumun turlarının açık olması bu bence çok önemli acemi olanlar korkmasın bu ekip kimseyi yolda bırakmaz tabi iç lastik yedek olarak herkezde olursa iyi olur artı pompa
dönüşte trafik yoğunluğu bebek ortaköyde yoğunlaşacak yolların darlığı malum bu kadar zorluklar zorluk sayılmaz çünki günün yorgunluğunda trafiği kimse iplemez zati herkes memnun olacak bu turdan eminim evet ani bir kararıma bağlı gelip gelemiyeceğim

@Vural UZUN

yaktın beni vural bu mesajını şimdi okudum es geçmişim
neyse tamam tamam geliyorum sizin için çekerim o lanet trafiği

@kudu

Aslansın Kudret abi. DARUBçular olmadan DAYİGçilerin keyfi yarım kalırdı:) Siz eğer sıkılırsanız önden basarsınız rampalara, orda buluşuruz.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@Vural UZUN

vural dostum arkadan gideceğim artı toygar dostumun düdük getirmesi iyi olur aslında bende bir tane getireyim çünki dönüşte kavşaklarda düdük çalmak gerekebilir arkadan düdük çalarak arabaları uyarırım (dar yollara girerken )eskiden yaptığım gibi

@kudu

Ben akşam üstü sıcaktan evde erimemiş olursam bakırköye metin bisiklete gideceğim. Bulursam alayım bi düdük.

@Vural UZUN

düdüğün psikolojik bir etkisi oluyor araçlar üzerinde bunu mertin turlarında bir yıl boyunca arka takım kaptanlığım zamanında anladım gerçekten çok işe yarıyor tabi telsizlerimiz vardı kalabalık gruplarda genede telsiz önemli
herhangi bir aksilikte ceplerden faydalanacağız öyle gözüküyor
birde bir kişinin lastiği patladığı zaman bekleniyordu ben derimki ekip lideri olarak vural önü tutmalı ben arkadayım en ufak bir aksilikte sana doğru yetişir seni uyarırım tabi telsiz olsa idi iyi olurdu tahminim 25 kişide kalırız trafik için sorun teşkil etmiyor 50 olursa vallahi yandık

Geri