Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Scudo
Kudret Abi,

Yazdıkların okadar dogruki Tuketim toplumu yapmak için çalışan insanların kuklalığına direnebilmek ve bunu yaparkende birey oldugunu hatırlayıp KURALLARIN varlığının farkında olmak. Hatta daha onemlisi HAYIR Diyebilmek EVET Diyebilmek veya HAKKINI arayabilmek. Sesi kesilen bir toplum oldu dunyada sadece onune konulanı yiyen, onu yemeyeninde; dunyada olup bitenlere gozunu kapayıp cevresine verdigi tahribatı goz ardı eden yasam standartları. Inaniyorumki bu bilinç ve felsefe cok ciddi sekilde erezyona ugrayacak ve DOGA insana nasıl yasaması gerektigini gosterecek.

Her zaman inandığım bir tek sey var, dogada izimin az olması. Bunu tum dostlarıma oneririm. Saglıklı, pedallı nice gunler dilerim

@bazooka

Uygun bi zeminde anlaşacaz tabi. Şortun senin için değeri ne. :D Ne kadar ödeyecen. E ben onu yıkadım bi de. Yani eve getirme parası,yıkama parası,tekrar iade için taşıma parası offf hesap makinemin haneleri yetmedi.:D Parayı bi çantaya koy ve talimatlarımı bekle

Yazımı ve fotoğraflarımı Şehiriçi Gezi Tur ve Makaleleri kısmında 19 Temmuz Kilyos başlığı altında açtım. Burada fotoğrafların bir kısmı var yaklaşık 25 tane daha ekleyeceğim. Ancak foruma ekleyebilmek için boyutlarını 640x480 e küçültmek zorunda kaldım. İşlerden vakit bulunca gün içinde Picasa ya orijinal boyularıyla tüm fotoları yükleyip link vereceğim.
Sizlerle vakit geçirmek büyük bir keyifti.

Sürç-ü lisan ettiysek affola.

Geri