Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

@çirkin
O kadar aradık bulamadık onu,ne güzel kendi geliyormuş şimdi.Yabancılık çekmez Gereken ilgi ve alakayı gösteririz gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: burakb
Scudo
Serdar kusura bakma simdi tanidim, Besiktasta konusmustuk. Artık yeni katılan arkadaşlar için yaka kartı basıcaz :) arkadaşlar. Yeni katılanlar isimlerini söyleyecekler ve vural da yazıcıdan basıp getirecek :)

Hocam bu kez bi 10 kiloluk Adana karpuzu keselim ama.
Karpuzu yuvarladıkmı iner aşağı zaten seçtiğimiz yer, kilyos gibi kayalık değil.

Kasaturayı kim getiriyor? Karpuzu kesmek için tabiki.

Arkadaşlar şimdiden söylüyorum bakın, sofra bezi gibi bişeyler getirin. Hafif ama büyük bir örtü olsun. Kilim getirmeyin ağır olur :) Sadece yemek yemek için değil, aynı zamanda oturmak için.

Çok lazım olacağını siz de göreceksiniz.

Biliyorum öncelikli olan şey yemek, ama oturmak da onemli. Ayakta yemek yemeyi sevmez DAYİB. DAYİB ne bulsa yer, DAYİB yemek seçmez, DAYİBCİ doymuşsa yemeğini paylaşır, doymadıysa paylaşmaz, karşısındaki kızmaz. DAYİBCİ her gördüğü markette durur yiyecek bir şeyler alır, hiçbişey bulamazsa su alır. DAYİBCİ günde en az 8.5 litre su içer. DAYİBCİ bir oturuşta 2 kilogram et, 1 kg dondurma yer, bana mısın demez. DAYİBCİ yiyecek satan seyyar satıcılara saygılıdır, yol verir. Başka ürünler satanlara aldırmaz. DAYİBCİ eğer 1 saatten fazla aç kalırsa tansiyonu düşer, bayılır kalır. Onu ayıltacak tek şey pişmiş kuzu eti kokusudur. DAYİBCİ eğer denizin içinde 1 saatten fazla kaldıysa, denizin içinde bira içer, ruffles yer. DAYİBCİ avlanmayı çok iyi bilir. Issız bir adaya düşse ayağıyla istakoz, eliyle pirana yakalar, yine pişirir, yer, yedirir. DAYİBCİ, arkadaşları için 19 litre damacanayı sırtında 19 kilometre taşır. DAYİBCİ tam bir gurmedir. Tüm dünya mutfaklarını tanır. Ama asla Türk mutfağından vazgeçmez.

@TOYGAR YONTGAN

Mesaj bombardımanı yapmışsın Toygar.
Kanat mı taktınız bisikletlere? Nasıl gittiniz ki anlamadım ben. Bir de boğaza karşı çay içtiniz (!) Doğrusu inanamıyorum. Kesin Hasan bir yol buldu, bir kamyonet mamyonet arkasına attınız gittiniz.

Mesej bombardımanına gelince bütün gün internete giremedim eve gelince okuyup okuyup yorum yapıyorum.Şimdilik bu kadar daha sonra devam ederim.Evdekilerle 2 çift laf edeyim bari.

Koskoca İletişim Koordinatörü grubun adını bilmiyor, yazıklar olsun bana. :)

Afedersiniz arkadaşlar, grup henüz cok yeni olduğundan ve herkes çeşitli isimler kullandığından daha ezberleyemedim.
Karnım aç, kafam çalışmıyor onun da etkisi var. DAYİG. Bu gece bunu 100 kere yazacağım.

@TOYGAR YONTGAN

Toygar bey, çok fazla "flood" mesaj yazıyorsunuz. Burada yetkili olmadığım için müdahale edemiyorum. Uyarayım bari. :)

@Vural UZUN
şehir plancı olan arkadaşımız kim?? ben de şehir plancısıyım.. hangi okul, hangi dönem, iş nedir??

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Geziyi düzenleyen vural arkadaşıma gezimizde bizi eylendiren gerek trafiği durdurup gerek eylem yapan kudret abiye rotamızda biza yardımcı olan zuhal arkadaşımıza ve şortumu bulan çirkin kardeşime :) geziye katılıp güzel bir pazar günü geçirmemizi sağlayan bütün arladaşlara teşekkür ederim evet açıklıyorum şortun sahibi benim büyük iş yoğunluğu nedeni ile anca girip bakabildim foruma bulan birileri çımışmıdır diye oo curcuna çıkmış şort bana gerçekten büyük hediye geldiği için ve kaliteli bişi olduğu için atamadım ama satabilirim :) şaka biyana şortun arkasında QUICKSTRECH yazar siyah ve kırmızı renklerdeki değerli şortum benim nasıl alıcam onu :)

Bir dahaki tura katılarak, ama ona da Hasan katılmıyor.
Hasan Toygara versin şortu, Toygar getirsin.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
:( Biraz geç oldu ama 19 temmuz kilyos turumuz gerçekten çok zevkli ve eğlenceli geçti bu turu düzenleyen ekibimize ve tura katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu arada herkes ne yiyip içtiyse onu yazıyor hemen belli oluyor zaten (DAYİG) (Dağ bisikleti yeme içme gurubu):D

Geri