Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Vay vayyyyyyyyy birr gun netten uzaklastık tarihin en buyuk Rampacı abisi KILYOS'a gelme kararı almısss abicimmm sen deniz analarını dert etme bilirsin su altı benim işim:D

Bu arada bizlerin ustası sensin sayende bir kıvama geldik , insallah dahada iyi olacagiz...

Ben yarın her yerden katılabilirim, asfaltta yanma duyarsınız, yuzunuze sıcak bir ruzgar eserken serinlik hiss bir anda gelirse havadan ani bir golge gecerse, bilinki ben oradayım ve sizi bekliyorum:)

Where do I begin:) Yollar yarın gercek sahiplerinin karsısında sevgidenn cıldırabilir:) Bu ara iki su tankeri olması konusunda belediyeyi uyarim:D

Yanimiza mutlaka serinlemek için su almayı unutmayalim:)

Neyse heyecandan cok guldum... Yarın gorusmek uzere...

Sevgiler, saygılar

Scudo
@Vural UZUN

şimdi siz şampanya getiriyorsanız ben ne yapsam bilemedim :eek: en iyisi pedallamaya devam

@burakb

taşınma olayı filan vardı benim ondan katılamadım şimdi sefakoyden gelıyorum ama:D

kazasız belasız bir tur olsun geri kalan mutluluk heyecan zaten kendiliğinden gelir;) yarın görüşürüz arkadaşlar

@R@SYONEL
Dostum bu fırsat her zaman var istediğiniz zaman arayın sırf sizler için bir tur düzenleyelim.

• Beğen
Tepkiler: R@SYONEL
Uzun uğraşlarım sonucu şampanyamızı da almış bulunuyorum. Şu anda 33 kişi görünüyoruz. 35 adet de plastik bardak aldım. Şampanya herkes yetmeyeceğinden yarın sprite, fanta vb de alıp şampanya niyetine onları çalkalayıp patlatacağız.
Hadi sabaha görüşmek üzere:)

Yarım gün uzaklaştık netten neler olup bitmiş bayağı kalabalıklaşmışız. Bisikleti bakıma soktum çok iyi oldu valla arka aktarıcıda sorun o halloldu frenler sıkıldı zincir yağlandı yağ gibi kayıyo anlicanız. Spd lerde alındı eve dönerken denendi hiç düşülmedi bakalım kısmet yarına ama çok iyi bir icat valla bu pedallar. Ayrıca üst baldırları da baariz çalıştırdığı belli resmen ağrı hissettim üst baldırlarda. Neyse çok uzattım yarın abimde bize katılacak. Vural dostum yarın sahilyolunda 4 kişi olucaz yani.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
yeni kalktım yumurta yiyorum. gerçi kimse okumayacaktır bu saatten sonra ama olsun ben iletişim koordinatörü olarak görevimi yapayım.

19.07.2009 Kilyos Katılımcılar

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. onur berberci
7. Ömer_kt3
8. Cem Ateş
9. Çirkin
10. Mycetin
11. Serdar Özuslu
12. Ali Kerim Çatalkaya
13. McMillerr
14. Tolga Yalçın
15. Orionforever-Kerem
16. Uğur Büyükakman
17. Tolga Ayla
18. Baki Cankurt
19. Salih Çiftçi
20. Sado
21. Özgür kaya
22. Hasan
23. Hüseyin
24. Erhan
25. Kudu- Rampa Kurdu
26. İsmail Karagöl
27. Snaqe
28. Mersinaki
29. Kenan
30.reha genç
31. bazooka
32. onur berbercinin abisi
33. zekeriya

bu böyle uzar gider.

Son saniyede çıkan bir işim dolayısıyla deve kesmece şampanya patlatmaca grubun kuruluşunu kaçırdım. Kilyos'a tur olunca kesin işim çıktığıda garantilendi. Vural dostumla konuştuğumda sıcak yolculuktan sonra denize girmek üzere olduklarını haber aldım. Kazasız belasız gelirsiniz umarım. Haberlerinizi bekliyorum

Yine çok keyifli bir gezi oldu. Katılan herkese teşekkürler. Resimleri bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
evet istanbulu dağıttık trafiği durdurduk bisikletler işgal etti
çünki dağ bisikletlileri yeme içme grubu kilyosa denize gidiyordu
valla çok zevk aldım sizle gitmekten şamata gırgır patlasın şampanyalar bu arada dört adet büyük boy ayran devirdim
yalnız biraz uykumu getirdi ama genede ayran hareretimi kesti
denize ayaklarımı soktum bütün yorgunluğum geçti
pek deniz anaları gözükmedi
yol trafiğinin dönüşteki yoğunluğu her zamanki gibiydi
gene karbonmonoksit yedik burak dostuma teşekkürler telsizler için işe yaradı arkayı elimden geldiğince toplamaya çalıştım birde yolda bir kaç tehlike geçirildi ise bu turun tuz biberi oldu
bütün katılımcı arkadaşları kutlarım darubcu arkadaşlarımı enseledim
organizasyonu yapan vural dostuma çok teşekkür ederim
boşluk bulabilirsem yine arka takım kaptanlığı yaparım
kudu

Geri