Scudo Sports

19'' Kadro Boyu

ömürcan güler

Aktif Üye
Tepki
25
Arkadaşlar Merhaba,
Yaşım 17.Yeni bir Whistle Miwok 1054v alacağım da kadro boyu 17'' ve 19'' kalmış. Benim boyum da 1.88 m bacak içi boyum 85 cm. 19'' kadro alsam belimde ağrılar olur mu? Şu an kullandığım bisiklet 15'' kadro falan sanırım. 10 Senedir buna biniyorum son 2 senedir falan belim ağırmaya başladı. 19'' Kadro alayım mı yoksa daha büyük kadroların gelmesini bekleyeyim mi ? Şimdiden Teşekkürler!..:rolleyes:

Scudo
o boya 15" kadro çok küçük gelir dizlerinide sakatlayabilirsin dikkatli ol kullanırken. benimde boyum 188 bacak aram 88 cm. dağ bisikletinde 19.5 trek kullanıyorum. benim için rahat bir ölçü.

• Beğen
Tepkiler: ömürcan güler
yani bencde 19 inç al :) benim boyum 178 20 inç kullanıyorum bira büyük olsada :)

19. inç tam sizin boyunuz.benm boyum .183 fln bende 17.5 kullanıyorum.19 alabilrsiniz uygun.zaten forumda bacak boyunuza göre kadro boyunu hesaplayan linkler var ordanda hesaplayabilrsinz.

• Beğen
Tepkiler: ömürcan güler
@murat yayla

Baktım da hep İngilizce linkler vardı beceremedim buradan sordum sanırım cevabımı da aldım 19 inç bana uygun olur sanırım... :cool:

Boyun uzun olunca ağrı yapar. Ki sizin kullandığınız kadro bayağı bi küçükmüş. 19 inç almanız sizin için çok çok iyi olacaktır.

@mithathan yılmaz

Müdür neden peki?
Aydinlatir misin bizi, arkadaş neden boyuna uygun kadro almasın?

2,54 cm fark var. Metal metre veya mezura ile ölçüp farkın ne kadar olduğunu tecrübe edebilirsin...

teşekkürler bi sorum daha olucak boyum 1.85 bacak boyum 86 cm internette ölçtüğüm sitelerde kadro boyu 19.5 inç olmalıymış fakat istediğim bisiklette ellerinde sadece 19 inç kalmış sizce küçümü gelir genellikle düz yolda kullanıcam arasıra araziye giricem yoksa 20 inç başka bi bisikletmi bakıyım :)

Ben sana farkı söyledim. Senin için 1 cm fark edecek gibiyse içine sineni araştır. Benim için 19 ile 19.5 farketmez...

Geri