Yağışlı olacak, olmayacak derken, muazzam yağışlı ve bol rüzgarlı bir Pazar gününde 7 kişi toplanıp Anadolu Kavağı'na gittik. Sabah hava iyi görünüyordu fakat tam biz Üsküdar'dan çıkarken yani saat 09.00'da yağmaya başladı. Ve nadiren durdu. Saat 11.00 gibi Anadolu Kavağı'na vardık. Baştan ayağa sırılsıklam olmuşken, lokantadaki kömür sobası imdadımıza yetişti. Eldivenlerimizi çoraplarımızı v.s. tüm giysilerimizi kuruttuk. Hatta bazı arkadaşların eldivenleri sobada yandı. (Geçmiş olsun. )
Yemeklerimizi yedikten sonra saat 13.30 gibi çıktık, yine yağmur vardı tabiki ve ayakkabılarımız zaten tam olarak kurumamışken tekrar su içinde kaldı. Ellerimiz de su içinde kaldı tabi ve tabir yerindeyse donduk. Eve geldiğimde kıpkırmızıydım ve parmaklarımı hissetmiyordum, ne el ne de ayak. Son kilometrelerde eve gelirken 10 km hızla falan geliyordum herhalde, takatim kalmamıştı Neyse ki şimdi sıcacık kaloriferin yanında ısınmaktayım. Allah herkese sıcak bir yuva nasip etsin.
Tura katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kudret abi'ye de sohbetinden ötürü teşekkür ederim.
Bu arada not olarak düşmek isterim, yağmurdan ötürü makinayı çıkaramadım. O nedenle az fotoğraf var.
İşte katılımcılar ve fotoğraflar:
1. G. Akpınar
2. M. Dinç
3. Ö. Aydın
4. M. Sonkaya
5. D. Sezer
6. C. Ateş
7. K. Kurtcebe
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Yemeklerimizi yedikten sonra saat 13.30 gibi çıktık, yine yağmur vardı tabiki ve ayakkabılarımız zaten tam olarak kurumamışken tekrar su içinde kaldı. Ellerimiz de su içinde kaldı tabi ve tabir yerindeyse donduk. Eve geldiğimde kıpkırmızıydım ve parmaklarımı hissetmiyordum, ne el ne de ayak. Son kilometrelerde eve gelirken 10 km hızla falan geliyordum herhalde, takatim kalmamıştı Neyse ki şimdi sıcacık kaloriferin yanında ısınmaktayım. Allah herkese sıcak bir yuva nasip etsin.
Tura katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kudret abi'ye de sohbetinden ötürü teşekkür ederim.
Bu arada not olarak düşmek isterim, yağmurdan ötürü makinayı çıkaramadım. O nedenle az fotoğraf var.
İşte katılımcılar ve fotoğraflar:
1. G. Akpınar
2. M. Dinç
3. Ö. Aydın
4. M. Sonkaya
5. D. Sezer
6. C. Ateş
7. K. Kurtcebe
(link)
(link)
(link)
(link)