Eskici Üye Kayıt 5 Mayıs 2016 Mesaj 95 Tepki 77 Şehir tarsus/Mersin İsim İbrahim öğretmen Bisiklet Bianchi 20 Mayıs 2016 #1 Adana girişi çukobirlik fuar alaninda açılmış arkadaşlar (link) Giden bir arkadaşım güzel olmadığını söyledi. Ama ilk defa acildi yaziyor. Gitmek isteyen Arkadaslara duyurulur 10 a yakın klasik araba da varmış Ayrica şehir icinden ücretsiz ulaşım varmis
Adana girişi çukobirlik fuar alaninda açılmış arkadaşlar (link) Giden bir arkadaşım güzel olmadığını söyledi. Ama ilk defa acildi yaziyor. Gitmek isteyen Arkadaslara duyurulur 10 a yakın klasik araba da varmış Ayrica şehir icinden ücretsiz ulaşım varmis
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 20 Mayıs 2016 #2 İki tane aynı konu 19-22 Mayıs 2016 Adana motosiklet ve bisiklet fuarı açıldı
Eskici Üye Kayıt 5 Mayıs 2016 Mesaj 95 Tepki 77 Şehir tarsus/Mersin İsim İbrahim öğretmen Bisiklet Bianchi 20 Mayıs 2016 #3 Evet diğerini yanlis yere acmisim nasıl silerim @soneryen biliyor musunuz?
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 20 Mayıs 2016 #4 @Eskici Yönetime bildirin onlar siler. Şikayet linkine basıp silmek istediğinizi yazın
Eskici Üye Kayıt 5 Mayıs 2016 Mesaj 95 Tepki 77 Şehir tarsus/Mersin İsim İbrahim öğretmen Bisiklet Bianchi 22 Mayıs 2016 #5 Arkadaşlar burda olmadığı gibi gerçekte de fuara ilgi alaka cok az. Basta firmalar katilmamis şehir Dışı diyerek. Birkaç grup ve bir firma disinda kimse yok. Yinede ben gittigime memnun oldum yoksa bu chopper bisikleti nerde surerdim. Bugün son gün gitmek isteyenler e duyurulur
Arkadaşlar burda olmadığı gibi gerçekte de fuara ilgi alaka cok az. Basta firmalar katilmamis şehir Dışı diyerek. Birkaç grup ve bir firma disinda kimse yok. Yinede ben gittigime memnun oldum yoksa bu chopper bisikleti nerde surerdim. Bugün son gün gitmek isteyenler e duyurulur