samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
yağmurda olsa çamurda olsa 1 haftanın acısını çıkartasım vardı 1 haftadır bisiklete binemiyorum bacaklarımdaki rahatsızlıktan dolayı şehir dışından geldim sedat abiyi aradım kaçalım dedim buralardan kurtulalım şehrin gürültüsünden göçbeylimi? ömerlimi? şilemi? yoksa formulaya gidip dönmekmi? derken yolada çıktık yolumuz ömerliye gitti birden biras rüzgardan dayak yedik bazen köpeklerden kaçtık bazende gözlüklerimizin çamurundan önümüzü göremedik gözlerimizi kapadık rampaları öyle indik hea köpekleri unutmamak lazım sabiha gökçene çıkan arkadaşlar bilir ordaki meşhur köpekleri ilk onlarla başladı köpeklerle olan münasebetimiz sonrası ise fazlasıyla geldi ömerli yoluna bi saptık 2 tane koca koca köpek üstümüze atlayacak nerdeyse indik bisikletten öyle gittik dah sonralardada 10 tane köpek kovaladı 2 tane kovalayan oldu annesi bişi yapmayıp yavruları üstümüze atlayanlar oldu
(link)
resim çekmek anca aklımıza geldi
(link)
içtiğimiz su buralardan geliyor yani musluğumuzdan akan su artık kimse o suyu içmiyor ama olsun içenlerde var.
(link)
(link)
(link)
(link)
soğuk var birasda yağmur yağdı.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
üşümekmi yok canım ne üşümesi?
(link)
(link)
yemek molası geldi çattı ellerine sağlık sedat abi
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
çay molası verdiğimiz yerde ayaklarımızı ve ellerimizi ısıttıktan sonra tekrar yola koyulduk artık mola verilecek yerde yok evde yok sahile kadar parmaklarım donmuştu birde sağlam yağmur başlamıştı biz barajdan ayrılırken.
(link)
oww üşüdüm eldivenlerimi kurutmaya çalışıyorum sobanın üstünde
(link)
ve tur sonu pendik e indiğimizde ayaklarımın tamamı su içindeydi ne kadar ayakkabı kılıfı bile olsa ellerimi hissetmiyordum vitesi direk araba vitesi değiştirir gibi avcumun içiyle değiştiriyordum freni ise hiç sormayın sıkamadımki
(link)
ellerim tutmuyordu kaskımı bile zor çıkarttım çay içince içim ısındı resmen ellerim kendine geldi ama ayaklarım hala sırılsıklam içimdekiler terden ıslandı biras kötü oldu dışarı çıkınca dondum ilk 10 dakika ısınana kadar tir tir titriyerek sürdüm bisikleti eve geldiğimde kapının önünde soyundum direk banyoya attım kendimi kum ve çamurdu sırf üstüm başım hemen yıkayıp kumunu arındırıp makineye attım yıkandı kurumadalar yarın akşam yine turdayız
(link)
resimler kalitesiz bu havada fotoğraf makinesi almadık yanımıza telefonla çektiğimiz resimler anca bu kadar oldu birdahaki turlarda görüşmek üzere yaz kış demeden turlara devam
(link)
resim çekmek anca aklımıza geldi
(link)
içtiğimiz su buralardan geliyor yani musluğumuzdan akan su artık kimse o suyu içmiyor ama olsun içenlerde var.
(link)
(link)
(link)
(link)
soğuk var birasda yağmur yağdı.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
üşümekmi yok canım ne üşümesi?
(link)
(link)
yemek molası geldi çattı ellerine sağlık sedat abi
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
çay molası verdiğimiz yerde ayaklarımızı ve ellerimizi ısıttıktan sonra tekrar yola koyulduk artık mola verilecek yerde yok evde yok sahile kadar parmaklarım donmuştu birde sağlam yağmur başlamıştı biz barajdan ayrılırken.
(link)
oww üşüdüm eldivenlerimi kurutmaya çalışıyorum sobanın üstünde
(link)
ve tur sonu pendik e indiğimizde ayaklarımın tamamı su içindeydi ne kadar ayakkabı kılıfı bile olsa ellerimi hissetmiyordum vitesi direk araba vitesi değiştirir gibi avcumun içiyle değiştiriyordum freni ise hiç sormayın sıkamadımki
(link)
ellerim tutmuyordu kaskımı bile zor çıkarttım çay içince içim ısındı resmen ellerim kendine geldi ama ayaklarım hala sırılsıklam içimdekiler terden ıslandı biras kötü oldu dışarı çıkınca dondum ilk 10 dakika ısınana kadar tir tir titriyerek sürdüm bisikleti eve geldiğimde kapının önünde soyundum direk banyoya attım kendimi kum ve çamurdu sırf üstüm başım hemen yıkayıp kumunu arındırıp makineye attım yıkandı kurumadalar yarın akşam yine turdayız
(link)
resimler kalitesiz bu havada fotoğraf makinesi almadık yanımıza telefonla çektiğimiz resimler anca bu kadar oldu birdahaki turlarda görüşmek üzere yaz kış demeden turlara devam