19.11.06 Ada gezimiz

mutu88

Daimi Üye
Tepki
181
Heralde en erken eve ben geldim konuyu ben açiyim bari
Öncelikle ilk gezimdi tadı damagımda kaldı
Sizin gibi candan ve sevimli insanlarla tanıştıgıma cok memnun oldum
Artık gezi ve turlarınızı yakından takip etmeye çalışcam
(Bir iki foto da cekmıştim eklemeyi becerirsem birazdan koyucam)

Scudo

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
vallahi super bir gundu :D ama yani alicins, wolverine, orkun, kamil gozlerimiz sizleri aramadi desem :D :D hele hele wolverine kardesim, o rampalarda senin destegini nasil aradim bir bilsen :D :D

herkes bir yigin foto cekti (ben haric :D eheheh klasik :D ) tabe benim foto yukleme derdim olmadigindan ben de gelir gelmez guzeeeel bir banyo yaptim.. ohhh misss :D

haydi gorelim kareleri efem :p :D

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
Cok guzel geçti gezi. Ben hıc durmadan aya yorgıye cıktım bısıkletımle ılk olarak. Sonra gelenlerın yuz halını ızlemeye koyuldum. GUn genel olarak 2 kaza harıcınde ıyıydı. Crosswolf arkadasımız bır yokustan ınerken atarabası yuzunden dustu. Bırde zeo arkadasımız aya yorgıden ınerken dustu. Ikısınede bır sey olmadı.
Kofteler cok guzeldı. :) 26 kısı cok guzel bır gun oldu. Katılan herkese teşekkür ederim.

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
eheheeh bir rivayete gore barbaros aya yorgi yokusunu "kofte kofte kofte" diye diye cikmis :D vallahi ben anlatanin yalancisiyim :p (sahit olamadim, lakin o vakitlerde ben bisikletime sarilmis, surune surune yokusu cikmakla mesguldum :p)

eveeeet, kisa bir ozet gecelim de tura katilamayanlarin kafasi karismasin :D

efenim 9:30 bostanci iskelesinde bulusuldu, hosgeldin, bes gittin muhabbetine az kaldi vapur kaciyodu :p adaya ayak basilana kadar cay kahve afyonlar patladi, yeni beraber oldugumuz arkadaslarla tanisma fasli da cabasi :D arkasindan adaya ayak, pardon teker basildi, ve deee faytondu rampaydi diyerekten duse kalka kopek barinagina kadar varildi :) tam 139 kopekle "hanimis" bidi bidisi yapildi :D ve aya yorgiye devam edildi. Tam Hagia Yorgi'ye yokusu yarilamiskene Semrta telefon acip son dakikada isleri hallederekten adaya geldigini, hatta yaninda Tabu'yu da getirdigini soyledi :D Hava sogumaya baslamisti, ben kilisenin yanindaki kofteciye vardigimizda sobanin yanindan pek ayrilmak istemedim.. Semrta da ne yapti ne etti bilmiyorum ama kofteler gelmeden hop diye yanimiza gelebildi :D

Neyse efenim, yemek sonrasi kiyiya inis basladi, Lutfu Colak beyin geri donmesi gerekiyordu, ama biz onu birazcik daha alikoyduk, kizcagiz bu kadar oyun tasidi sirtinda oynamazsak olmaz dedik, ve de bir kac tur tabu oynadik :p 3:30 vapuruna binmeye hazirlandigimizda soguk iyiden iyiye isirmaya baslamisti ama :D

sonra da sahilden son surat evlere geldik :D

bu kadar.. :) ara name oldu, hala fotolari bekliyoruz :p :D :winken

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266
Vapur sefamız ile başlayalım

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Ada etrafındaki tur sefamız :)

(link)

(link)

(link)

Aya Yorgi kabusundan kareler,
Söylemeden edemeyeceğim, malum göbekten :) dolayı rampayı çıkarken dört kez durmam gereksede sonuna kadar çıkmayı başardım. Resimlerde göreceğiniz ve yüzlerini kapayan :p arkadaşlar için fazla bir şey söylemek istemiyorum,

(link)

(link)

(link)

(link)

msconfig

Forum Bağımlısı
Tepki
780
arkadaslar sizinle hemen birsey paylasicam, dus aldim sonra oturdum tvnin karsisina haberleri izliyordum 1 saat kadar oturmusum ondan sonra ayaga kalkarken yere dustum :D ve kalkamadim yerden cok ilginc ya. ondan sonra esnettim ayaklarimi biraz biraz hareket ettirdim ve kalkabildim, bu demekki yorulmusum ve o yokusu tek seferde ciktim bende ondan olabilir :D
tabi yokusu beraber ciktigim mazhar(murat) arkadasimla birbirimize destek olduk yoksa o yokusu cikmazdim :)

resimleri bekliyoooruummmmm bilginiz olsun sayin fotomakineli arkadaslar :D
optum hepinizi

noktalivirgul

Forum Demirbaşı
Tepki
246
arkadaşlar süper bir gezi oldu ada vapur çay köfte bisiklet yokuş aya yorgi beyaz köpek ....... hepsi çoook güzeldi pedallarımızı sağlık daha nicelerinde görüşmek üzre sağlıkla kalın(bu bizim işimize pek gelmez ama neyse hani sağlıkçıyızya :D :D :D )herkeze mutlu pedallar.

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Tepki
763
@msconfig

msconfigcim bacak problemi bende de var :D iki lokma birseyler almak icin kalktim, eheh 2 kutukle beraber mutfaga zor gittim vallahi :D neyse erkenden yatmak var bu gece ki yarina pamuk gibi kalkalim :p ben kalkiim yani :D