eheheeh bir rivayete gore barbaros aya yorgi yokusunu "kofte kofte kofte" diye diye cikmis

vallahi ben anlatanin yalancisiyim

(sahit olamadim, lakin o vakitlerde ben bisikletime sarilmis, surune surune yokusu cikmakla mesguldum

)
eveeeet, kisa bir ozet gecelim de tura katilamayanlarin kafasi karismasin
efenim 9:30 bostanci iskelesinde bulusuldu, hosgeldin, bes gittin muhabbetine az kaldi vapur kaciyodu

adaya ayak basilana kadar cay kahve afyonlar patladi, yeni beraber oldugumuz arkadaslarla tanisma fasli da cabasi

arkasindan adaya ayak, pardon teker basildi, ve deee faytondu rampaydi diyerekten duse kalka kopek barinagina kadar varildi

tam 139 kopekle "hanimis" bidi bidisi yapildi

ve aya yorgiye devam edildi. Tam Hagia Yorgi'ye yokusu yarilamiskene Semrta telefon acip son dakikada isleri hallederekten adaya geldigini, hatta yaninda Tabu'yu da getirdigini soyledi

Hava sogumaya baslamisti, ben kilisenin yanindaki kofteciye vardigimizda sobanin yanindan pek ayrilmak istemedim.. Semrta da ne yapti ne etti bilmiyorum ama kofteler gelmeden hop diye yanimiza gelebildi
Neyse efenim, yemek sonrasi kiyiya inis basladi, Lutfu Colak beyin geri donmesi gerekiyordu, ama biz onu birazcik daha alikoyduk, kizcagiz bu kadar oyun tasidi sirtinda oynamazsak olmaz dedik, ve de bir kac tur tabu oynadik

3:30 vapuruna binmeye hazirlandigimizda soguk iyiden iyiye isirmaya baslamisti ama
sonra da sahilden son surat evlere geldik
bu kadar..

ara name oldu, hala fotolari bekliyoruz

:winken