Scudo Sports

19.08.2007 Pazar : Eskişehir - Uçan Su - Söğüt

@EMREEDE

Ne diyim kardeş sen bilirsin. 75 km gidersin bence. Hiç bisiklete binmeyip ümit bisiklet ile giden var bu mesafeyi. Sen ve yeni bisikletin zorlanmaz sanıyorum :cool:

Scudo
@eYa

abi birazda güven meselesi ama nebiliyim güvenemedim kendime, ab çok özür dilerim, kusura bakmayın..size iyi eğlenceler !

@EMREEDE

ohoo , emrecim bak selçukta antremansız ama gelio , yola çıkmassan kendine nasıl güveneceksin..... zaten selçuk yavaş gidelim diyor. bi daha düşün derim ben..:rolleyes:

@EMREEDE

yaw birader biz senle, senin emektar bisikletinle koca bozdağ'ı aşmadık mı yaw:Skull-175 ? hem acayip eğlenceli olacak ben eminim, ayrıca senin içinde bi başlangıç olur;) o güzelim bisiklete hakaret eme:p ...

@SeRHaT_

Yoksa Emre Sarıcakaya'ya gitti de Uçan Su'ya mı gelmiyor :( Yok canım daha neler. Uçan Su dümdüz yol Sarıcakaya yoluna nazaran :eek: Ve göreceğiniz manzaralara hayran kalacaksınız ;)

Ben de Emre gelsin istiyorum ama zorlayamayız da malesef :cool:

Biz turu tamamladık da Bebeto bizden epey önce tamamladı. Bebeto niye bastın yaw. Köyde duracaktık ya ? :(

valla tamamladık yemek ve biraz uykudan sonra kendime geldim 150 tane foto çekmişim :D biraz suyu çıkmış galiba neyse kamera kablosunu alınca hemen upload edicem yakında fotolarla burdayız :D

siz güneş tepedeyken tamamladınız yolu ya, zor olmadı mı? biz ilk dönemeçte olmayacak deyip gölgeye girdik. sonra da uyuduk orada :D

• Beğen
Tepkiler: eYa
@maosxs

O ilk dönemece kadar olan sıcak başka hiç bir yerde yoktu Serden. Gerçekten. Özellikle o rampada bile kuzeye giderken çok tatlı serin bir rüzgar vardı. Ancak güneye giderken yakıcı bir sıcak vardı.

Çalkara'da 30 dk kadar mola verdik. Sonra basık pedala. Siz çabuk pes ettiniz. Ama önemli olan sonuçta mutlu olmanız :)

Bebeto için üzüldüm ama. Bizim köye mola için duracağımızı anlamadı sanırım. Bizi önünde sanıp basmış galiba. :(

• Beğen
Tepkiler: S26
neyse artık... ama gerçekten çok sevdim oraları :) . yolu da süper, manzarası da. 70 üzeri hızlara çıkmayalı uzun zaman olmuştu (en yüksek 78.1 bu arada).
ben 3 gibi çıktım yola, gökhan'la oktay abi daha duruyordu. yavaş tırmanıyorum nasılsa, siz beni yakalarsınız dedim ama karşılaşamadık.

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
Merhaba... güzel ,eğlenceli bir okadarda stres dolu tur oldu benim için. (stres=köpekler :D ) eskişehirde böyle güzel yerler olduğunu bilmiyordum. gerçekten gittiğimize değdi. şelale dönüşü bisikletlerimize doğru tırmanırken ayağım kaydı ve sol dizim kayaya çarptım. o an bişey hissetmedim ama dönüşte pedal basarken zorladı bi hayli. ama herşeye değdi. gökhanla en son biz döndük. serden de yazdığı gibi bizden önce çıkmıştı ama yakalayamadık. :) geçe kaldığımız için de bütün koyun sürüleriyle karşılaşma imkanı bulduk:D :D tabiki onlara eşlik eden köpeklerlede :D makinem gökhanda kalmış o yüzden resimleri yarın eklerim buraya. 8-9 tane köpek yaklaşık 100 mt eskortluk yaptılar bize. peşimizden takip ettiler. :) çoğu yerde elimize aldık bisikletleri. buda bize epey vakit kaybettirdi.

gökhanla uyuduğumuz yere bi araç geldi durdu yanımızda. şelale dahil heryer onun arazisiymiş. :eek: :eek: nasıl oluyor anlamadım. kimden satın almış o dağları. hatta uyuduğumuz yerin karşısına ev yapacakmış. :rolleyes: :D

benim için güzel bi gezi oldu. iyiki gitmişiz. teşekkürler herkese....

@boreas.oti

Köpekleri meşhurdur o civarın :) Bana pek sökmüyor ama :D :D Hırrrr :p

Kimdir o adam yaw, Allah'ın dağını sahiplenmiş, koptum resmen :D :D :D Tapunu göster kardeşim :D Bizim kuzenler duymasın bu olayı, o adam fazla yaşamaz :Skull-175 :D

Eskişehir'deki bu güzellikten kimsenin haberi yok. Birazda gidilmesi zor bir yer olduğundan. Gelen herkese teşekkürler. Biraz parçalandık dönerken ama öyle olması gerekti.

Akşam üstü koyun sürüleri ve köpekler yerine öğlen sıcağı çektik bizde :)

Eskişehir-Bursa arasına nazaran çok daha zorlayıcı bir parkur burası kanımca.

Görüşmek üzere. Fotoğrafları merakla bekliyoruzz

@eYa

valla bende gülmemek için zor tuttum kendimi zaten :D

esk- bursa arası bu yola göre çerez sayılır. zira ben kendimi 80 değil 180 km gitmiş gibi hissediyorum.:D :D 280 de olabilir :rolleyes: :rolleyes: :D

@boreas.oti

Abi adam serhoş muydu :rolleyes: Buralar benim lafları genelde aklı başında olmayan serhoşlar tarafından kullanılır da :( :D O bölgede de farkettiyseniz insan yok. Araç geçmez. Bir tane gördük birlikteyken avlanmaktan geliyorlardı. Başka çıksa çıksa ya biz gibi gezmeye ya da içmeye gidiyorlar :boese157:

Sanırım size akşam üstü ayyaşlarından biri denk gelmiş :D

Aslında Eskişehir'in yarısı benim de gizliyorum bende. Görmiyim sizi birdaha buralarda kardeşim :D :D

@boreas.oti

Tam 75 km abi :D Ama sıcağı ve tırmanışı epey güzel. İnişlerinin tadı bambaşka :D 71'i geçemedim yine yaw. :cool:

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@EMREEDE

Bakalım bizi buralarda bulup tekrar pedallayabilecek misin Emre :( Gelseydin keşke...

Seni gezi kaçağı ilan ediyorum :D :boese157:

@eYa

pazar gün tüm gün kent ormandaydım :D hayatımın en güzel pazarlarından biriydi, sürekli güldüğüm için kaç kere düştüm sayamadım :D
sizlede pedallarız efrahim abi, Allah uzun ömür veririse, daha uzun zaman bu bisiklet sporunu yapıcam, sizinlede elbet bigün pedallıycam

Geri