Scudo Sports

19.08.2007 Pazar : Eskişehir - Uçan Su - Söğüt

Scudo
@boreas.oti

Geldim abi geldim. Allah razı olsun ;)

abi bnde gelmek istiorum ama çalışıorum:mad: bidahaki sefere inşallah sze ii yolculuklar

@salih_26

Hayırlı işler kardeş. En iyisini sen yapıyorsun ;) Gezecek vaktin nasılsa olur

slm Efrahim kardeş 5 agustosdan beri gidilecek ama tam tarih belli olamadıı...yawww:)...19'u yani bu pazarmı gideceksiniz?bende bende gelmek istiyorummmm.....pazar çalışmıyorum Allah'dan bir aksilik çıkmazsa gelecegimm..siz gideceginiz tam saati yazın buluşma yerinide...
...herkeze selam aleme devam....

@backbone

hareket saatimiz 19.08.2007 , saat 06:15 , çevsad önü ahmet kardeş. çevsadı biliyosun zaten. ozaman geliyosun anlamayız... :D netekim güzel gezi olacak inşaallah.

Merhaba arkadaşlar herhangi bir sorun çıkmazsa Pazar günü bende geliyorum geziye...

O zaman son liste şöyle oldu sanırım
1- Serhat
2- Oktay abi (boreas.oti)
3- Selçuk (tnt)
4- Emre Ede
5- Ben
6- Serden Us (maosxs)
7- Ahmet abi (backbone)
8- İbrahim Işık (sarda)
9- Ali Tunalı (dark_king_26)

@sarda

İbrahim sen Selçuk'ların evin oradan katılabilirsin istersen. Selçuk'la irtibata geçiniz :D

@hızlı
Gel beraber gezelim Nikolay abim ;) Sağolasın...

@eYa

iyi iyi liste kabardı bak baştan sööliyim yavaş gitcez ucunda serkan abi yok ya canım :D

merhabalar,
bende katılmak istiyorum ileriki gezilerde sizlere tabi fırsat bulabilirsem çalışmaktan hem tanışmış oluruz. Daha önce hiç bukadar uzun mesafe yapmadım bilmem dayanabilirmiyim neyse azimle sıçan duvarı delermiş

hellfire naptın abi banlanıcan biraz daha dikkatli azmin karşısında bişi durmaz elbet ama bilmem eya başkan ona bir sorcen :D

aman banlanmayalım ya.
zaten bu gezi için zamanım yok ilk fırsat bulduğumda inşallah size iyi yolculuklar

@tnt

Serkan ile gittiğimizde de yavaş gitmiştik Selçuk bilgin olsun :D Sen Abdurrahman ile antrenmana çıktığımızda görecektin hızı. 93 km yol 27 ortalama ile :) Bursa turu da iyidi geçen seferki. 150 km yol 26 ortalama ile :D Sen antrenmanları artır kuzi ;) :p

Geçen seferki uçansu gezimiz 75 km ve ortalama hızımız 15,9 km/sa imiş... O da çok yavaştı yalnız. Bu sefer 20'ye yaklaşır ortalama sanırım...

@eYa

üff kuzi ne anlarsın bilmem haldır haldır antrenman vardı ben gitmedim dimi çalışıom olum nasıl yapim antrenman alla alla

@tnt

:D Gece ne güne duruyor kardeşim :) :p Bisikletçi adam uyumaz :p

Neyse konuyu dağıtmayalım. Bekle bizi uçan kaçan su :D

@eYa

oldu işim gücüm yok bislet kovalicem :D nese dediğin gibi bekle bisis uçansu

Efrahim abicim ben yine gelemiyorum :S dün Tahsin abimle konuştum, bu kadar uzun bi yolu kaldıramayacağımı, bi yerden sonra tükenip turdakilere eziyet edeceğimi söyleyince, vazgeçtim..bi an kendime güvenemedin ne yalan söyliyim..kusura bakmayın abi size iyi eğlenceler :)

Geri