Scudo Sports

19.08.2007 Pazar : Eskişehir - Uçan Su - Söğüt

Bana da 5 Ağustos uygun.Siz 29'unda en güzel yerleri keşfedin, 5'inde biz hazıra konalım :)

Scudo
efrahim abi sen niye şimdi böyle söyledin ki ben bir tek toprak yolda çok zorlandım geri kalan kısımda grupdan hiç kopmadım:rolleyes:

5'i bana uyar
aslında hemen hemen her haftasonu bana uyar
maksat arkadaslarla olmak olduktan sonra...

@escudos

Kardes yanlıs anlama.
Efrahim'in derdini biliyorum. gezi düzenliyorsan ve birileri geride kalıyorsa bu öndekilerin keyfini kaçırır, doğal olarak düzenleyen kişinin de. Bir de bazı kişiler organizasyondan şikayet ederler(bizde pek öyle bi problem olmadı, olacağını da sanmıyorum). bu durumda geziyi düzenleyen kişinin mümkün olduğunca performansları yakın kişileri biraraya getirmesi daha uygun olur. bi kaç tecrübe sonrası öğrendik bunu.
Yani şahsi bi durum yok. Tekrar söylüyorum "Aç karnına o pedallar dönmez, yola çıkmadan önce sıkı kahvaltı yapın"

@escudos

Gökhan durumu gayet güzel açıklamış. Bunlar bir yana, çift amortisörlü bir bisiklet ile Bozdağı iki kere aşmak epey kasacaktır seni. Daha önce bu hatayı Selçuk kuzenim yapmıştı ordan biliyorum. 75 kmlik turu zar zor tamamlamıştı. Bu tur daha çok tırmanışlı ve 120 km. Gidersin de bisikletle dönemeyebilirsin bile. Bu sebepten seni düşündüm. Çok şükür grupta kimse geride kalanlar için şikayet etmiyor ama mutlaka canı sıkılan oluyordur.

Çalkara'ya yaptığımız daha önceki geziyi incelersen durumu biraz anlarsın. Hatta uçan sulardan tamamen inhisara inilecek bu sefer. Sonra söğüt tarafından tekrar tırmanılacak. Gidiş 40 dönüş 80 km. 120 km de ciddi bir rakam. Yine de sen bilirsin. Benim tavsiyem daha kısa gezilerle kendini geliştirmen ;)

@Ercan Bayram

Çok teşekkürler Ercan ;)

@boreas.oti

Oktay abi sen dağ bisikletinle gel bence, ama 2.30 da olmasın be yauw :D :p Özelikle Çalkara'dan sonraki toprak yoldan inişte dağ bisikleti bile tehlike yaşatabiliyor :Skull-175 Ben uçuyordum, Cenap düşmüştü v.s.

Bu arada hakketen ben nerdeyim. Arada kaynatmışım kendimi :D

@elise111s

Seni de ekliyorum.

Çalkara'ya ilk gidişimi Selçuk ile yapmıştık. 2005 yılı idi sanırım. Onda çift amortisörlü Ümit bisiklet, bende çelik kadrolu Aspid vardı. Ve en büyük hatayı da öğlen 14:00'de yola çıkarak yaptık. Şehire döndüğümüzde saat 22 idi. Dönüşte zifiri karanlıkta indik son 20 kmyi ışıksız :Skull-175 Selçuk tarlalar üzerinde garip ışıldamalar görünce de epey tırsmıştık. Çarpılmadan geldik çok şükür :cool: Hala ne gördüğünü merak ediyorum :rolleyes:

Geçenki gezide epey keşfettik 4 şelaleye kadar bulduk. İnhisar, söğüt tarafına ben de ilk defa gideceğim.

29'unda o tarafa bir gezi kalmadı. Sabah gün aymadan belki bir gezi yapabiliriz. Çevsad'ın kamp yaptığı yukarı kalabak çok güzeldi. Aklımdan orası geçiyor. :rolleyes:

Liste

1 + Serhat Gezici
2 + Gökhan Duran (battalcan)
3 + Ceyhun Pekuz
4 + Oktay abi (boreas.oti)
5 + Emre Ede
6 + Yasin İlgici (escudos)
7 + Selçuk Bayar (tnt)
8 + İbrahim Işık (sarda)
9 ? bebeto_6149
10 + eYa
11 + Onur Kula (elise111s)

uff uff ufff çok guzel gezi olucak...ilk uzun yolum olucak, ve gayet sevdiğim anlaştığım abilerimle olucak, harika :):)
yalnız Efrahim abicm tek sorn bende kask yk sizin için bi sorun olurmu ?

@EMREEDE

Bir kask edinsen iyi olur. Epey tehlike arz eden yerlerden geçiçez :Skull-175 Öyle olmasa bile dümdüz asfaltta bile kafaya darbe almak kötü olur. Birilerinden ödünç al olmazsa :) Takmadan gelirsen de sen bilirsin :cool:

tamam Efrahi abi bir dahaki ne görüşmek üzere

@bebeto_6149

5'inde gidiyoruz inşallah.

Bu arada arkadaşlar pazar günü madem gezi iptal oldu biz de Çevsad'da bi KARPUZ Partisi yapalım ne dersiniz???
Akşam 8'de hepinizi bekliyoruz. bi değişiklik olursa buradan haber ederiz...

@escudos

Anlayışın için teşekkürler Yasin ;) Sabah erken saatlerde kızılinler tarafına kısa geziler yapabiliriz önümüzdeki hafta içi. Bir de Pazartesi, Çarşamba ve Cuma sabah 05:25'te THY istanbul uçağı kalkmaya başladı Eskişehir'den. Sakintepe'ye giden yol üzerine bir sabah kalkış seyredelim, fotoğraflayalım istiyorum :) Sonrasında da biraz pedallarız.

Pazar günü 20:00'da Çevsad'da karpuz partisi (karpuz bahane, tanışmak muhabbet şahane) olacak inşallah. Herkesi bekliyoruz.

1 + Serhat Gezici
2 + Gökhan Duran (battalcan)
3 + Ceyhun Pekuz
4 + Oktay abi (boreas.oti)
5 + Emre Ede
6 + Yasin İlgici (escudos)
7 + Selçuk Bayar (tnt)
8 + İbrahim Işık (sarda)
9 ? bebeto_6149
10 + eYa
11 + Onur Kula (elise111s)

eveeeeet , geziye katılacak arkadaşlarımın listesi en son bu şekildeydi. listeye ismini yazdırmak isteyen arkadaşlar için son 5 gün :):)

Bu gezide size katılmayı çok isterdim ama askerlik sebebiyle katılamayacağım. Foruma yeni katıldım ama bu sebeple forumda en kısa kalan sanırım ben olacağım. kısa dönem olduğundan seneye düzenlenecek gezilerde bol bol pedallarız umarım. iyi eğlenceler, sorunsuz bir gezi olması dieğiyle.

Arkadaşlar diğer konularda geçti ama yine burada da belirtelim. 05 Ağustos'ta Serkan Taşdelen Kütahya'dan Eskişehir'e geleceği için O'nu karşılamaya gidiyoruz. Uçan Su - Söğüt gezimiz yine erteleniyor dolayısı ile. En yakın zamanda tarihi tekrar belirleyeceğiz inşallah. Ercan abi kızacak artık bize habire başlık değiştirtiyoruz :D

efrahim beni listeden çıkar abi bir organizasyonu halldemedin yaaa :boese157: ulen bütün hafta hazırlık yaptım önümüzdeki hafta dedin hadi tamam dedik yine ertelendi diyon kuzi ben vazgeçtim kendim gidiyom pazar :(

Serkan Taşdelenin programı 1 gün önceden gidiyor.Ben de sabırsızlanıyordum bu gezi için ama Türkiye turunu yapan arkadaşımızı karşılamak daha heyecan verici.Efrahim karşılama için bir program var mı kafanda?

abi karşıolma saat kaçta
olucak işden ona göre izin alıcamda
haber werirseniz sewiniim

@salih_26

efrahim başlık açacak sanıyorum ama pazar sabahı 4 gibi burdan kütahyaya hareket edeceğiz salih kardeşim... sen ona göre ayarla işlerini....

Geri