Scudo Sports

19.08.2007 Pazar : Eskişehir - Uçan Su - Söğüt

eYa

Forum Bağımlısı
Tepki
762
Uzunca bir süredir süren sessizliğe yine son verelim istiyoruz. Vatandaş bisiklete, pedala, doğaya doysun :)

29.04.2007 : Eskişehir - Uçan Su gezimizi hatırlayanlar olacaktır. İncelemek isterseniz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11648

Nisan ayı sonunda o halde bulunan bölgenin Temmuz ayındaki durumunu da bir görelim, yeşile doyalım. :)

Aramıza bir sürü yeni arkadaş ve yeni bisiklet katıldı son zamanda. Şöyle bir kaynaşsın herkes :)

Rota : Eskişehir - Emirce - Kavacık - Karaçoban - Behçetiye - Çalkara - Uçan Su - İnhisar - Yakacık - Çaltı- Söğüt - Eskişehir
Toplam km : 110 civarı görünüyor ama 125 diyelim biz ona max :D
Buluşma yeri : Çevsad önü.
Kalkış saati : 05:00

Herkesi bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Scudo
Şelaleeee, off off
haftaya pazar (5 ağustos) gidin, yada 5 ağustos'ta bir daha gidin,
bizde istanbuldan gelelim.
:)

hoooleeeey arkadaşlar gidiyoruz herkezler davetli ilk ben götürdüm eyayı o benden çok gitti :D aslan kuzen ne zamandır bisikleti uzun yola çıkartmayı düşünüyordum bu gezi süpper olacak ümitle gittiğim ve o esrarengiz ışıkları gördüğüm günler dün gibi en kısa zamanda bende fotoları koyucam 29'u bekle bizi saat 5 erken ama olcek gari hehe

29 unda bir gidelim 5'inde yine gideriz arkadşlar siz meraklanmayın :D:D:D:D:D

Efrahim, alacağın olsun.... hain herif:D:D:D ... ben olmadan nasıl gidersiniz. zaten ben biliyom, daha önce hiç gitmedim ya nispet yapacaksınız bana... ama siz duruuuunn, dönüşüm muhteşem olacak!!.... bakın gelince size neler neler yapıyom:D :D :D

Hem 29'u hem 5'i yahu sıkmaz mı ? 5'inde mi yapsak yoksa ?

benim için tarih önemli değil yeterki gidelim

@eYa

hayır ya mızıkmayın 29'u ooo abi olmaz bööle kararlı olun tamam 5'i iptal ettim :D

hem ben 5'inde müsait değilim kuzi iyiki bişi istedik :mad:

@tnt

Ben arada kalıyorum olmuyor böyle. Hiçbirinizi kırmadan hem 29'u hem 5'i o zaman. :D

@bebeto_6149

Hayır herkes beklenicek. Antrenman değil gezi ;)

iii yolculuklar,ordan da bir zirve yaoarsınızz heee,cevsat ın önünde hızlı ve grikartalı da almayı unutmayın:):)

@grikartal

Abi buyrun gelin beraber gezelim Eskişehir'i. Önder abiyi de kapın tabi

slm millet. hem 29 hem 5'i ilginç olur. walla gelebilecek tüm arkladaşları bekleriz. ne kadar kalabalık o kadar eğlence(aklınıza gelen o atasözünü karıştırmayın)
Sevgili Eya'cığım, iyi güzel 5'te çıkalım yola da dönüş için de 5 diyorum nasıl olur ??

sabah 5mi ? :D benim nazik bile uyanmıo be o saatte :D neyse gelcez artk yapcak bişi yok :D boğazım şişti, geçirirsem gelcem, dizimi sorun etmiyorum artık,yetti canıma :D abi hazır yazmışken bişide sorayım,geziden önce yanımıza ne alalım bi liste cıkartırsan efrahim abi süper olur :D sana zahmet :D

@EMREEDE

ne alırsan al en hafifinden al. muhtemelen aksama kalacağımız için yiyecek ve su en gereklileri oluşturacak. herkesin mümkün olduğunca yama+pompa+alyan (yani kendine yetecek minimum ekipman) getirmesinden bahsetmeyeceğim bile. gerçi sen motorize teknik servis olarak ne alırsın daha yanına bilemem. ama dediğim gibi ne alırsan al hafif olsun.bi de yolda giderken ufak ufak şeker çikolata vs atıştırırsan kan şekerinin düşmesini engellersin.ii olur.

Dönüş için 5 bile erken olabilir bilmiyorum. Ama dönüş yolumuz da uzun. Hele bir gidelim de :)

Yanımıza yiyecek, bol sıvı, özellikle tuzlu birşeyler (terle birlikte tuz atacağımız için bu önemli) yeterli. Kask, eldiven ve gözlük de unutmayınız tabi.

Pompa ve yama takımı 2-3 kişi de oldu mu yeter zaten.

Sıcaklık şuan 37. Pazar en yüksek 35 diyor ama belli olmaz. Güzel bir gezi olması dileği ile...

arkadaşlar bugun hava sıcaklığı zirve yaptı. bizim işyerinde gölgede 41 decereydi. hafta sonuda pek düşmeyecek diyordu bugün radyoda. plan yaparken haberiniz olsun.

benim düğüne gitmem gerekli ama kaçmaya çalışıcam :) 5 inde olsaydı daha iyi olurdu yav. hem hava sıcaklığı biraz normale düşerdi ,hemde benim kaçmama gerek kalmazdı :)

eya bi liste çıkar bakalım kaç kişi geliyor...

Geri