Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi o arkadaşlar tur ilk yayınlandığında katılacaklarını yazdılar yada faceden katılacaklarını beyan ettiler.Konuyu takip ediyorlar.Demek ki kendi imkanları ile gelecekler.Kaç gündür faceden ve buradan gerekli bilgilendirme yapılıyor yani üstümüze düşeni yeterince yaptık içimizi serin tutalım.Muhtemelen kendi arabalarıyla yada otobüs ile katılacaklar zaten bunları okuyunca mesaj yazarlar....
Not:Bugün eklenen arkadaş İstanbuldan yukarıdaki mesaja ismini yazdım.Faceden Enverin arkadaşı araç durumunu bilmiyorum.

Scudo
bahadır abi gelicem dediyse gelir...ama kurallar belli.biletini alan yerini kapar listeye girer ;)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@enver avcı

o.k enver dost ,iki araç var araçların kapasitesi kadar ,,,sinan dostun aracına 12 bisiklet sığmıştı kartepe dönüşü ön tekerler çıkmıştı , sinan dostun gelmemesi gibi bi aksilik olursa diye bi durum olurmu onu bilemem ama kapasite senin arabada 6 kişi demiştin ,arkaya üç bisiklet bağlama olabiliyorsa 9 olur toplam kapasite bu olur 9 kontenjan dolduğu vakit müracaat sinan dosta olur ,yukarda şu anda 4 kişi var 5 adam daha senin araca gelebilir herhal,,,,sinan aracının kapasitesi 12 olarak söylemek ne kadar doğru olur tabi ben derimki genede sinan dost ne der belki o, 10 kişi der bilemiyorum,,,

sinan abi gelicem dediyse gelir abi merak etme.ama elbette iş bu.herşeyden önce işimiz geliyor ne yazıkki....bu arada benim aracın arkasına 3 bisiklet asalım derken 6 tane de içeri alırsak bu sayı benimle beraber 9 kişi yapar abi.bu durumda 2500 kg ağırlıkdaki araç + 9 bisiklet her biri 13 kilodan desek 117 kg + 9 kişi ortalama 80 kg'dan 720 kg + artı her birinde çanta falan filan desek bi 50 kg da oradan 2500+117+720+50 =3387 kg yapar.buda araca extradan 1 tona yakın ağırlık demek.inan bana araç oturur.aracın makaslı olduğunu düşününce ve geçen ay izmirden 500 km lik yolu 1300 kg yük ile 12 saatde geldiğimi düşünürsek bu ağırlık ile gideceğimiz yere varırız fakat ortalama hızımız 60-70 km yi geçemez.ha 100-110 da yaparız ama o yük ile frenlerimizde durma mesafemizi gereğinden fazla ağırlaştırır.ki izmirden gelen yük ile istanbula girdiğimde arka lastik sırtlarının yarıldığını gördüm ve değiştirmek zorunda kaldım...yani 6 yerden birden yarılmıştı lastik.tabi önümüzde zaman var daha.her an aracı değiştirebilir transporter yada daha büyük hacimli bir araç alabilirim.bu durumda 9 kişi etkilemez.hatta artabilirde.ben arkaya 3 bisiklet bağlarız derken arkadaki insanların biraz daha rahat edeceğini düşünerek söylemiştim bunu :D yani hadi 3 dışarı 4 içeri de benimle beraber 7 kişi olsun.sen kaçak yolcusun biletsiz binen ;) diğer 5 kişi ve ben ile 6 kişi 40 liradan 240 lira yapıyor.benim depoda 200-220 arası doluyor.kalanı yolda çay kahve gibi düşünürüz.ama sayıyı yükselttikçe varış süremiz uzar.bu sebeple daha da erken çıkmamız gerekir.yoksa 9-10 kişi almak sıkıntı değil.fakat adamların arkada telef :D olmasını da istemem... aracı değiştirebilirsem o vakite kadar ne ala.yoksa bence en baba 7 kişi benle beraber uygundur...7 katlı bir okul tadilatı yapıyorum çağlayanda.başbakanlığa bağlı bir kurum.adamlar ödeme yapamıyor fakat işi bırakmıyoruz.devam ediyoruz.bu adamlar yaptığımız işin bedelini ödeyemezse teminat olarak aldığımız 2 milyon liralık senetler ile dayanacağız başbakanlık kapısına...o zaman o parayı alırsak otobüs tutarım be çanakkaleye gitmek için.mesarefler de :D benden olur ;)

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
@enver avcı

1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- sinan aksu
4- nihat yıldır
5- haceli yılmaz

o.k sinan kaptan gelemeyebilir iş dolayısıyle diyorsun o vakit kontenjan 7 olur yukardaki duruma göre iki adam ile hesap kapanıyor iki adam 24 marta kadar çıkar,,2 milyon büyük para ,,,icraya vermece böylelikle başbakanlığın karavanını kapmaca olur hohohoho,,,,:)

BİLLETİNİ AYIRTAN YOLCULAR:
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan

sinan abi gelirse kendi aracı ile geleceğinden benim araç listesine yazmaya gerek yok.benim araçta son bir kişi. ama yinede talep toplama devam ediyor.sinan abi gelecekmiş gibi düşünelim.çok ciddi bir sıkıntı çıkmadıkça yolda bırakmaz keza çok kez yoldan adam topladığına bizzat şahit oldum...bu yüzden benim araç için bir kişi sonrasında 12 kişi daha biletlerini alabilir.olmaz ama olur da aksilik çıkarsa zaten 2 hafta önceden haber verilerek herkese ödemesi geri verilir.ama dediğim gibi bu çok küçük bir ihtimal...toplamda son 11 kişi eft yaparak biletini alabilir...
kişi başı 40 tl'dir...

iban numaram: TR610001001984576789515001
ziraat bankası şb kodu: 1984
hesap numarası 57678951

bir sorum olacaktı konyadan anakkaleye otobüs fiyatları 55 tele gidiş dönüş 56 yada 110 tl orada harcanacak para ne kadar tutar acaba

• Beğen
@burak oğuz

Orada oturup lüks yerlerde yemek olayına girmeyeceğiz.Sabah bir çorbacı olabilir yada pastahane öğlen muhtemelen yanımıza aldığımız muz ve çerez karışımı ile idare edeceğiz zamandan kazanmak için.Akşam yemeğinde bir yere oturacağız oda yaklaşık 10-15 lira tutar ki sadece bu kısım için gelemeyeceksen hiç düşünme böyle kalabalık turlarda kimse aç kalmaz bir şekilde idare ederiz ayrıca ben garanti ediyorum yemek olayına takılma hallederiz aramızda....

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel

kişi başı 40 tl'dir...

son 10 bilet kaldı beyler...

hesap numarası 57678951

1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- özkan aydın

kişi başı 40 tl'dir...

son 9 bilet kaldı beyler...

hesap numarası 57678951

Şimdi Bursa'dan haber geldi bir kaç kişi fazladan geliyorlar Transporter araç ayarlamışlar :) Enver kaptan Cafer e yap bir rezerve ayın 7 sine birşey kalmamış :)

@Cafer Adıgüzel

ok cafer.ama lütfen bunu fırsat bilip hekes bana da ayır demesin.cafer kardeşim öğrenci.bu ona özel bir kıyak ;) kardeşim ayın 10'u na kadar biletin ayrıldı.11 de biletini alamazsan listeden silmek durumunda kalırım...

1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- özkan aydın
9- cafer adıgüzel (10 mart a kadar rezerve)

kişi başı 40 tl'dir...

son 8 bilet kaldı beyler...

hesap numarası 57678951

• Beğen
@burak oğuz

@Selahattin Yakalı

Yeni iller de ekleniyor, ne güzel dört bir yandan buluşacağız orada inşallah.Arkadaşlarınızın isimlerini yazarsanız listeyi güncellerim akşam sizleri de eklerim.

ferhat ne yapsak bu kadar insanın aynı günün sabahı orada toplanması zor iş.acaba 20 kişilik bir seferi çadırı falan mı kursak bir gece önceden.gece gelen orada kalsın.ne olacak koyun koyuna yatarız... :D:D:D

• Beğen
@enver avcı

Önceden gidecek arkadaşlar var olabilir aslında :) İstanbuldan gelecekler karşıda duracaksınız (buluşulacak heykelin fotosunu koymuştum) otogar buluşması ilginç olacak birbirini tanımayanlar var bisikletli gördüğümüze yapışacağız :) arada bir kaç Çanakkaleli bisiklet sever yakalayabiliriz :)

Çanakkale gezisi çığ gibi büyüyor maşallah.Biraz basın desteğiyle ülke genelinde bir bisiklet hareketine dönüşürse şaşmam.Büyük gezi bu.Varlığımızın yegane sebebi,anlı şanlı şehitlerimiz ziyaret edilecek.Haydi bakalım Ferhat kardeşim.Hep destek,tam destek.

Geri